Merhaba arkadaşlar. C5 ve Mg konusu açıp C5 in daha iyi bir seçim olacağına kanaat getirmiştim yorumlar ve incelemelerimden sonra. Aslında fiyat skalama C5 Aircross Shine ve Shine Bold paketler daha uygun ama kalite ve donanıma da önem verdiğim için Tucson daha çok hoşuma gidiyor. Sizce 1.450 1.500 bandında C5a mı yoksa 1.600 bandında bütçeyi zorlayarakTucson Prime Plus mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
C5 Aircross Shine-S. Bold mu Tucson Prime Plus mu?
-
-
Hangisi hoşuna gidiyorsa o hocam bu ikisi arasında, ikiside üzmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 aracı da incelemiştim ikisi de güzeldi. C5A nın avantajı sınıfında tek arka bağımsız 3 koltuk olması ve rahat koltukları, tam otomatik aisin marka şanzıman bir de fiyatına göre dolu bir araç gerçekten de. Eksi yönleri arka diz mesafesi iyi değil sınıfına göre, düşük marka algısı, kronik boya atması ve dizel olacaksa adblue arızası.
Tucson C5A ya göre daha hacimli bir araç arka alan diz mesafesi, bagaj vs. Arka süspansiyonlar bağımsız ve Citroen e göre daha iyi marka algısı. İlerde satarken Citroen den daha avantajlı olur. Eksi yönü çift kavrama kuru tip şanzımanla gelmesi. Sıkışık trafikte kullanılıcaksa ilerde üzebilir.
En iyisi gidip bayide birebir inceleyin ve gerekirse test sürüşü yapın.
-
Yeni kasa Tucson maliyet düşürme odaklı olmuş direksiyon arkasındaki vites kolu öyle dandik ki çevirirken bağımsızlığını ilan edecek gibiydi bayide kanlı canlı incelemelisiniz
Bence PSA grubunun iç yapı kalitesi daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de C5a bakıyorum. 1.6 puretech benzinli. Tek renk shine bold yok mu ?
En sorunsuz kombinasyon bu olacak sanırım ; benzinli, tek renk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X