Yanıt veremeyince kozgel bloklamış😃 tabi nereye kadar dimi yalan yalnış bilgiler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1010. sayfa)
-
-
Ben dün oneui 7 beta 3 geçtim, bunların yakın zamanda güncelleme vereceği yok gibi..
-
Nasıl geçeceğim konusunda yardımcı olur musun ? s24
-
Bende çok anlamıyorum ama S24 ultranın formdaki ilk sayfasında ki talimatlara göre yaptım.
Öncelikle TR rom'undan EUX Romuna geçip, daha sonra S24 ultranın formundaki talimatlara göre yapabilirsiniz.
önce yedeklerinizi almayı unutmayın
-
Bırak 7 yılı 5 sene sonra elindeki telefon donanımının gelecek güncellemelere yeteneğinden emin misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan S8 S9 ve Note 9 Note 10 gibi cihazlara port One UI 7 betası kuruluyor bilmem farkında mısın ?
-
Paşa paşa yeticek arkadaşım S24Ultra benim cihazım.Yani şuan günümüzde hala g99 la exynos1280le a14 hatta a15 a16 alacak cihazlar var lütfen böle şeyler hakkında ön yargıları yıkalım 8gen 3 for galaxy çok yeterli ve güçlü GPUsu en azından frekans değeri olarak 8 elite ile eşit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Apple ın bazı özellikleri kaldırmaz diye Iphone 15 lere vermemesi gibi mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kesinlikle bu olacak, iphone 6s ios 15 aldı da ne kadarını aldı? en uzun güncelleme verdiği cihaz mesela. iphone xs ios 18 destekliyor ama sadece adı ve görünümünü alıyor.
şimdi samsung da yapacak zaten s25 özelliklerinden çoğunu vermeyecektir s24 serisine
-
Tartışmalara son verelim
x (formerly twitter)Amir (@WorkaholicDavid) on Xhttps://x.com/WorkaholicDavid/status/1887512445197164668?t=-Fn03tNF9FU5Qm0U1btUTQ&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X