Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1009. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.197
Cevap
462
Favori
1.149.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 10061007100810091010
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aşağı inip bakar mısın içerik nedir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • recepix kullanıcısına yanıt
    ui 6.1
    android 14

299mb guvenlik yamasiymis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt
    Şubat mı?

• 1 ocak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jakess kullanıcısına yanıt
    Maalesef bende bir çözüm bulamadım

• Kablosuz şarj standını satmayı düşünüyorum Geçen senede aynı ürün verilmişti Elimde aynısı var Yeni gelen boşa duruyor Kapalı kutu, açmadım İlgilenen pm

Not: içinden 25w samsung şarj aleti de çıkıyor Yanlış hatırlamıyorsam orjinal kablo da çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 7 Şubat 2025; 0:13:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Hocam düşünüyorum demek istedin sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 7 Şubat 2025; 0:15:25 >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

Aynen hocam düzelttim

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj atamadım. Fiyat nedir?

• Avrupa için Şubat güncellemesi çıkmış 2 gün önce.. Güvenlik seviyesi Ocak sanırım.

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

Şubat güncellemesi değil o, bize geç gelen ocak güncellemesi onlara epey geç gitti.

• Buyurun arkadaşlar. Bir Samsung karaktersizliği

• eyuunal E kullanıcısına yanıt
    Bende ona bakıyordum şimdi tam..bize gelen güncellemeyi listede göremedim. En son Aralık sürümü ve bu sürüm görünüyor.

s25 serisinde işlemci harici yenilik yok satamayacağını da biliyor bu yüzden eski modeli güncelleme ile geriye götürecek ki s25 satılsın. 2 aya Android 16 geliyor samsung s24 serisini şimdiden 2 yıl geriye atmış oldu bile.

Beklemiyordum desem yalan olur. 7.0 sürümünü maalesef tam anlamı ile sorunsuz olarak sunamadı ve hazırlayamadı Samsung.

Şu firma her sene yeni çıkarttığı cihazlarda dahil yıllardır aynı şeyi yaparak nasıl böyle satış yapıyor ve kendini aldırıyor arkadaş. Tek rakibi Apple, onunla da kafa kafaya yarışıyor. Cidden hayret verici. Android de benim için gerçekten alternatifi yok. Bakamıyorum diğerlerine. Çinli firmalar harici seçenekte yok.

Adamlar biraz dibi görse, ağzı yansa bu kadar rahat olamayacak. Note 7 zamanı pil patlamaları, geri toplama, tüm dünyadan özür eğilmesi ve S8 serisi ile fiziksel tuşsuz telefonlara geçiş.

• kozgel K kullanıcısına yanıt
    7 sürümü için de s25 alanın aklına şaşarım. Soğudum samsungdan su an. En son s6 zamanı bu tarz bir şey yaptı s23 e kadar da almadım.

• kozgel K kullanıcısına yanıt

Buna cahillikmi denir yoksa anti samsung propagandasımı denir bilmem.Bu adamlar güncellemeyi değil yılı söz verdi tam 7yıl yani anlaşıldığı üzere takmıyor onları 1yılın içinde 2update gelmişdir vs. 2031e kadar güncelleme alıcak.

Konu Samsung olunca karakter beklememek lazım. Yukarıda arkadaş yazmış, S25 serisinde hiç bir iyileştirme yapmamış. Yeni seri çıkmadan sürekli One UI 7.0 haberleri pompaladılar şöyle iyi, böyle uçuyor diye. Tamam yazılımı güzel yapmışsın da sırf yeni seriyi satabilmek için eski cihazlarına üvey evlat muamelesi yapması hiç hoş olmadı.

Ayrıca şu an zoom kralı olan x200 Pro'nun telephoto kamerası Samsung'un kamerası ama gel gör ki kendi amiralinde kullanmıyor bunu.

3 yıldır aynı donanımı işlemci değiştirip verdin elimize, yurtdışında aynı fiyata satarken Plus modeli %40 zamlı çıkarttın yeni seride. Lansmanın ayrı sıkıntı, yaptığın kampanyalar ayrı sorun. Söylenecek çok şey var ama ben artık yıldım usandım.

• Zulmkarbaba Z kullanıcısına yanıt

sana cevap vermeye değmez bloklamak en iyisi.

• 
Sayfa: önceki 10061007100810091010
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.