Merhabalar, iki araç arasında kaldım. Hangisini ve neden önerirsiniz açıklar mısınız? |
Nissan E-Power Qashqai Platinum vs Peugeot 3008 hybrid Allure
-
-
Bence qq. Hem çok daha güçlü hem şanzıman yok. Yakıt olarak şehir içi 4-5lt civarı tüketimi var. E-pedal moda alışınca sürüşü de keyifli. Test edip içinize sineni tercih edin tabiki.
-
Teşekkür ederim cevabınız için. Nissan'ı deneme fırsatım oldu Peugeot'u olmadı. Bir galerici arkadaş ile konuştum Nissan'ı Peugeot'a tercih etti. Yine de buraya konu açıp burdakilerden de yorum almak istedim.
-
Nissan'ı kullandım test ettim, çok beğendim e-power sistemin anlık güç verebilmesini, çok iyi performansını. gayet de sessiz akıcı gidiyor istersen. ekonomisi belki Toyota hybridler gibi değil ama toplam deneyim çok başarılı. böyle bir güç sistemi ile araç alabiliyorsam alırdım, 1.2 peugeot'a falan bakmazdım bile açıkcası.
-
Sağolun cevabınız için. 2.300-2.400 civarına önerebileceğiniz başka marka araç model var mıdır?
-
Tucson
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nissan e power bana arada kalmış çok saçma bir araç geliyor bence 3008'e bakın. araç elektrikli ama içten yanmalı motoru var, motoru var diye %80 ötv ödüyorsunuz vs. gidip tesla alın daha mantıklı o paraya. bence eğer 2 araçtan birisi olacaksa 3008 alın en azından ne olduğu belli :)
-
Japon guvenilirligi vs Fransız tenekesi
Kesinlikle kaşukai
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nissan ,bir honda toyota kadar japon degil. Renaultla ortak yillardir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biliyorum biz araçlarımızı hep Renault aldik Renault da güvenilir bir marka bence
Opel pejo citroen millet bunlardan cok sikayetci f/p araba alacak olsam bunlara elimi surmem fiat yada renaulttan daciadan devam milletin begenmedigi fiat albealar milyon kilometreleri görüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ticari hariç pejo sahibi olupda memnun kalan pek duymadım çevremden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X