onun cevabını verdim yukarıda yine vereyim sebebi şu ki xda da verilen beta 2 hindistan için ve hindistan beta 1 almadan direkt oneui 6.1den beta 2 aldı ama mesela siz beta 1 de sizniz ya siz de hindistan için gelen beta 2 yi yükleyebilirsiniz çünkü beta 2 almanya olsun hindistan olsun aynı. xda ya almanya beta linkini verirlerse dediğimin doğrulu teyit edilir zaten. |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (922. sayfa)
-
-
onun cevabını verdim yukarıda yine vereyim sebebi şu ki xda da verilen beta 2 hindistan için ve hindistan beta 1 almadan direkt oneui 6.1den beta 2 aldı ama mesela siz beta 1 de sizniz ya siz de hindistan için gelen beta 2 yi yükleyebilirsiniz çünkü beta 2 almanya olsun hindistan olsun aynı. xda ya almanya beta linkini verirlerse dediğimin doğrulu teyit edilir zaten. xda da birisi bunu teyit etmiş dediğim gibi beta 1 den direkt hindistan beta 2 ye geçilir sorunsuz.
-
@kozgel gereken cevabı vermiş. Ayrıca desteklemek adına delileriyle şöyle :
S24 Plus içindir
Mevcut AXK4 EUX ile aynı ( INS de aynı ) güncelleme sonunda sürümü S926BXXU5ZXL5 oluyor .
csc_information=OXM(ACR AFG AFR BKD BOG CAU CPW DKR ECT EGY EUX EUY EVR FWD GLB ILO ILP INS KSA LYS MEO MET MID MM1 MOB MOT MSR MWD NPB O2C OPS PAK PKD PLS PRT SER SFR SIM SIN SKZ SLK STH SWC TEL THL TOP TUN TUR VAU VIP WWA WWC WWD XFA XFE XFV XME XNZ XSA XSG XSP XTC XXV)
current_version=S926BXXU5AXK4/S926BOXM5AXK4/S926BXXU5AXK4
dummy_version=S926BXXU5ZXL5.DM/S926BOXM5ZXL5/S926BXXU5BXL5
is_manual_build=N
model_name=SM-S926B
security_patch_version=2024-12-01
source_ap_build_date=Sat Nov 9 01:35:19 KST 2024
source_ap_file=AP_S926BXXU5AXK4_S926BXXU5AXK4_MQB88426447_REV00_user_low_ship_MULTI_CERT_meta_OS14.tar.md5
source_bl_file=BL_S926BXXU5AXK4_S926BXXU5AXK4_MQB88426447_REV00_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5
source_cp_file=CP_S926BXXU5AXK4_CP28147150_MQB88426447_REV00_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5
source_csc_file=CSC_OXM_S926BOXM5AXK4_MQB88426447_REV00_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5
source_oneui_version=60101
source_os_version=14
source_wear_os_version(oneui_major)=6
target_ap_build_date=Thu Dec 12 12:52:11 KST 2024
target_ap_file=AP_S926BXXU5ZXL5_S926BXXU5ZXL5_MQB89947096_REV00_user_low_ship_MULTI_CERT_meta_OS15.tar.md5
target_bl_file=BL_S926BXXU5ZXL5_S926BXXU5ZXL5_MQB89947096_REV00_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5
target_cp_file=CP_S926BXXU5BXL5_CP28577537_MQB89947096_REV00_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5
target_csc_file=CSC_OXM_S926BOXM5ZXL5_MQB89947096_REV00_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5
target_oneui_version=70000
target_os_version=15
target_wear_os_version(oneui_major)=7
updated_version=S926BXXU5ZXL5/S926BOXM5ZXL5/S926BXXU5BXL5
Gelelim derli toplu indirme adreslerine :
Mavi renklilere tıklanırsa indirmeye başlanır. Tavsiyem idm ( internet download manager veya benzerleriyle indirmeniz ) ile hızlıca sorunsuz indirilmesidir.
Galaxy S24+ (SM-S926B)
Beta 1 : AXK4 -> ZXKZ
Beta 1 den Beta 2 ye geçiş için :
One UI 6.1 den direk Beta 2 ye geçiş için: AXK4 -> ZXL5
Galaxy S24 (SM-S921B)
Beta 1 : AXK4 -> ZXKZ
Beta 1 den Beta 2 ye geçiş için :
One UI 6.1 den direk Beta 2 ye geçiş için:
-
Ben kararlı sürümü bekleyim, beta sürümlerden nefret ediyorum. Aceleye gerek yok.
-
Teşekkür ederim hocam bir bakayım.
-
Side load komutu çalışmıyor. Reborn üzerinden apply sd card da çalışmıyor. Apply dab çalışıyor. Dosyayı yükledi sözde ya da ben öyle sandım. Yeniden başlat yaptı ama beta 2 ye geçmedi. Ya bende sorun ya da beta 1 den bu yolla geçilmiyor.
-
Sonunda tüm yedeklemeleri yaptım telefona geçtim. Yağ gibi akıyor gerçekten. Ayaküstü birkaç fotoğraf çektim onları paylaşıyorum. Telefonla ilgili önereceğinizi ayarlar varsa yapmak isterim
-
S24 Plus için Beta 1'den Beta 2'ye ADB ile geçiş olmayacak gibi. Kaç saat geçti hala link atılmadı hiçbir yere. XDA desen boş muhabbet dönüp duruyor konuda. Beta 1'den One UI 6.1 AXK4 sürümüne Odin ile düşürmeyi deneyen oldu mu acaba? Sonuç bootloop olur diye tahmin ediyorum.
-
Şuan INS sürümü indiriyorum. Yarın sabah One UI7 den tam format atmadan yüklemeyi denerim diye düşünüyorum. -
INS sürümü sadece 6.1 üzerine yüklenebiliyor. Beta 1'den geçiş yapılamıyor.
-
INS 6.1 sürümünü indiriyorum demek istemiştim . Bakalım çuvallamadan sürüm düşecek mi? -
Would someone please be able to capture the beta 2 update for SM-S926B (International s24+)? Looking to update to beta 2 from beta 1; the link provided for beta 2 from one ui 6.1 wouldn't work.
Xda'de de aynı muhabbet var. 6.1 den beta 2 ye geçiş yok.Bizde geçebilen var mı? -
He şimdi anladım. Ben AXK5'ten AXK4'e düşürmüştüm sorun olmamıştı ama iki sürüm de Android 14 olduğu için normal. 15'ten 14'e dönüşte muhtemelen alet boot loopa düşecek.
Şöyle bir yol izlenebilir, 6.1'e düşürüp Odin'in işi bittikten sonra telefonun açılmasına izin vermeden ADB ile Beta 2 update.zip yüklenebilir.
-
Arkadaşlar ana ekranda birkaç uygulama vardı ve ekranı yukarı kaydırınca uygulamalar açılıyordu. O menüyü bir türlü bulamadım. Şimdi tüm uygulamalar tuş kilidini açınca karşıma çıkıyor. Bunu nasıl değiştirebilirim?
-
Atladığınız adımlar vardır. S24 Ultra Ana Konusunda anlatımı vardır birden fazla yolu vardır. Ortak adımlar olması nedeniyle çekinmeden bakılabilir.
adb fastboot kurulumu sistem geneli yapıldı mı ? Apply SD Card yöntemi çalışmaz ( genel yöntemlerden biridir sadece hem tam da anlatmamıştım tam anlatımı olanlar bellidir kabaca 2 çeşit yöntemli )
Tavsiyem mavili yazılı adımlıdan başlamak tuşlara basılarak telefon tamamen kapalı iken. Recovery Mode a bir şekilde gelindi mi ?
adb fastboot ve sürücüleri indirme sistem geneli için Y Yes denilmelidir. Yönetici olarak çalıştırılmalıdır da.
https://www.mediafire.com/file/7pal74b7e734u5d/15_Second_ADB_Installer_v1.5.6.zip/file
>>>>>>> Geliştirici aktifleme ve hata ayıklamalarla uğraşmadan kestirme recovery moduna alma
Recovery Mode / Moduna almak için geliştirici seçenekleri aktifleyip hata ayıklama faslı ile uğraşmadan farklı bir yöntemle de Kurtarma Moduna geçiş yapılabilir.
S24 Ultra da bizzat denedim başarılı bir şekilde Recovery Mode a geçtim.
Elbette aramızda daha önce bahsettiğim yönteme aşına olanlar tuşlara basmadan da telefonu bilgisayardan hükmetme konforunu tercih edebilir. Bu yöntem ayrıca pc de ve telefonda özel ayarlar gerektirmiyor.
>>İşte adımları :
- Telefon tamamen kapatılır.
- Telefon ile bilgisayar USB kablosu ile telefon kapalı iken takılır.
- Telefonun ekranında şarj yüzdesi görülecektir bu görsel geçsin.
- Önce Ses açma basın ve öyleyken Güç ( kapama açma ) düğmesine basılı tutun yani ikisi de basılı olacak taki telefonda bir titreşim alacaksın hemen sadece ses açma tuşunu serbest bırakın yani power/ güç tuşu halen basılı olacaktır ve Recovery Mode a girmiş olacaksınız.
Apply update from ADB
Yan tuşlar ses açma kapama ile kaydırma ile geçilir ve Güç düğmesi ile de seçilir. Artık pc den beta .zip dosyasını göndermeye hazırdır.
PC de cmd de veya powershell ikisinde de bu işlemler çalışır.
adb sideload yazılır boşluk tuşu bir kere basılır ve indirilen .zip beta dosyası konumunu kopyalanır bu komut satırına yapıştır yapılır ve ENTER tuşuna basılır ... ( cmd terminaline sürükle bırak yapılır ve ENTER tuşuna basılır. ) Telefondan ve pc den süreci görsel olarak takip edin. İşlem bittiğinde telefon kendiliğinden tekrardan başlatılacaktır . Karşınızda ONE UI 7.0 Android 15 ile bazı ayarlarınızı yapmaya başlayacaksınız. Bu yöntemle mevcut hiçbirşeyiniz silinmez.
İndirdiğiniz dosyanın .zip uzantılı olduğundan emin olun veya değiştirin .zip olmalı.
İndirdiğiniz uzun isimli dosya esasında .zip olmalıdır idm gibi programlar .bin den anından .zip olarak indirmeye başlar.
Olaki tarayıcıdan indirilirse elinizdeki .bin uzantısını .zip olarak değiştirin veya idm ( internet download manager ) ı yükleyin baya popüler ve özelliklere de sahiptir.
Recovery Mode daki adb sideload aktif kalmazsa sanırım 2 dakika filan sonra kendini adb sideload tan atar ama halen recovery mode dasınız tekrardan ses açma kapama ve güç ile Apply update from ADB
pekala seçilip kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 16 Aralık 2024; 21:52:0 >
-
Aralik ayi guvenlik guncellemesi ne zaman gelecek acaba s23 e bugun gelmis diye yazmislar -
Sadece s23 değil. A serilerine bile geldi. FE lere bile geldi. S24 giriş seviyesi cihaz da bizim mi haberimiz yok anlamadım. -
Bende şans eseri gordum dikkatimi cekti bi sorayim dedim. Cok enteresan. -
-
Teşekkür ederim hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X