< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1086. sayfa)

-
-
Şubat 2024 ten beri 14 aydır kullanıyorum plus versiyonu. Her şeyi ile memnunum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
24 plus günlük yoğun kullanımda günü çıkarması oldukça memnun ediyor
Yorumlar için çok teşekkürler. Exynos 2400den memun olmayan pek kullanıcı yok diye yorumluyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 21 Nisan 2025; 23:18:51 > -
6 ay sdli s23 kullandım 1 yıldır da S24 kullanıyorum açıkçası S23 daha iyiydi dediğim bir durum bile yaşamadım. S24'de pil 20-30 dk daha uzun gidiyordu ısınma olayı da daha stabil. Perfomans olarak kamera arayüzünde S23'de bariz takılmalar vardı S24'de daha akıcı.
S24 Bi tık daha iyi ama öyle büyük bir fark yok iki telefon da perfomans olarak gayet yeterli telefonlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu da yaptım gelmedi neyse sıfırlama yaptığımda gelir herhalde şimdilik iyi bu arada maç skorları çalıştı
Ayrıca aod bariz daha az şarj harcıyor
Kore'de s23 serisine de resmi one ui 7 güncellemesi verilmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hani bize
-
Arkadaşlar selam.
S24+ cihazımda sadece samsung internet tarayıcı kullanıyorum. Sanırım güncelleme ile bir değişiklik oldu. Tıklanan linkleri kendi uygulamasında açıyordu ama artık açmıyor. Kullanışlı özellikler menüsünde bu özelliği kaldırmışlar sanırım. Ya da yeri değiştiyse yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hep merak etmişimdir, neden çoğu kullanıcı Samsung tarayıcı kullanıyor diye. Özel bir nedeni mi var? Ben hep firefox kullanırım çünkü tüm şifrelerim hazır şekilde yükleniyor. Samsung'un avantajı nedir?
-
Korede verildi
Video oynatıcı var, görsel olarak daha bütün hızlı ve stabil, samsun pass ile uyumlu
Bütün bilgilerimiz zaten Samsung ve Google ile paylaşıyoruz üçüncü uygulamaya gerek yok
Tamam şimdi anladım dostum.
-
Bonus NFC çalışmamaya başladı bu zamana kadar sıkıntı yoktu düzeltmek için ne yapmak gerekir
Bunlara ek olarak birde Adblock For Samsung reklam engelleme eklentisi/özelliği var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 23 Nisan 2025; 4:0:30 >
Stadyumda hız testi yapayım dedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Neden 5G değil de 4.5G yazıyor?
-
Normalde 5g modu da seçiliydi ama ona bağlanmadı galiba bizim stadyumda yok 🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X