Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (912. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: -Radiohead- , simos35 , simos35 , fbozkurtt , vcihan Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
18.395
Cevap
451
Favori
1.026.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 910911912913914
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben konuyu kaçırmışım. Slim ilk kez duydum hocam
    Takip edemedim birkaç aydır...
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Burada haberi var.

https://www.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s25-slim-globale-geliyor--184773
  • aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt

Bu telefon böyle, renkleri eski amoled ekranlar kadar canlı vermiyor. Xiaomi Note 10 pro daha sıcak veriyordu renkleri. Bu daha boz bulanık veriyor.

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Limitli versiyon olacağını bilmiyordum. Anlamsız olmuş.

• Arkadaşlar şarjda bu değerler normal mi?
    Spigen şarj aleti olan arkadaşlar şarjda iken CPU-Z programından bakabilir mi acaba? SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Ek takas desteği kararımızı belirlemede önemli rol oynayacak gibi.🧐
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

hangi uygulama ki bu?

• emreakarcay E kullanıcısına yanıt

evet hocam aynen öyle s7 edge den beri samsung kullanırm, s20fe cok daha canlıydı ekran konusunda

• theasus kullanıcısına yanıt

bakayım hocam bende sipgen 45w almıstım kablosu ile beraber baya hızlı sarj ediyor

• f2012 kullanıcısına yanıt
    Cihazın kendi özelliği.

Ayarlar/ Duvar kağıtları kısmına girin ve AI ile oluştur kısmından kilit ekranı ayarlayın belirlediğiniz bir resim seçin. Hava durumunda konum doğruluğu açık ise yağışlı havalarda animasyon oluyor. Güneşli yada bulutlu havalarda olmuyor elbette.
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
  • Yaklaşık 1 yıldır kullandığım s24 plus'ın yan kasalarında boya atmaları mevcut, sizde durum nedir??

Bu arada hep kılıfla kullanıldı
  • Herkese merhaba,

Samsung s 24 , s24 plus telefonlarinizda ekran sureleriniz nasil? Mobil veri/wifi, sosyal medya/oyun kullanimi, ekran cozunurlugu kac iken bilgi verirseniz sevinirim.
  • aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt
    Hızından yana problem yok. Ancak şarj aleti biraz ısınıyor. Öyle el yanmayacak derece değil ama 42 derece oluyor. Telefonda bu seviyelerde.
    Şarj aletini iade edip yenisini istedim yine bu seviyelerde.
  • Maymun etti beni ama sonunda geçmeyi başardım burada paylaşılan Android 15 beta dosyasında hata var yüklemek isteyen buradan indirmesin..
    Şu an inceleme aşamasındayım..
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
  • Benimde belki 8.9 ay oldu alalı hep şeffaf kılıfla kullandım ama taş fabrikasında çalıştığımdan olsa gerek sanırım kılıfla telefon arasına taş kırıntısı girmiş olmalı'ki telefonun üst kısmında iğne ucu kadar beyazlık oluşmuş. Çok dikkatli bakmayınca anlaşılmıyor ama renk mor olduğundan görünüyor.
    Bundan sonraki ilk telefonum gri renk olacak😂
    Ama normal renk atma falan yok.
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Kutudan çıkan kendi kablosunu kullansak sorun olur mu?
  • korsallar kullanıcısına yanıt
    S24+ 10 günlük wifi sadece normal kullanım en fazla 6.45 gördüm çok tatmin edici değil mobil veride baya dusuyor
  • AsoBey kullanıcısına yanıt

Bir sorun olmaz ancak telefonun kendi kutusundan çıkan kablonun max 25W'a kadar şarj edebildiği söyleniyor, yani 45W adaptör ile tam güç şarj için başka bir kabloya ihtiyacınız olacak.

• SERKAN BEY S kullanıcısına yanıt

hatasız olanı nerden indirdiniz

• vcihan kullanıcısına yanıt
    Xda Samsung formunda S24 Ultra konusunda paylaşılan indirdim bizim forumda verilen S24+ için olanda bi sıkıntı var yüklenmiyor..
    https://xdaforums.com/t/beta-1-now-rolling-out-one-ui-7-beta-galaxy-s24-ultra-beta-thread-update-zip-files-news-and-discussion.4683065/
  • 
Sayfa: önceki 910911912913914
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.