Merhaba arkadaşlar. C5 ve Mg konusu açıp C5 in daha iyi bir seçim olacağına kanaat getirmiştim yorumlar ve incelemelerimden sonra. Aslında fiyat skalama C5 Aircross Shine ve Shine Bold paketler daha uygun ama kalite ve donanıma da önem verdiğim için Tucson daha çok hoşuma gidiyor. Sizce 1.450 1.500 bandında C5a mı yoksa 1.600 bandında bütçeyi zorlayarakTucson Prime Plus mu?
Araç alacağım ama bu iki model arasında çok kararsız kaldım. Mg malzeme kalitesi, konforu ve klas duruşuyla güzel bir görüntü sunsa da piyasada tutunma durumu, kronikleri vs. bilmiyorum. Donanımlı ve nispeten uygun fiyatlı araç aradığım için bu iki model arasında kararsız kaldım. Tecrübeli arkadaşlar, sizin öneriniz hangisi olur?
Mg 2024 model, C5 Aircross 2023-24 model bakıyorum.
Herkese iyi forumlar. Daha önce fark etmediğim ama duydukça bayağı kafaya taktığım bir ses var araçta. Herhangi bir yere sinyal verdikten sonra ister sola ister sağa direksiyonu birazcık çevirince tık diye ince bir ses geliyor. Sinyal kapalıyken yapmıyor bunu. Sinyal kolunun toplayıp kaldırma sesi değil. Çok ince tırnak makasıyla tırnak keser gibi bir ses. Sinyali yakıyorum hafif sola çeviriyorum tık ediyor ediyor bir kere veya sağa çeviriyorum yine aynı aralıkta tık diye ses geliyor. Sebebi ne olabilir?
Polo 2012 Sinyal Verip Direksiyon Çevirince Gelen Tık Sesi
Herkese iyi forumlar. Daha önce fark etmediğim ama duydukça bayağı kafaya taktığım bir ses var araçta. Herhangi bir yere sinyal verdikten sonra ister sola ister sağa direksiyonu birazcık çevirince tık diye ince bir ses geliyor. Sinyal kapalıyken yapmıyor bunu. Sinyal kolunun toplayıp kaldırma sesi değil. Çok ince tırnak makasıyla tırnak keser gibi bir ses. Sinyali yakıyorum hafif sola çeviriyorum tık ediyor ediyor bir kere veya sağa çeviriyorum yine aynı aralıkta tık diye ses geliyor. Sebebi ne olabilir?
|
2007 1.8 Civic Hb otomatik alınır mı?
|
|
Nokia 8 mi Xiaomi Redmi Note 8 Pro mu?
|
2000-3000 Arası 40-43 İnç Tv Tavsiyesi
|
|
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 21 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 485
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.674 (Bu ay: 218)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 181 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar