Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (913. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
18.396
Cevap
451
Favori
1.027.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de az önce s24 için indirip kurayım dedim. Yüklemeye başladı bi anda yüzde 50 de iptal etti. Dedim kesin gitti cihaz :))) Allah'tan qcildi sıkıntı yok. Daha tövbe zaten pc dandik 2 saat uğraştım indirdim kur vs derken çok zaman geçti.
  • Forumda 24 plus için yazan dosyada düz 24 kodu var. Dosya uzantısında 921 yazıyor. Muhtemelen bağlantı linki karıştı. Xda dekin de sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agimnat -- 9 Aralık 2024; 23:32:1 >
  • recepix kullanıcısına yanıt
    Aynen bende kaç defa denedim burada yayınlanan da sıkıntı var XDA dan indirmek lazım oradaki sıkıntısız..
  • agimnat A kullanıcısına yanıt
    Olabilir ona dikkat etmedim düz S24 içinse yüklenmez tabiki..
  • aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt

Bilgi icin tesekkurler.

• SERKAN BEY S kullanıcısına yanıt
    Ayrıntıda "beta olduğu için bankacılık uygulamaları çalışmayabilir" uyarısı var
    Sıkıntı yaşayan varmı
  • vcihan kullanıcısına yanıt
    Garanti ve Enpara yı kullandım sıkıntı yok..
  • 1 aydır s24 kullanıyorum ısınma sorunu gerçekten ciddi bir sorun sosyal medyada gezerken bile 45 dereceyi geçiyor telefon pişman olmaya başladım bunun yüzünden
  • vcihan kullanıcısına yanıt
    Garanti YKB İşBank Akbank sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkubilayk

Garanti YKB İşBank Akbank sorun yok.

Qnb, Enpara, ing, Halkbank keza sorun yok.

• NOANN N kullanıcısına yanıt

Gensgin impack dahil bir çok oyun oynuyorum, oyunda bile ısınma minimumken, sosyal medya da nasıl ısınabilir ? 7*24 sosyal medyadayım bu arada ben.. full aktif paylaşmlı falan hemde

• quote:

Orijinalden alıntı: korsallar

Herkese merhaba,

Samsung s 24 , s24 plus telefonlarinizda ekran sureleriniz nasil? Mobil veri/wifi, sosyal medya/oyun kullanimi, ekran cozunurlugu kac iken bilgi verirseniz sevinirim.
    S24 plus kullanıyorum, Kasım ayı sonunda aldım. Toplam 36 kullanımda ortalama ekran sürem 6 saat, 30 saat boşta kalıyor telefon. 1.5 günde bir şarj ediyorum. Sabah alıp akşam şarjı bitirmek istersem 7.5 saat civarı ekran süresi alıyorum.
  • pukiman kullanıcısına yanıt
    Bende anlamış değilim telefonun ısındığını biliyordum ama bu kadar da pes doğrusu sosyal medyada bile böyleyken oyunlarda düşünemiyorum bu telefonu

Edit. Canım sıkıldı bir kaç oyun indirip denedim zaten eli çok terleyen insanlardanım telefon yağ gibi kayıyor elimden o kadar sıcak bin pişmanın şu telefonu aldığıma
  • korsallar kullanıcısına yanıt

S24+ mobil veride FHD kullanıyorum ekranı, oyunsuz 6 saati geçiyor. Wifi'de 7 saate yakın oluyor. Mobil veride de iş yerinde sabit olduğumdan ve iyi çektiğinden wifi ile arada çok fark olmuyor. Ama 2K ekran kullanmıyordum zaten 1 kere açık unuttum 5 saati göremedim. Emiyor adeta. Netflix'ten falan film izlemeyeceksem kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can6prmk -- 10 Aralık 2024; 8:55:28 >
  • Google Play güncellemesi gelmiş.

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
  • Arkadaşlar OneUI 7 Betasını denemek isteyenlere önemli bir uyarım olacak. Biz şu an AXK5 bant sürümündeyiz. Betayı denemek isteyenlerin AXK4 sürümünü yüklemeleri gerekiyor önce;

XDA Beta yükleme sayfasında bu uyarı mevcut

Beta yükleme zor değil. Ancak önce AXK4 sürümünü ODİN ile kurmanız sonra Beta sürümünü indirip denemeniz gerekiyor. Bu sebeple ben betayı denemekten vazgeçtim.

İlgili XDA sayfası

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]xda forums
    [Beta 1 Now Rolling Out!!] [One UI 7 Beta] Galaxy S24/+/Ultra Beta Thread, Update.zip files, News and Discussion
    https://xdaforums.com/t/beta-1-now-rolling-out-one-ui-7-beta-galaxy-s24-ultra-beta-thread-update-zip-files-news-and-discussion.4683065/#post-89625642

• can6prmk kullanıcısına yanıt
    Güvenlik seviyesi Kasım ayına yükseldi. 👌🏼

Bu sizin kullanım senaryonuz. Mart ayında aldığımdan beri 1 kere bile FHD ekran ile kullanmadım. Her zaman 2K ekranda kullanıyorum, Emdiği birşey olmuyor. Güç tasarrufu açık, Karma kullanım şeklinde (CPU %70, 60 Hz ekran) 10 saati geçen kullanımlarım oldu defalarca. Bu sürede 2 güne yakında beklemeye ulaştı. Paylaştım önceki sayfalarda.

Bu son gelen güncelleme ile Güç tasarrufu kapalı 120 Hz ekran ile 8 saati geçen karma kullanım süreleri de aldım son zamanlarda. Bekleme 2 güne yakın olmasa da, 1 günü her zaman geçiyor.

Bu kullanımlar kişiden kişiye, yüklü uygulamalara göre, hatta şarjı nasıl yaptığınıza göre bile (Hızlı yada Normal) değişkenlik gösteriyor. Genele yansıyan bir durum değil. Düşük değerlerde, uzun süreli kullanım değerleride..

Bilgi amaçlı yazmak istedim. SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

sizde sürüm kaç

bende güncelleme yok da

• NOANN N kullanıcısına yanıt

son güncellemeleri yaptınız mı?

• 
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.