Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1029. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kalkim , TVFKRCN , gltsry06 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.652
Cevap
446
Favori
1.177.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 10271028102910301031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende düzeldi zamanla

• CAGRİ36 C kullanıcısına yanıt
    Neden gerek duydunuz
    Bende bir problem çıkartmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CAGRİ36 C kullanıcısına yanıt
    Android 15 One UI 7 'den Android 14 One UI 6.1 'e döneceksiniz. Tüm sistem ve özelleştirme ayarlarınız farklı olduğu için hiç birşey düzgün çalışmayacaktır.

• ecrasniann kullanıcısına yanıt

Ben de 1 ay kadar aynı şeyleri yaşadım. Moralleri bozmayın düzeliyor. Ekran ile ilgili hiç bir özelliği de kısmayın bence. Bunlar olmayınca S serisi cihaz almanın bir anlamı kalmıyor sonuçta. Pil kendine gelecektir. Yine o dönem kulaklıla Spotify dinlerken telefonun arka cebimde ısındığını hissediyordum. O da düzeldi. Yine ısınma var ama makul seviyede.

• thieverycorporation T kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, ekranı kısınca galeride ki hdr özelliği kapanıyor. o özelliği beğendim. 40 bin tl verip o özelliği kulanmamak mallık olur. açtım geri. birde şunu fark ettim. iki farklı poliklinikte görev yapıyorum. birinde telefon az çekiyor, diğerinde açık alan olduğu için çekimde sıkıntı yok. az çeken odada şarj daha hızlı bitiyor. yine animasyonlar arası geçişte kekeleme benide rahatsız etmişti. aşağıda bir arkadaş geliştirici seçeneklerinden düzeltme olduğunu yazmış. biraz kurcaladım işe yaradı sanki.
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

• vcihan kullanıcısına yanıt

Telefonu değiştirdiğim için hocam.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Yazı tipi ismi nedir acaba?

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    cok garip bende s24 aldigim hafta batarya anlam veremedigim zamanlarda dususler oluyordu ama su an ortalamada bir saatlik ekran suresinde %10 civari batarya harciyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizgözlüm1 D kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 20 Şubat 2025; 14:26:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim

• Arkadaşlar bir sorum olacak Instagram'da gezerken bir reels izlerken ya da WhatsApp da bir durumu izlerken ekran soluklaşıp akabinde ekran kapanıyor. Ayarlardan görüntülerken ekranı açık tut gibi bir ayar vardı onu açmama lakin ekran bir müddet sonra kapanıyor bu konu hakkında bir fikri olan var mı ?

• SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

s24+ Dün beta 4'ü yükledim, kapatma ekranında böyle bir yazı ile karşılaştım. yükleyen arkadaşlarda böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

• mirzahi M kullanıcısına yanıt
    Bende şuan S24+ Beta 4 yüklü. Hata mesajı bende yok. SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

• Beta yüklerken verilerimiz gidiyor mu

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt

Doğru sürümdeyseniz devamında gitmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekim ayında gruptaki arkadaşlara sorup 400tlye aldığım spigen 45w şarj aleti ve kablosu seti şuan 1000tl olmuş şaka gibi. Evde Samsung'un 45w şarj aleti de var yani 2 tane şarj aleti var ama keşke 1 tane daha alsaydım diyorum.

• MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    Siz deyince bende baktım 1 ocakta almışım 380e şimdi 970 oda premium fiyatı 2 tane almak lazımmış demekki :)

• 
Sayfa: önceki 10271028102910301031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.