Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1073. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: can6prmk , eyuunal , eyuunal , Aradesh , erditepe , gltsry06 Daha Az
6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
21.763
Cevap
442
Favori
1.272.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 10711072107310741075
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sadece EUX var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş madem yazılımın hazır zaten geç verilen bir güncelleme için neden ülke ayrımı yaparsın tüm dünyada aynı anda dağıtıma çıkar çok mu zor ya !!!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    Şu an THL kullanıyorum ben samfw den eux ile biten romu indirip odin vasıtasıyla kurup csc sini de EUX olarak degiştirdigim zaman tamamiyle sorunsuz Türkiye romu kullanıyormuş gibi olcam doğrumu

• yllmzz Y kullanıcısına yanıt

CSC değiştirmenize gerek yok bu yaptığınız işlem CSC değiştirmez. kurup kullanın CSC THL ise THL kalır türkiye istiyorsanız TUR ile değiştirn samfw ile

• S24 plus TR cihazları için one ui 7 gelmiyecek herhalde? Samsung vazgeçip bu kadar beklediler 8 de beklerler demesin

• Odin ile temiz kurulum yapıp csc degiştirip EUX yapsam güvenlik güncellemelerini her ay ota üzerinden alabilir miyim ayrıca tur romu ile eux romu birebir uyumlu mu cihazda bir sorun yaşatırmı kusura bakmayın çok soru sordum bu arada bu konuda çok bir bilgiye sahip değilim

Aynı soruyu 24 ultra sayfasında sormuştum @smart1978 arkadaşın verdiği açıklayıcı bilgi
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

• vcihan kullanıcısına yanıt
    O zaman uyumluluk konusunda EUX kurmak çok mantıklı değil gibi duruyor

aynen

• Çok teşekkür ederim cevaplarınız için

• Vallahi Arkadaşlar ben geçtim ne olur telefonu yedeklerim kalkarım Türkiye'ye gelince Türkiye'yi kurarım çok zor değil yani

EUX kurun hiç bir problem yaşamazsınız tek uyumsuzluk üstte sağda 4.5G yazmaz 4G yazar..

• Samsung çoklu alım kampanyası ve %10 indirimle S24 ultra+buds 3+ 50 watt adaptörü 56800' e aldım. Sizce mantıklı bir hamle mi? Birde 1 yıldır s24 256gb kullanıyorum satsam tahmini ne kadar eder?

• umit2112 U kullanıcısına yanıt
    Çoklu alımla yüzde 10 kampanyası nasıl birleşti bence fiyat çok iyi bende hosgeldin 5 var birleşmiyor

S24 şuan benim satılık 29 veren oldu satmadım

• Hiç kimse güncelleme sayfasının ekran görüntüsünü paylasmadigina göre güncelleme gelmemiş daha 😆 yoksa boy boy alt alta ekran görüntüleri sıralanırdı

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    Şuan kullandığım THL romunda da aynı şekilde 4G yazıyor bu bir sorun teşkil etmiyor. Telefonla ilgili bir sıkıntı bir sorun da yaşamadım. EUX kullanmak daha mantıklı o zaman hem güncellemeleride en erken alan rom aynı zamanda. Muhtemelen iki güne kadar bizede gelecek one ui 7.0 mesele genel manada Türkiye'ye her güncellemenin geç verilmesi asıl rom degiştirme sebebimde bu zaten.Sizde mi eux kullanıyorsunuz

Ben 25+ kullanıyorum bende de THL sürümü yüklü eski S24+ kullanıcısıyım Ota ile güncelleme almak için THL de kalmanız lazım EUX a geçerseniz güncelleme alamazsınız her seferinde Odin ile yüklemelisiniz THL,INS bunlarda sıkıntı yok hem TR den önce geliyor hemde OTA ile yükleniyor..

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz

• Bu EUX romunda arama kayıt varmı? Arama kayıt için Endonezya romu kullanıyorum.Odin ile rom değiştirirken, otomatik olarak CSC değişiyormu? Ayrıyeten CSC değiştirmeye gerek varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beeştaşlı -- 12 Nisan 2025; 8:37:28 >
  • Beeştaşlı B kullanıcısına yanıt

Odin ile yapılan işlemlerde CSC değişmez

• 
Sayfa: önceki 10711072107310741075
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.