Şimdi Ara

MG HS Luxury mi C5 Aircross mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç alacağım ama bu iki model arasında çok kararsız kaldım. Mg malzeme kalitesi, konforu ve klas duruşuyla güzel bir görüntü sunsa da piyasada tutunma durumu, kronikleri vs. bilmiyorum. Donanımlı ve nispeten uygun fiyatlı araç aradığım için bu iki model arasında kararsız kaldım. Tecrübeli arkadaşlar, sizin öneriniz hangisi olur?

Mg 2024 model, C5 Aircross 2023-24 model bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreakarcay -- 20 Ağustos 2024; 14:19:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C5 aircross alınır,.

Konfor, yakıt açısından mg'ye fark atar. Tum c suvlar icindeki en konforlu süspansiyon ve en iyi yalıtım, ustune koltuklar cok rahat ve arkada bagimsiz 3 koltuk var. Elektronik sıkıntıları ise sanırım 15 yıl önce falan vardı. Allah aşkına ya, herhalde mp2 platformunda en az yaşanan sorun elektronik olabilir.

C5 aircross 1.6 puretech bulursanız hele piyasadaki en iyi f/p araçlarından biri,

Mg'ye gelince ülkede an itibariyle bir iki sene en az geleceği varmış gibi durmuyor. AB üretimi başlar ise bakılır.
  • Kesinlikle mg. Citroen çok dandik ve elektronik sıkıntıları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 20 Ağustos 2024; 14:29:42 >
  • C5 aircross alınır,.

Konfor, yakıt açısından mg'ye fark atar. Tum c suvlar icindeki en konforlu süspansiyon ve en iyi yalıtım, ustune koltuklar cok rahat ve arkada bagimsiz 3 koltuk var. Elektronik sıkıntıları ise sanırım 15 yıl önce falan vardı. Allah aşkına ya, herhalde mp2 platformunda en az yaşanan sorun elektronik olabilir.

C5 aircross 1.6 puretech bulursanız hele piyasadaki en iyi f/p araçlarından biri,

Mg'ye gelince ülkede an itibariyle bir iki sene en az geleceği varmış gibi durmuyor. AB üretimi başlar ise bakılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 20 Ağustos 2024; 14:49:13 >
  • Mg hs ile bir seneyi geride bıraktık. İkisi arasında seçim yapacak olsam yine hs alırım. C5 hakkında çok fikrim yok ama hs tam bir f/p aracı. c5a donanıma göre daha pahalı bir model.

C5'in de avantajları az değil. 1.2'si vergi avantajı, 1.5'i yakıt avantajı sunar. Şanzıman daha iyidir hs'den. Hs'nin Türkiyede geleceği de soru işareti. Avrupa fabrika kararı verecekler eylül ayında ama üretime başlaması 2026 yı bile bulabilir.

• commandx C kullanıcısına yanıt

2. Elde Citroën marka algısı ve tipi sayesinde sağlam değer kaybettiği için f/p olarak uygun hale geliyor hocam 0 olsa fark cidden fazla,

Mg test ettiğimde beğendiğim bir araçtır ama konfor ve yakıt konusunda c5a'nın gerisinde kalır. Zaten o sınıfta her araç konforda gerisinde kalıyor,

Birde yakıt konusunda 10.4 benim gordugum degerdi mg'de 1600 küsür km ortalaması ve arac yeni uzun yol yapmıştı, gerçi yazın klima falan derken o boyutta araç için normal ama c5a her motorda daha tasarruflu.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Ağır araçlarda kullanım faktörü yakıtı daha çok etkiliyor.

Hs'nin 1 yıl, 9600km'lik tüketim ortalaması 8.1, ort hız 33km/h. c5a daha hafif, daha az yakabilir ama hs'nin tüketimi de kullanıma bağlı çok değil bence.

• Piyasa diye lafa giren bir kullanıcı mg almaz
    C5 hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 20 Ağustos 2024; 20:40:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C3 mü C3 aircross mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Nedir elektronik sıkıntısı bilelim biz de?

• Moueson kullanıcısına yanıt
    ailenin ortak araci olarak sifir alinan ve 50 bin km kullanilan 1.6 c5a bolt kullanicisi olarak bende merak ettim.
    polemik olsun diye degil, hakikaten merak ettim. nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 21 Ağustos 2024; 6:58:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C5 Aircross sınıfının en konforlu aracı, bunun yanında büyüklük olarak da bagaj olarak da sınıfırının en iyilerinden.

Bunun yanında az yakan motoru, akustik cam ve yalıtımı ile birlikte sessizliğide ekleyince bence bu karşılaştırmada kazanan C5 olur.

• emreakarcay E kullanıcısına yanıt
    Islak kavramalı tiggolar dururken mg tavsiye etmem. Bu arada c5a güzel araç ama fiyatını haketmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mg Hs ne kadar müthiş bir iç mekana ve malzeme kalitesine sahip olsa da bu ikilide C5a daha mantıklı.

• Donald Draper kullanıcısına yanıt
    büyüklük ne hikmetse arka yaşam alanına hiç uğramamış

az yakan motoru adblue ile zorunlu yaşam sürerken, PSA nın son dizel motoru olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.