Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (919. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ertugrulkose , ertugrulkose Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.401
Cevap
451
Favori
1.027.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
51. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 916917918919920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sosyal medya ve telf görüşme dışında kullanımım yok

oyun oynama alışkanlığım da yok

var bi sıkıntı ama ne

• vcihan kullanıcısına yanıt
    Bende de son zamanlarda dramatik bir düşüş başladı sürelerde. Wi fi ile 9 - 9.30 saat süreler alırdım. Şimdi 6. - 6.30 saatlere düştü. Bende anlayamıyorum neler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 13 Aralık 2024; 22:37:37 >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Mobil veri çok batarya kullanıyor diye neredeyse gün içinde hiç açmiyorum
    Ama sonuç hüsran
  • Ben bir kaç gündür akıllı saati de takmıyorum ama yine fazla bir şey değişmedi. Genelde 1 gün 10 saat ekran kapalı, 4,30 saat ekran açık değerleri alıyorum.

• Hayır ben yapacakları işe...inşallah tekrar baştan başlamayız şu an Beta yüklü telefonda az önce WiFi ile bağlantı yaptığım yerden çıktım dışarıda otomatik Mobil bağlantıya geçmedi uçak moduna alıp tekrar mobil veriye geçtim düzeldi ,beta sonuçta hata olabilir belkide münferit bi şeyde olmuş olabilir
  • SERKAN BEY S kullanıcısına yanıt
    Whatsap ta yaşadığım tüm verilerimin silinmesinden sonra;
    Bu ve benzer yaşanılabilecek olası sıkıntılardan dolayı "beta" ya sıcak bakmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 13 Aralık 2024; 23:18:41 >
  • s24 Plus için şu an 38500 altına alınabilecek bir kampanya var mı? s20 kullanıyorum değişim kampanyası var mı şu an?

• vcihan kullanıcısına yanıt
    Ben de benzer sorundan betayı bıraktım. Kesinlikle yedeklemeler çalışmıyor betada. En azından bende hiç çalışmadı.
  • erditepe kullanıcısına yanıt
    Yedekleme derken telefon yedeğinden bahsediyorsanız şimdi denedim sıkıntı yok..
  • Beta da pil şarj durumu hiç birşey kapalı değil ekran 2K ve 120 hz de konum Bluetooth açık WiFi mobil veri karışık..
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
  • SERKAN BEY S kullanıcısına yanıt
    Bende nerde öyle değerler
    Çok ilginç
  • Şöyle böyle derken vatan-mm 24+ 47 k ve 24 256 gb 41 k oldu elimizdekinin kıymetini bilelim
  • Arkadaşlar bu telefon 1 gün yetiyormu size şarj olarak ben %80 olarak şarj ediyorum ve bana 1 gün çok rahat yetiyor ne ekran süresine bakıyorum ne başka bir şeye,neden bu kadar yangın yapıyorsunuz herşeyine dikkat etseniz zaten 2 sene sonra pil de eskimeler başlayacak 3 sene sonra pili yenilemen icab edecek hangi teli alırsan al durum bu takmayın kafanıza.

• BlacKartal78 kullanıcısına yanıt
    Ben de 20-80 aralığında kullanırım hep. Sabah 7'den öğlen 2'ye kadar 20lere 30lara düşüyorum, 45W hızlı şarjla 30dk gibi şarj edince geceye kadar yetiyor. Batarya süresi ni hızlı şarjdan dolayı çok önemsemiyorum. 10dk bile şarjda kalsa baya götürüyor. Eğer eski teknoloji yavaş hızlarda dolsaydı, o zaman batarya süresinin çok önemi olurdu.
  • BlacKartal78 kullanıcısına yanıt
    Birisi buraya garanti süresi bitmeden ucretsiz batarya değişimi yaptırdığını yazmıştı. Eğer bu mümkünse en mantıklısı 2 sene dolmadan batarya yeniletmek.
  • Amfilm’in ekran koruyucusundan almıştım içinde kamera koruyucu da çıktı. Sizler bunu da kullanıyor musunuz acaba? Kılıfla kullanım durumu nasıl olur bilemiyorum ama.
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Ben kullanamadım, kılıfa sığmadı.
  • hgguner H kullanıcısına yanıt

Kamera lensi zamanla çizilir mi acaba hocam ne dersiniz?

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Valla şimdilik çizilmedi bende ama kullanım şekline göre değişir tabi.Özellikle metalik tozlu ortamlarda çalışılırsa çizilme ihtimali artar diye düşünüyorum.
  • hgguner H kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 916917918919920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.