Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (920. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Y4Ş4R Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.197
Cevap
462
Favori
1.149.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 918919920921922
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobil veri ile İnternet paylaşımı yapmak pili sömürüyor resmen yaşayan var mı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NOANN N kullanıcısına yanıt

Bu tüm mobil cihazlarda olur zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu işlemci ile bile batarya performans iyi iş çıkarıyor. sd işlemcili modeline sahip olmak isterdim

• BlacKartal78 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yetmez en az 2 gün bekleme 8 saat ekran suresi alınacak yoksa kabul edilemez maazallah şarja takarlarsa sarj aletleri eskir

Vallahi şaka bir yana cihazlarda 25 ve 45 w hızlı sarj var , arkadaşlar gün içerisinde en az iki kere yemek yiyorsunuz, aksam eve gidip yemek yeme duş alma gibi aktiviteler yapıyorsunuz ve ne yaparsanız yapın gece uyuyorsunuz bas ucunzuda priz yok diyelim sabah kalkıp işe gitmek için hazirlaniyorsunuz s24 belki sikinti çıkartır ama s24 plus ile ne yaparsanız yapın günü çok rahat tamamlarsınız bu aktiviteleri yaparken kabloyu telefona sokmak bu kadar zor bir hareket olmamalı

Ayrıca kimse unutmasın ki deprem bölgesinde olan bir ülkeyiz o telefonun şarjı ne zaman lazım olur bilinmez o yüzden böyle ekran görüntüsü alacağım diye kasmayın gece yatarken akşam yemek yerken takın şarja bu kadar kendinize sorun etmeyin

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt

Şarj konusunda nokta niteliği taşırSAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] hele şükür bağlantı sorunu da çözüldü %100 memnuniyet ile yola devam

• Selamlar... s24 plus mor cihazımız için satılık kılıf var mı acaba forumda? Tercihim orjinal kılıflar, yüzüklü şeffaf olandan var..

Kılıf önerilerini okudum başlıkta aratıp, güncel kampanya önerisi olanlara da açığım..

Teşekkürler

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    Hayır whatsapp sohbet yedeklerini kastettim

• S24 almak istiyorum fakat kafamda soru işaretleri var uzun süredir kullanan birisi bana mesaj atabilir mi ?

• Tarath1el T kullanıcısına yanıt
    S25 ailesinin tanıtılmasına az kaldı, bence beklemiş iken S25'e bakın derim.

• Anladığım kadarıyla S24 te yaşanan sorunlar güncellemeler ile çözüldü S25 i görüp beğensem bile ilk alanlardan olmak ne kadar doğru? Uzun süredir iphone kullanıcısıyım androide geçtiğimde kötü senaryolar yaşamak istemiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S24 plus için bu kılıftan istiyorum ama hiç bir yerde stok yok sadece yaşadığım şehir olan izmirde bir samsung ve teknosa mağazasından buldum. Onlarında rengi buz mavisi. Bu renkten kullanan var mı? Çok kir gösteriyor mu? Uzun süre yıpratmadan kullanır mıyım sizce?
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulkose -- 15 Aralık 2024; 21:1:28 >
  • Herkese iyi akşamlar. Bir sorunum var, çözemiyorum. Akıl verirseniz çok sevinirim.

1. Eşimin Samsung telefonu, salonda şarja takınca şarj girişinde nem algılandı uyarısı verdi. Diğer odada şarj oldu. Birkaç gün sonra benim telefonumda salonda nem uyarısı verdi. Diğer odada şarj oldu.
    2. Bir hafta sonra benim telefonum hiçbir yerde şarj olmaya başladı. Nereye taksam, ev dışında da nem uyarısı verdi. Servise verdim, 1 günde hallettiler. Şarj soketi değişti.
    3. Daha sonra Samsung powerbank'im arızalandı. 1 McDodo şarj kablosu, 1 Samsung şarj kablosu bozuldu.
    4. Dün kendi telefonumu başka bir powerbank'e taktım, nem uyarısı verdi. Prize takınca şarj oldu.
    5. Bugün eşimin telefonu hiçbir yerde şarj olmaya başladı.
    • Herhangi bir nem teması yok. Evde nemli bir ortam yok. Şarj cihazları Samsung. Evde 5 kablo ile deneme yaptım.
    Sorunu bir türlü bulamadık. Bir şey şarj kablo girişini, telefon şarj giriş yerini. bozuyor.
    Nasıl bir yol izlemeliyim?

• ggdes kullanıcısına yanıt
    Bence en büyük şüpheli salondaki priz. Prize gelen akimda birsey olabilir mümkün mertebe o prizi kullanmayın. Voltaj ölçen aletler vardır dalgalanma varsa bu da sebep olabilir.

eve gelen akımda sıkıntı olabilir

bi kontrol ettirin

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Allah Allah şimdi denedim onda da sıkıntı yok yedekleme yaptı..

• İphone’dan Samsung’a geçiş yaparken whatsapp yedeğini şu kısımdan direkt atabiliyor muyuz arkadaşlar? Lightning to C kablo yeterli oluyor değil mi?
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

• ertugrulkose E kullanıcısına yanıt

Ben mor rengini kullanıyorum. Malzeme olarak kir tutan bir malzeme olmadığından açık renkte de sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Yıpranma olarak benimki herhalde bi 6 aylık oldu en ufak bir deformasyon yaşamadı hala.

amazon
    Samsung Galaxy S24+ Standlı ve Kordonlu Kılıf, Buz Mavisi
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CNGXB9D6?_encoding=UTF8&psc=1
  • can6prmk kullanıcısına yanıt

Hocam gönderdiğiniz linkteki Ürün yurtdışından geliyormuş. Orijinal midir?

• Son güncellemeden sonra düz s24'ün şarjı ne kadar gidiyor Mobil veriyle

Ölçmeye çalışırım alet bulursam. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 918919920921922
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.