|
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (925. sayfa)
-
-
-
Merhaba. Bu dediğiniz ayara nasıl ulaşılıyor?
-
betanın adı beta çünkü bu seneki en büyük fark şu: samsung betayı vermeden önce kararlı android 15 çoktan çıkmıştı samsung da betayı kararlı sürüm üstüne verince baya sorunsuz oldu. her türlü değer.
-
en basitinden bir arama ypın arama sırasında bildirim panelini aşağıya çekin orada mikrofon modu var ona tıklayıp değiştirin. ses odağı ve standart diye iki ayar var. benim 24 ultrada standart seçiliydi ben ses odağı seçtim her ikisinde de aramada karşıya ses gitmeme sorunu olmadı.
-
Aralık daha çıkmadı değil mi plus için Hindistan için EUX değil.
-
Beta yı takip ediyorum. Beta larda hepsi Aralık olarak çıkmıştır.
-
xda da ultra için AXKA dan betaya geçiş linki koymuşlar ancak plus için koymamışlar.
-
Ben de orayı sıkı takip ediyorum başkaları da ediyor...
Aha! : Beta olmayandan Betaya geçişte Aralık mı diye sormuşsunuz :) .
Kasım dan sızdırılmış. Elbette Aralıktan da olabilmesi için Beta2 lerde açılması gerekir. Açılmazsa imkansız kimse sızdıramaz da .
Hindistan üzerinden sızdırıldı ama o da KASIM var.
Açıkçası Beta 2 için Beta programına açıldı mı filan takip etmiyorum ve sadece Beta .bin/.zip indirme linklerine veya yansılarına bakıyorum.
-
Çok ilginç dün Beta 1 ile hiç bir ayar yapmadan açık olan özellik bugün Beta 2 ile kayboldu. CSC değiştirince (INS veya ILS) tekrar geliyor. Ama TUR veya EUX yapınca yok oluyor.
Çok kullanacağım bir şey değil ama kafa takılıyor... -
Evet One UI 6 için aralık güncellemesini yaptığım için mevcut sızıntılar ile geçiş yapamıyorum mecbur aralık dan betaya geçiş dosyası lazım.
-
Aynen adı Beta kararlı sürümden hiçbir farkı yok
-
Biraz uğraştırır ama KASIM güncellemesini yükleyip Beta ya geçilebilir.
Ek olarak: Sızan tüm güncellemeleri de paylaşıyorum. Yayınlandı ama sızmadı. Sızması için ufak bir program ve beta ya katılabilir cihazla gönüllülerin paylaşımları bekleniyor. Herşey bu paylaşımlar üzerine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 17 Aralık 2024; 15:38:16 > -
Odin ile AXK4 INS rom yükleme yaptıktan sonra ilgili dosya ile Beta yüklenebilir. Ama yeterli bilgi ve yedek almış olmak şartıyla. -
İnternet hızım kısıtlı o yüzden o şekilde uğraşmak istemiyorum :)
-
bazıları odinle aralıktan kasıma ya da tur csc den euxa(tur da sonu 5 iken eux da 4 ile biten yazılım var) geçince telefon hafızası silinir diyor ama home csc ile yapılırsa veriler silinmiyor.
-
İlk Beta için ODIN ile TUR 6.1 -> EUX 6.1 ve Home CSC ile düşürme yaptım. Veri kaybım olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkubilayk -- 17 Aralık 2024; 16:14:6 > -
ben de aynı şekilde yaptım.
-
bazı modeller için aralıktan betay geçiş xda da verilmiş hatta s24 plus amerikan modeli de var ama global model yok oraya sıklıkla bakın düşer belki oraya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X