Şuan çekim kalitesi ve internet hızı söz konusu olduğunda açık ara en arkada nal toplar. Türk Telekom ve Turkcell başa baş diyebilirim. |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (915. sayfa)
-
-
Ozaman Vodafone benim ilacım olacak geçiş işlemini başlatıyorum
-
Ben 2 yıldır Vodafone kullanıyorum. İzmir merkezdeyim hiç sıkıntı yaşamadım. Çok dışarılara giden biri değilim. Yazları Muğla ve Antalya bölgesinde oluyorum oralarda da bir sıkıntı yaşamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 10 Aralık 2024; 22:37:11 > -
Yorumlarınız için teşekkür ederim hocalarım yeni gördüm. Alıntılama yapamadım kusura bakmayın. -
Tamam hocam teşekkürler
inşaallah bende bu beladan kurtulucam
bunun dışında Ne ısınma ne şarj
Cihaz her şeyi ile efsane
-
Bilgiler için çok teşekkür ederim.
Ekran canlılık olarak s10un gerisinde geldi bana. Ayarlardan canlılığı sona çekmeme ve geliştirici seçeneklerden kontrastı yüksek yapmama rağmen s10un renkler bi tik daha iyi. Sebebi nedir acaba veya yapabileceğim başka şeyler var mı? -
Ben şu papscover'dan aldım 2 adet.. İkincisi %50 indirim kampanyalı 500 TL civarı. Karbon fiber olanı uyguladım çok güzel görünüyor ve çizilmeye karşı korumalı. Birde lens koruyucu aldım. -
Bende s20fe den geçtim ona göre bana da aynı sizin dediğiniz gibi geldi. Ekran kesinlikle canlı değil. -
Evet malesef öyle. S23 ile mağazada kıyaslarken de öyleydi. S23de Kırmızılar daha kırmızı sarılar daha da sarıydı.. -
Smart hocam s24 plus için verdiğin link 24e ait gibi. İndirdiğimde dosya isminde 921 vardı. Bazı arkadaşlar da bu linkten kuramadı. Bir kontrol ediversen iyi olacak.
-
Evet haklısın hemen düzelttim . Herkesten özür diliyorum .
Düzeltilmiş haliyle
-Galaxy S24 Ultra (SM-S928B)
EUX/EUY Kasım son güncellemesindeyseniz sadece beta1 update i ni indirmeniz kafidir.
Beta 1: AXK4 -> ZXKZ
-Galaxy S24+ (SM-S926B)
-Galaxy S24 (SM-S921B)
( S24+ için olanı karıştırmışım düzeltildi. Kusura bakmayın -.- )
xda daki kaynaktan derlenmiştir :
-
Vodafone geliştiğini iddia ediyor ama ne kadar doğru bilmiyorum
-
o kadar da özenmeye gerek yok hocam. 500 ona ver 300 ona ver 200 one ver 1000 kılıfa ver derken gereksiz masraf oluşuyor. Sonuçta 3-4 yılda bir değiştireceğimiz cihazlar. -
Vodafone en kötüsü diyorum nasıl bir ilaç olacaksa...
-
Teşekkürler beta yükleyince telefonu sıfırladınız mı yoksa wipe yeterlimi? -
Pil konusunda bu kadar uğraşmaya değmiyor açıkçası. 1,5 sene sonra gidin Samsung servise aldığımda 6-7 saat ekran süresi veriyordu şimdi 4 saat anca veriyor diyin pili değiştirin tertemiz sıfır piliniz olsun.
-
Daha önce S21fe ve S23 kullandım. S24'e belirgin farklılıklar hissetmedim açıkçası. Ayarlar dışında ne yapılabilir çok fikrim yok maalesef
-
Gün içerisinde çalıştığım yerde mobil hat şebekesi gücü yetersiz olduğu için durduk yerde şarj ömrü yiyorum. Turkcell'e durumu bildirmemize rağmen şu an ve gelecekte bir çalışmamız yok diye cevap verdi. Bulunduğum yerde şehir merkezi bu arada, dağ başında bile daha güçlü çekim var. Üstelik Vodafone'dan geçtik biz kurum olarak daha iyi diye düşünün rezilliği. Mesai içerisinde telefonuma ulaşamayan insanlar oluyor öyle bir yokluk.
Pil konusunda da evet S25'e geçmeyi düşünmüyorum ama S23'ten S24'e geçtiğimizdeki gibi bir teklif gelirse düşünülür tabi. 2. senenin sonunda servise gidip pilini yeniletmeyi ben de düşünüyorum. Fakat bu ayarları en azından kendim için yapmak zorunda kalıyorum çünkü pil ömrümü en çok çekmeyen şebeke yiyor maalesef
-
benzer durumu bende telekomda yaşıyorum, merkezden uzağım haliyle şebeke zayıf çekiyor kimi zaman bana ulaşmada bile sorun yaşayanlar oluyor lakin VoLTE özelliğini telekomdan kapatınca maşallah full çekiyor :) ama bu seferde ses kalitesi çok kötü oluyor.
-
Benim iş yerimde de Turkcell benzer durumda, ben Vodafone ile çok memnunum. Bölgeden bölgeye operatörlerin verimi değişiyor. Size hangisi uygunsa onu kullanmak mantıklı. Şu iyi bu kötü diye kesin bir varsayım olmuyor maalesef. Bekar evimde ne Vodafone ne Turkcell düzgün çekiyordu mesela 1080p video izleyemezdik doğru düzgün TT şiir gibiydi. Siz operatörü değiştirin o da pile ciddi etki eder.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X