|
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (927. sayfa)
-
-
Üç değilde çift basma ile yapabilirsiniz. -
Nasil acaba ? -
Yurtdışı telefonu samsungun eskiyi getir yeniyi götür kampanyasında falan kullanabilir miyiz acaba -
Ben sürekli açıp kapatırdım her alışveriş öncesi kontrol etmekten gına geldi o yüzden sürekli açık tutuyorum pile herhangi bir olumlu olumsuz etkisini görmedim. -
-
oldu hocam çok sağolun -
Rica ederim. -
hocam daha önce hiç kullanmadım acaba internet açık olması gerekiyor mu nfc için veya ekranın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rester -- 18 Aralık 2024; 19:30:25 > -
NFC ile ödeme yapabilmek için sadece ekranın açık olması yeterli değil. Güvenlik açısından telefon ekran kilidini de açmak gerekiyor. -
S24 Beta 2 ye geçiş eksik olanı sonunda biri sızdırdı :
Yukardaki xda da bu seferki doğrulanmış resmi bilinen sitesinden.
Galaxy S24 (SM-S921B):
EUX Beta 1 den EUX Beta 2 ye geçiş için
-
Hepsi bir derlisi şöyle :
Galaxy S24+ (SM-S926B)
Beta 1 : AXK4 -> ZXKZ
Beta 1 den Beta 2 ye geçiş için : ZXKZ -> ZXL5
One UI 6.1 den direk Beta 2 ye geçiş için: AXK4 -> ZXL5
Galaxy S24 (SM-S921B)
Beta 1 : AXK4 -> ZXKZ
EUX Beta 1 den EUX Beta 2 ye geçiş için : ZXKZ -> ZXL5
One UI 6.1 den direk Beta 2 ye geçiş için:
-
sonunda geldi. her gün saat başı bakıyordum artık bırakmıştım hemen indirmeye başladım görünce. beta 1deki animasyon hataları düzelmiştir umarım.
-
Merak edenler için Beta 2 sürecindeki One UI 7 animasyonlar. -
beta 1de spamlayınca saçmalıyor yine. 6.1e göre devasa fark var ama çok hızlıyapıldığında animasyon atlsmaları oluyor.
-
Harika gorunuyor rica etsem duvar kagidini paylasabilir misiniz hocam
-
-
Bu zaten bilinen bir sorun ve Samsung log topluyor.
-
evet biliyorum hocam twitterda paylaşılan videolar kadar iyi değil maalesef. ama iyi yönde gittiğini görebiliyorum 6.1e göre çok gelişmiş. kamera uygulaması açılış kapanışları bile sorunsuz şuanda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X