Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (918. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kalkim , vinorosso , vinorosso Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
18.386
Cevap
451
Favori
1.026.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 916917918919920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet yorumlara bakarken lag oluyor videoda, böyle küçük ama saçma hatalar rahatsızlık verici gerçekten.

• all_rock kullanıcısına yanıt
    Hayır dediğin sorunları yaşamadıö hocam, ama bende dediğiniz gibi dokunarak izliyorum yıl 2024 de
  • hgguner H kullanıcısına yanıt
    Hangi csc kullanıyorsun hocam
  • uruk33 kullanıcısına yanıt
    Tayland yüklemiştim arama kaydı aktif olsun diye
    Güç modu açıkken oluyor sadece. Videoyu durdurup tekrar başlatınca düzeliyor. Çok saçma bir sorun.
    Güç moduyla alakalıdır, ne yorumda kasma oluyor ne de videoya basıp izliyorum. Hiçbir donma kasma yok instagramda
  • can6prmk kullanıcısına yanıt
    Güç Modu kapalı, hiç bir zaman açmıyorum, kendisi de açılmıyor, kapalı
  • ergn82 E kullanıcısına yanıt
    120 hz kapalı mı?

Güç modu kapalı, ona rağmen yine oluyor 5 6 reels videosundan sonra. Güç modunda bariz belli ederken normal modda daha az oluyor. Bazı telefonlarda olup bazılarında olmaması ilginç rom veya seride mi sorun var anlamadım avrupa romu benimki.

• Merhaba arkadaşlar samsun cihazından ÇOK menmundum cihaz değiştirdim s24ultra aldım sözde yeni çıktı anlatımları perfermuars iyi denildi cihaz aldım.2 ay olmadı hayattan soğudum cihaz cekmiyor bi var sebeke bir yok yeri geliyor servis yok diyor ve sonra hatta sorun vardır dediler gttim değiştirdim gene aynı sorunla.karsılastim haram zıkkım.olsun bu samsung üreticilerine kaliteli die insan yiyorlar cihaz piyasaya salmak için bazı şeyleri eksik sunulmuş hattında turksel olmasına rağmen telfonda iş yok ne ayar kaldı ne formatlama kaldı be mobil ağlar sıfırlama kaldı bu cihaz almak isteyen insan varsa almasın diyorum 5 para etmez NEFRET EDIYORUM.SAMSUNGDAN VE TÜKETİCİYE BASVURUCAĞIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezergamze -- 13 Aralık 2024; 5:47:44 >
  • Sezergamze S kullanıcısına yanıt

Hocam aynı sorunları bende yaşadım çok canım sıkılmıştı tonla para verip herşeyi süper yap

en basit her telefonda olması gereken şey eksik bırak

Benim hat tt telefon 1 gün boyunca 3g den çıkamadı o sinirle hattımı vodafona taşıdım geçiş süreci devam ederken samsung servisine ulaştım derdimi anlattım klasik hat sıfırlamayı anlattı ama ben daha önce zaten deflarca yapmıştım

Telefonun model nosunu aldı ad soyadı

Sonuç her yerde 4.5 g bağlantı var iş hariç çekim çok iyi 3g ye düşüp tekrar bağlanmama sorunu ortadan kalktı

Samsung daki kadın ne yaptı bilmiyorum ama beni bu dertten kurtardı umarım size de bir yararı olur

Sizi çok iyi anlıyorum

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

Ben FHD, 120hz, güç modu kapalı kullanıyorum. Instagram'ı da baya aktif kullanıyorum. Genelde en çok kullanılan ilk 3 uygulamada oluyor yani. Ama en ufak takılma, kasma hissetmedim. Bakmak istediğiniz ayar varsa karşılaştırmak adına gösterebilirim.

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    onu hiç bilmiyorum, onunla alakalı olabilir mi?

Çoluk çocuk hareketler.... SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

Hocam elektronik işi klişe ama hep derler ya biraz şans işi diye. Seri üretim ürünler olduğu için hatalı piyasaya sürülmüş cihazlar olabiliyor bu her marka ve firma için geçerli bir durum, sana hatalı ürün denk gelmiş şanssızlık muhtemelen firmanın telefonu yenilemesi için uğraş

Teklif için teşekkür ederim ayarlardaki mevcut tüm ayarları denedim sonuç alamadım. Android 15 i bekleyip deneyeceğim yine olmazsa farklı bir rom kurup denerim artık.

• ergn82 E kullanıcısına yanıt
    60 hz açıkken yapıyordu bende.
  • SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
    24+ da İlk aldığımda gördüğüm 20 saat ekran kapalı kalma ve 7 saat açık ekran değerlerini mumla arar oldum😪

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 13 Aralık 2024; 19:54:9 >
  • vcihan kullanıcısına yanıt

Bu değeri ancak aksiyonlu oyun oynarsam alıyorum, enteresan. 6 saat 30 dk açık ekran süresiyle %80 şarj yemiş bende.

• 
Sayfa: önceki 916917918919920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.