|
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (923. sayfa)
-
-
Aynı görüşteyim👍 -
Sorun bence dosyada Smart hocam. Recovery şu bu hepsi yürüyor beta 2 yüklenmiyor. Yükleyebilen yok şu ana kadar zaten.
-
Farklı yapım tarihinden kaynaklı. Sızan buradaki paylaştığım INS Hindistan. Elbette firmware isimlendirmesi hepsi aynı fakat tarihi farklı... Yani INS olanın KASIM güncellemesi indirilmelidir.
INS ile EUX sorunu farklı tarihli olmalı içeriği aynı olsa da. Görsellerinizden hata açıklamasından belli zaten.
-
-
ILO ve birkaç ülkenin CSC sinde karşıya uyarı vermeden transkript olarak ta çalışıyor. Ben yazılımda EUX malum Beta dan dolayı ama CSC si Samfw Tools ile ILO yaptım.
ILO ile TUR eş zamanlı güncelleme alıyor. Yani şu beta faslı bittiğinde pekala ILO dan devam edilebilir...
-
Kesinlikle INS yi indirin EUX te olup aynı firmware de olsanız bile! Çünkü firmware tarihleri farklı ve yükletmede yarıda bırakıyor hata veriyor. Çözümü de INS yazılımını atmak . Elbette HOME_CSC ile böylece format atılmamış olunur.
Bu tür işlerde tedbiren yedeklemeler yapılmalıdır ne olur olmaz.
-
Gelen özellik Arama Transkriptleri, yani arama sırasındaki konuşmayı metin haline getirmek. Ve bir konuşmayı kaydetme öncesinde karşı tarafa uyarı vermek en doğru olanıdır. Aksi durum yasal da değildir. -
Dosya adını update.zip yapmadan sideload yükleme yapılamaz -
Dosya adı update.zip yapma şartı yoktur. Sadece komutla elle tuşlanacağı için kısa olması önerilir ve oldu bitti alışkanlık update.zip olarak önerisi de kalmıştır. Bir de riske atılmaması için Türkçe ve boşluk karakteri kullanılmasın. Yani kendi oluşturduğu uzun ama uzantısı .zip olanda bir sorun yoktur. Kendim bizzat Beta1 de ve Beta2 de ve önceki yıllarda da aynı şekilde yükledim. Yanıltıcı olmasın ve esas sorunun kaynağı da belirtilmiştir aynı firmware olsa da INS ve EUX tarih damgaları farklı o yüzden INS den sızdığı için önce INS KASIM firmware Home_CSC ile formatsız yüklenmelidir sonrasında da Beta yüklenme safhası...
-
Bende zaten tunus csc'si yüklü ve aramalar sormadan uyarmadan kaydediyor.
Benim korktuğum oneui 7'de artık arama kaydederken karşı tarafa uyarı vermesi.
İnşallah oneui 7'de tunus ilo vs gibi kullandığımız yabancı csc'lere arama kaydetmeden önce karşı tarafa uyarı verme zorunluluğu gibi bir saçmalık eklemezler.
Benim korktuğum o. -
Samsung bu ilerde koyabilir de. Ya da seçenekli olsun bizler karar verelim.
Ama olaya yasal açıdan da bakarsak Türkiye için haber verilmesi gerekir. Ama hukuki delil olarak sayılabilmesi için bu uyarı da şart. Benimki hukuki delil amaçlı değil. Ama şu da var : Ciddi sağlam bir delilse hakimin inisiyatifiyle delil olarak habersiz kayıtlar da kullanılabiliyor.
Bazen Türkiye'de telefondaki kurumsal bir görevli kendileri de kayıt ediyor ben de nezaketen bildiriyorum ki kayıt ediyorum ama karşımdaki kadın ( erkekte de olur muydu bilmem ) aşırı hassasiyet yaptı ben de kaydı kapattım görüşmeye devam ettim. Sanki karşımdaki bireysel biri özel bir mesele mahremlik varmış gibi aşırı anlamsız tepkiler de veriliyor ki kendisi de kayıt altında üstelik... Kurallarda esneklik bir mantıkla olur ama tepkilerde de bir mantık yok sığ mantık var özellikle Türkiye'de.
Bu kayıt harici desteklerle ilerde belki de otomasyon sesli arayıp telefondaki ön tanımlı seslendirici ile de metindekileri sesli okutabilecektir bir tür sanal sekreter . Pixel cihazlarında bu tür şeyler yıllardır var. Faydalı da ... Bu ve nice kapılara özellikleri deneyimleme geliştirilmesine ilk adımı olacaktır.
-
-
Sorun şu ki Kasım 6.1 e düşerken sorun yaşar mıyız? Sorunsuz yapan var mı? (Ve cevap geldi Serkan Bey'den)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agimnat -- 17 Aralık 2024; 0:32:48 > -
Adım adım hangi sürümdeydiniz hangi kasım sürümünü yüklemeye çalıştınız ve yüklemiş mi oldunuz. Kasıma düştükten sonra direkt ins beta 2 ye mi geçti. Yazabilir misiniz. Beta 2 ye ilk siz geçtiniz sanırim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agimnat -- 17 Aralık 2024; 0:38:31 > -
Hocam beta1 yüklü idi beta2 ye geçemedim dedim Kasım K4 ile biten sürüme düşüreyim ,Odin ile Kasım güncellemesini home csc ile yükledim telefon bootloop moduna girdi ekranda wolume yükseltme wolume düşürme ve güç tuşuna basın yazısını görünce bastım bu sefer recovery moda girdi telefon oradan da tıpkı beta 1 yüklerken yaptığım gibi platform tools u açıp yüklemeyi başlattım benim umudum yoktu gene hata verir dedim ama yükleme bitti ve beta2 yüklendi.. -
Enteresan. Geçmiş olsun bu arada ucuz atlatmışsın. Tabi ins de olduğun için beta 3 geç gelir mi acaba. Betaya geç girdiler çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agimnat -- 17 Aralık 2024; 1:5:47 > -
Exynos islemciyi tercih ederek 7 ölümcül günahtan birini işledin sen bi kere, daha iflah olmazsın, şarjında biter, ekranın da çizilir gör bak.
-
var mı değişiklik göze çarpan hocam
-
Beta3 te bu sıkıntı olmayacak bence beta2 de şu an bütün ülkeler aynı sürümde ..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X