sosyal medya ve telf görüşme dışında kullanımım yok oyun oynama alışkanlığım da yok var bi sıkıntı ama ne |
Bildirim
sosyal medya ve telf görüşme dışında kullanımım yok oyun oynama alışkanlığım da yok var bi sıkıntı ama ne |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 13 Aralık 2024; 22:37:37 > |
|
Ben bir kaç gündür akıllı saati de takmıyorum ama yine fazla bir şey değişmedi. Genelde 1 gün 10 saat ekran kapalı, 4,30 saat ekran açık değerleri alıyorum. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 13 Aralık 2024; 23:18:41 > |
s24 Plus için şu an 38500 altına alınabilecek bir kampanya var mı? s20 kullanıyorum değişim kampanyası var mı şu an? |
|
|
|
|
Arkadaşlar bu telefon 1 gün yetiyormu size şarj olarak ben %80 olarak şarj ediyorum ve bana 1 gün çok rahat yetiyor ne ekran süresine bakıyorum ne başka bir şeye,neden bu kadar yangın yapıyorsunuz herşeyine dikkat etseniz zaten 2 sene sonra pil de eskimeler başlayacak 3 sene sonra pili yenilemen icab edecek hangi teli alırsan al durum bu takmayın kafanıza. |
|
|
|
|
Kamera lensi zamanla çizilir mi acaba hocam ne dersiniz? |
|
Teşekkür ederim hocam |