Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
22.043
Cevap
445
Favori
1.285.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 10991100110111021103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam, her yeni guncelleme aslinda calisan bir seylerin bozuldugu zamanlardir. O titremeyi simdi Samsung'un fark edip de duzeltmesi nerden baksan 6-7 ay sonra olabilecek bir sey.

Gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 25 Nisan 2025; 19:43:18 >
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Malesef aynen öyle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vcihan kullanıcısına yanıt

Ama bakin 1 hafta once ben sizi uyarmistim, sormustunuz kullanip da problem yasayan var mi diye ben de anlatmistim, ancak yine de kurup problem yasiyorsunuz gordugunuz gibi :) Yani suc bende degil :)

• sensaura kullanıcısına yanıt
    Yok artık
    Tövbe tövbe ne günlere kaldık

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Mesajı okuyunca denedim ve öyle birşey olmadi. Güç tasarrufu açık/kapalı şekilde denedim.

Bende ve eşimde de S24+ var. Görüntülü şekilde aradım ve bir çok sohbete girip çıktım mesajlarda gezindim ve yazdım. En ufak takılma kasma yoktu.

Sadece görüntü arama ekranı küçülüp büyüyünce gıliçlenme tarzı milisaniyelik bir bozulma gibi birşey görünüyor o kadar.

7.0 Türkiye sürümü.

• vcihan kullanıcısına yanıt
    Bunu da denedim şimdi. Oda olmadı bende. Ne çekim esnasında, nede çektiğim video da titreme yada başka sorun yoktu.

• Burası ve daha önceleri uzun yıllardır bu forumun bir çok konusunda her türlü tartışma, dayatma, kabullendime ve saçma sapan fanatiklikler gördüm ama, yazılım sürümü ile alakalı diretme ve fanatiklik ilk kez görüyorum

Herkesin doğruları kendine. Kişiselleştirmeyin her durumu. Yaşanılan olumlu yada olumsuz durumları herkes yaşıyormuş gibi yorumlamayın.

• Yukarıyı sürüklediğimde bildirimler geliyor, wifi vs simgelerin olduğu kısım zor açılıyor bunun çözümü var mı

• SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

Yeni güncelledim ilk şarjım. Yüzde 80 i mobil veri, konum hep açık, 120 hz QHD, aod yok, Bluetooth kısmen.

• ezicioyuncu kullanıcısına yanıt

S24+'ın şarj süresi gerçekten iyi. Neredeyse 1 senedir kullanıyorum ama hala dayanma süresine şaşırıyorum. Özellikle 45W adaptör ve kablo ile hiç şarjla uğraştırmıyor gibi hissettiriyor. Bu da beni hem yeni cihaz almaktan alıkoyacak bir faktör olarak işliyor ama bir yandan 7000 mAh ve üzeri yeni tip materyallerle yapılmış bataryalara sahip telefonlar konusunda merakımı uyandırıyor eğer 4900 mAh böyleyse onlar nasıldır diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Güncelleme sonrası ana ekran üst satırı böyle oldu
    İkinci sayfanın üsttünde gemini vsr nasıö düzelir

• Brky1905 kullanıcısına yanıt

Kalem isaretine bas, yukarda solda panel ayarlari cikar, ona bas, beraber gibi bi ayar olmasi lazim. Sec onu.

Yukarıda da soruldu ama cevap göremedim işaretledigim simgeleri yeni güncellemede kapatma yolu var mı?

• Ana ekran ayarları da 4x6 matris seçili ama 4x5 yapıyor

• mehmetcigdem58 M kullanıcısına yanıt
    Hayır bir yolu yok.

Yayınlanan One UI 7 sürümünde bariz bir hata veya performans sorunu yok arkadaşlar. WhatsApp da donma veya WhatsApp da video çekerken titreşim sorunu one uı 7 ile alakalı değil. Globalde de bu şekilde bildirilen problem yok. Yaşanan sorunun ne olduğunu iyi analiz etmek gerekiyor... 2 aydır beta One UI 7 kullanıyorum benden öncede kullanmaya başlayan arkadaşlar vardı. Trollü beslemeyin:)

• Arkadaşlar benim S24+'da şöyle bir sorunum var. Belki yeni güncelleme ile düzelir dedim ama devam ediyor. Evdeki Turknet Gigafiber wifi ile bağladığımda Twitter ve Instagram'da kısa videolar ( 1-2 dk ) izlerken video bir yerde duruyor yaklaşık 10 saniye sonra kaldığı yerden devam ediyor. Bunu sadece evdeki Turknet wifi'de yapıyor. Ne işyerimdeki Netspeed wifi'de ne de normal gsm internetinde iken bu durum yaşanmıyor. Evdeki Iphone 15 Pro Max, Xiaomi Redmi Note 8 Pro telefonlarda bu sorun yok akıcı oynatıyor ev wifi'si ile.. Sorun ne olabilir?

• Nasıl düzeltiriö beyler sıfırlama mı yapmam laızm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 25 Nisan 2025; 22:49:52 >
  • eyuunal E kullanıcısına yanıt
    Benim ki hatadan sayılmazmı? 4x6 olmuyor ana ekran

• oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Bende bi sorun yok değişiyor.

• 
Sayfa: önceki 10991100110111021103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.