Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (916. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 8 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü7 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
18.387
Cevap
451
Favori
1.026.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 914915916917918
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Wipe gerekmedi ve Google sertifikası uçmasın diye de kesinlikle güncelleme sonrası format önermem. Başkaları yapmış sertifika uçmuş. Beta larda her daim sertifikalar uçar.

Bankacılık uygulamaları bazıları sertifikası yoksa kendini yüklemeyi engeller. Netflix de HD oynatama ma gibi şeylerde olabilir.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Her yerdesiniz hocam maşallah 

S24+ kullanmatayım ben de ama beta yüklemem bir sürü uygulama var(oyun yok)

• S24 ultra 512 gri titanyum için en dip fiyat 66649 fiyat gördüm daha altı mümkünmü sizce bu rakamın alıcamda sizde ne yapmalıyım dolarda yükselişte düşermi biraz daha acaba
  • _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt

S25 ultra çıkınca beklemeye değecek düzeyde düşer kanımca.

Ocak ayında

Edit; Vazgeçtim yılbaşında ÖTV'ye zam gelecek artabilir :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 11 Aralık 2024; 12:39:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terms

Her yerdesiniz hocam maşallah 

S24+ kullanmatayım ben de ama beta yüklemem bir sürü uygulama var(oyun yok)

:) . Beta yüklenmesinde şartları ve adımları var sadece ve bir sorun olmuyor.

Sorun yaşayanların tamamı yazılımları csc leri farklı hatta aynı csc gibi ama tarihleri farklı yine olmuyor. EUX firmware i indirilir HOME_CSC ile format atılmadan Almanya için uyumlu hale getirilir.

adb fastboot en ufak seri yükleten kurulur . 

Hata ayıklama geliştiriciden aktiflenir.

usb kablosu pc ye takılır

adb modundan recovery a almaya geçilir.

En sonunda da recovery mod da adb sideload dosya.zip diye yüklemesi yapılır kabaca bu kadar.

Formatsız devam edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 11 Aralık 2024; 12:57:38 >

• Kaliteli kılıf öneriniz var mı? S24 plus için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsoBey -- 11 Aralık 2024; 13:52:49 >
  • Valla ben aynı düşüncede değilim. 3-4 yılda bir premium telefon değiştirecek bütçem yok maalesef. Bu telefonu seçmemin en önemli sebebi 7 yıl güncel kalacak olması. Bundan önce kullandığım telefon note fan edition dı. Arada kısa bir süre note 10 plus kullandım ama root'lu olduğu için alışamadım. Bugün ortalama ekran koruyucu bile 300 TL olduğu aksesuar pazarında 500 TL para sayılmıyor maalesef. Telefonun çiziksiz kozmetik yönü benim için önemli. Başkalarını bilemem.
    Teşekkürler bende sıfırlayacaktım gerek yok o zaman maceraya girmeyelim..
  • AsoBey kullanıcısına yanıt
    amazon
    JETech Manyetik Kılıf için Samsung Galaxy S24+ / S24 Plus 5G, ile Uyumlu MagSafe, Yarı Saydam Mat Arka Darbeye Dayanıklı Telefon Kapağı (Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPXWM45T

Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ve beklediğimden güzel çıktı. Bu tipte bir kılıf düşünürseniz öneririm.

• AsoBey kullanıcısına yanıt

Dün paylaştığım kılıfa bakın isterseniz.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s24-s24-ana-konu--157795169-914#160206328

• Mitra kullanıcısına yanıt

Zaten Çin malı dandik kılıflar bile 300-500 bandına gelmiş durumda.

Kaliteli bilindik markalar ya da Samsung'un kendi kılıflarına 1000 TL gayet normal rakamlar.

Sonuçta 40.000TL'lik telefon kullanıyoruz. Korumak için para vermek anlamsız değil. He her sene yenisini alıyorum derseniz mantıklı da uzun süre kullanacak oldukça ben genelde her sene 1 kılıf alıyorum. Hem elimde 2-3 farklı model oluyor. Satarken de kaliteli kılıf ve temiz telefon alıcıyı cezbediyor.

• S25 serisinin Almanya fiyatları ortaya çıkmış.

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]teknoloji haberleri - log
    Samsung Galaxy S25 serisinin Almanya fiyatları ortaya çıktı
    https://www.log.com.tr/samsung-galaxy-s25-serisinin-almanya-fiyatlari-ortaya-cikti
  • can6prmk kullanıcısına yanıt
    Çıkar çıkmaz almak büyük hata olacaktır, önceki yıllardan az çok tecrübeniz olmuştur en az 3-4 ay sonra almak gerekiyor baya iniyor ve kampanyalar geliyor çünkü
  • Kamerası cidden çok iyi aletin , gece yağmurlu bir foto bırakıyorum, foruma atmak için öylesine bas çek yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pukiman -- 11 Aralık 2024; 17:4:16 >
  • pukiman kullanıcısına yanıt
    Olmamış bu temiz lens ile nasil foto çekersiniz lensi parmak ile silip ışık patlamaları olmalı yoksa forumda kabul görmez bu foto böyle güzel cekmemeli
  • S24 mor alacağim 15-20gun önce daha uygundu fiyatı şuan 32-33bin bandında daha da ucuzlarmı yılbaşından sonra fiyatlar artarmı
  • 12 saattir sayfa sessiz

hayra alamettir inşaallah

• Düşük ışıkta grenlenme kumlanma sorunu yaşayan varmı ekranda dikkatli gözler bu durumu fark edebildimi acaba bende alma aşamasındayımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 12 Aralık 2024; 10:51:7 >
  • SERKAN BEY S kullanıcısına yanıt

Beta çıkmasından önce herkese tavsiyem: Yedeklemeleri yapınız ve her ihtimale karşı firmware lerin hepsi indirilsin : Betaya geçmeye yarayacak full firmware ve olası geri dönüşler için full Türkiye ( veya hangi ülkeninkindeyse o ) firmware i önceden indirilmiş hazır olmalıdır.

En kötüsüne göre anlatırım ve görünen o ki S24 Ultra da önceki yıllardaki eski Samsung modellerindeki birçok sorunlar yok. Hatta sonradan ufak tefek şeyler bulundu o da daha da kozmetiksel geçişler şöye olsaydı filan. Yani bir bug sorun yok. Önceki yıllardan bir deneyiminiz varsa kattiyen alakası yok Beta deniliyor ama yalan ! Stabil istikrarlı günlük kullanıma hazır. Karar kişilerindir.

Hocam bunu indirdik.

Yüklemek için PC bağlantısı ve Odin mi gerekli, yoksa başka bir yöntemimi var?

• 
Sayfa: önceki 914915916917918
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.