< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1009. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
ui 6.1
android 14
299mb guvenlik yamasiymis
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şubat mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 ocak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef bende bir çözüm bulamadım
Kablosuz şarj standını satmayı düşünüyorum Geçen senede aynı ürün verilmişti Elimde aynısı var Yeni gelen boşa duruyor Kapalı kutu, açmadım İlgilenen pm
Not: içinden 25w samsung şarj aleti de çıkıyor Yanlış hatırlamıyorsam orjinal kablo da çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 7 Şubat 2025; 0:13:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam düşünüyorum demek istedin sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 7 Şubat 2025; 0:15:25 >
Aynen hocam düzelttim
Özel mesaj atamadım. Fiyat nedir?
Avrupa için Şubat güncellemesi çıkmış 2 gün önce.. Güvenlik seviyesi Ocak sanırım.
-
Şubat güncellemesi değil o, bize geç gelen ocak güncellemesi onlara epey geç gitti.
-
-
Bende ona bakıyordum şimdi tam..bize gelen güncellemeyi listede göremedim. En son Aralık sürümü ve bu sürüm görünüyor.
s25 serisinde işlemci harici yenilik yok satamayacağını da biliyor bu yüzden eski modeli güncelleme ile geriye götürecek ki s25 satılsın. 2 aya Android 16 geliyor samsung s24 serisini şimdiden 2 yıl geriye atmış oldu bile.
-
Beklemiyordum desem yalan olur. 7.0 sürümünü maalesef tam anlamı ile sorunsuz olarak sunamadı ve hazırlayamadı Samsung.
Şu firma her sene yeni çıkarttığı cihazlarda dahil yıllardır aynı şeyi yaparak nasıl böyle satış yapıyor ve kendini aldırıyor arkadaş. Tek rakibi Apple, onunla da kafa kafaya yarışıyor. Cidden hayret verici. Android de benim için gerçekten alternatifi yok. Bakamıyorum diğerlerine. Çinli firmalar harici seçenekte yok.
Adamlar biraz dibi görse, ağzı yansa bu kadar rahat olamayacak. Note 7 zamanı pil patlamaları, geri toplama, tüm dünyadan özür eğilmesi ve S8 serisi ile fiziksel tuşsuz telefonlara geçiş.
7 sürümü için de s25 alanın aklına şaşarım. Soğudum samsungdan su an. En son s6 zamanı bu tarz bir şey yaptı s23 e kadar da almadım.
Buna cahillikmi denir yoksa anti samsung propagandasımı denir bilmem.Bu adamlar güncellemeyi değil yılı söz verdi tam 7yıl yani anlaşıldığı üzere takmıyor onları 1yılın içinde 2update gelmişdir vs. 2031e kadar güncelleme alıcak.
Konu Samsung olunca karakter beklememek lazım. Yukarıda arkadaş yazmış, S25 serisinde hiç bir iyileştirme yapmamış. Yeni seri çıkmadan sürekli One UI 7.0 haberleri pompaladılar şöyle iyi, böyle uçuyor diye. Tamam yazılımı güzel yapmışsın da sırf yeni seriyi satabilmek için eski cihazlarına üvey evlat muamelesi yapması hiç hoş olmadı.
Ayrıca şu an zoom kralı olan x200 Pro'nun telephoto kamerası Samsung'un kamerası ama gel gör ki kendi amiralinde kullanmıyor bunu.
3 yıldır aynı donanımı işlemci değiştirip verdin elimize, yurtdışında aynı fiyata satarken Plus modeli %40 zamlı çıkarttın yeni seride. Lansmanın ayrı sıkıntı, yaptığın kampanyalar ayrı sorun. Söylenecek çok şey var ama ben artık yıldım usandım.
sana cevap vermeye değmez bloklamak en iyisi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X