Evet yorumlara bakarken lag oluyor videoda, böyle küçük ama saçma hatalar rahatsızlık verici gerçekten. |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (918. sayfa)
-
-
Hayır dediğin sorunları yaşamadıö hocam, ama bende dediğiniz gibi dokunarak izliyorum yıl 2024 de -
Hangi csc kullanıyorsun hocam -
Tayland yüklemiştim arama kaydı aktif olsun diye -
Güç modu açıkken oluyor sadece. Videoyu durdurup tekrar başlatınca düzeliyor. Çok saçma bir sorun. -
Güç moduyla alakalıdır, ne yorumda kasma oluyor ne de videoya basıp izliyorum. Hiçbir donma kasma yok instagramda -
Güç Modu kapalı, hiç bir zaman açmıyorum, kendisi de açılmıyor, kapalı -
120 hz kapalı mı? -
Güç modu kapalı, ona rağmen yine oluyor 5 6 reels videosundan sonra. Güç modunda bariz belli ederken normal modda daha az oluyor. Bazı telefonlarda olup bazılarında olmaması ilginç rom veya seride mi sorun var anlamadım avrupa romu benimki.
-
Merhaba arkadaşlar samsun cihazından ÇOK menmundum cihaz değiştirdim s24ultra aldım sözde yeni çıktı anlatımları perfermuars iyi denildi cihaz aldım.2 ay olmadı hayattan soğudum cihaz cekmiyor bi var sebeke bir yok yeri geliyor servis yok diyor ve sonra hatta sorun vardır dediler gttim değiştirdim gene aynı sorunla.karsılastim haram zıkkım.olsun bu samsung üreticilerine kaliteli die insan yiyorlar cihaz piyasaya salmak için bazı şeyleri eksik sunulmuş hattında turksel olmasına rağmen telfonda iş yok ne ayar kaldı ne formatlama kaldı be mobil ağlar sıfırlama kaldı bu cihaz almak isteyen insan varsa almasın diyorum 5 para etmez NEFRET EDIYORUM.SAMSUNGDAN VE TÜKETİCİYE BASVURUCAĞIN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezergamze -- 13 Aralık 2024; 5:47:44 > -
Hocam aynı sorunları bende yaşadım çok canım sıkılmıştı tonla para verip herşeyi süper yap
en basit her telefonda olması gereken şey eksik bırak
Benim hat tt telefon 1 gün boyunca 3g den çıkamadı o sinirle hattımı vodafona taşıdım geçiş süreci devam ederken samsung servisine ulaştım derdimi anlattım klasik hat sıfırlamayı anlattı ama ben daha önce zaten deflarca yapmıştım
Telefonun model nosunu aldı ad soyadı
Sonuç her yerde 4.5 g bağlantı var iş hariç çekim çok iyi 3g ye düşüp tekrar bağlanmama sorunu ortadan kalktı
Samsung daki kadın ne yaptı bilmiyorum ama beni bu dertten kurtardı umarım size de bir yararı olur
Sizi çok iyi anlıyorum
-
Ben FHD, 120hz, güç modu kapalı kullanıyorum. Instagram'ı da baya aktif kullanıyorum. Genelde en çok kullanılan ilk 3 uygulamada oluyor yani. Ama en ufak takılma, kasma hissetmedim. Bakmak istediğiniz ayar varsa karşılaştırmak adına gösterebilirim.
-
onu hiç bilmiyorum, onunla alakalı olabilir mi? -
Çoluk çocuk hareketler....
-
Hocam elektronik işi klişe ama hep derler ya biraz şans işi diye. Seri üretim ürünler olduğu için hatalı piyasaya sürülmüş cihazlar olabiliyor bu her marka ve firma için geçerli bir durum, sana hatalı ürün denk gelmiş şanssızlık muhtemelen firmanın telefonu yenilemesi için uğraş
-
Teklif için teşekkür ederim ayarlardaki mevcut tüm ayarları denedim sonuç alamadım. Android 15 i bekleyip deneyeceğim yine olmazsa farklı bir rom kurup denerim artık.
-
60 hz açıkken yapıyordu bende. -
-
Bu değeri ancak aksiyonlu oyun oynarsam alıyorum, enteresan. 6 saat 30 dk açık ekran süresiyle %80 şarj yemiş bende.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X