< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1100. sayfa)

-
-
Kendi cihazım(s24+) için konuşuyorum, cihazın şarj süresi efsane olmuş eskisine göre gerçekten çok başarılı. 14'e göre fazlasıyla beğendim geç geldi ama tam istediğim gibi geldi.
-
Ben, YAYGIN köşk köyündenim.
Normalde muşluyum ama solhana muştan daha yakınım.
Solhanda çok akrabam var.
Oralara çok gelirim.
31 senedir manisa akhisarda oturuyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oneui 7yi hevesle bekleyen arkadaşlar vardı bi yardımcı olabilirler mi güncellemeyi yaptık telefona ilaveten bir özellik geldi mi baktım baktım bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClaymoreW -- 25 Nisan 2025; 15:9:5 >
Bende 1 şubatquote:
Orijinalden alıntı: TermsGoogle Play sistem güncellemesi
Bende hala 1 Mart 2025
herkeste aynı mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: can6prmkKablo arayan varsa Belkin örgülü kablo fazlasıyla kaliteli bir kablodur tavsiye ederim, indirimdeyken alın
175 TL
amazon
Belkin Boost Charge Örgülü USB-C, Hızlı Şarj Cihazı, USB-C Şarj Kablosu, iPhone 16, 15, Samsung Galaxy S24, S23, Pixel, iPad, MacBook, Nintendo ve Daha Fazlası için Hızlı Şarj, 1 Metre, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/Belkin-Kablosu-Samsung-MacBook-Nintendo/dp/B085YBJT9R/ref=sr_1_5?crid=RQD5WUZY4OR4&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR&th=1Abi ne kadar merkalısınız kablolarara kılıflara çılgın paralar ödemeye Bimdeki kablolar çok kaliteli hemde 45 lira bakır oranı yüksek
-
Belkin ile Bim'deki kabloyu bir tutmak
-
Fakiriz hocammmmm
-
Ucuz mal kalitesizdir, kalitesiz mal sizi daha fazla fakirleştirir. Benim eski iPhone (30-pin) belkin kablom bile sorunsuz çalışıyor. iPhone 4S'te vardı en son, kaç senelik sen hesap et :)
175 TL bu kalitede bir kablo için çok iyi fiyat. Normal fiyatları 300-350 TL bandında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can6prmk -- 25 Nisan 2025; 16:33:15 > -
Güncelleme sonrası WhatsAppda hafif kasma sorunu yaşayan var mı acaba
kemal amca ne alaka ağabey oneui 7 bekleyenler chpli miymiş nasıl bir bağlantı kurdun
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
Whatsappta biriyle görüntülü görüşürken sohbetlere bakmaya çalıştığımda takıla takıla ilerleme olayı canımı sıkıyor. Sizlerde de var mı bu durum?Böyle bir durum yaşayan var mı varsa güncelleme ile düzeldi mi acaba?
-
Bende de var sıkıntı mesajlara geç giriyor görüntülü arkarken böyle kameraya geçerken tuhaf bir görüntü alıyorum
Ben daha güncelleme yapmadım hocam düzelme varsa güncelleme yapmayı düşünüyorum. Can sıkıcı bir durum. 120 hz ekrana alışınca ufak takılmalar bile gözü etkiliyor.
-
Benim güncelleme sonrası oldu WhatsApp bozuk olabilir belkide
Bende de sadece Whatsapp açılırken aptallaşıyor bazen başka sorun yok
Bende bugün whatsap video çekimde zoom da aşırı titreme vardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X