< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (910. sayfa)
-
-
Sizce 39-40k verilip s24+ alinir mi? Fiyatini hak ediyor mu? Bugun olsa almazdim gidip su urunu alirdim diyen var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu saatten sonra s25 serisi beklenir 1 aya tanitilmis olup on siparis tarihi bile belli olur muhtemelen.
Samsung mesajlar duruyor. Ben devre dışı bıraktım ve Google Mesajlar kullanıyorum.
Yeni hızlı ayarlar paneli videosu yükledim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam çok pahalı bir fiyatla gelecek gibi geliyor bana. S24 serisi gibi ulaşılabilir olmayacak. Fold 6 fiystlandırmasından belli oldu aslında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 8 Aralık 2024; 13:46:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam 40 bin cok mu ucuz?
Tabi ki s25 serisi s24 den pahali olucak. S24 de s23 den pahaliydi ayni sekilde s23 de s22 den.. bu boyle gider karar sizin.
39-40K'ya almayın hocam, belli aralıklarla fiyatı inip çıkıyor. 1 ay önce 37K'ya aldık, hatta banka ve uygulama kampanyaları ile daha uyguna getirebilenler bile oldu.
Örneğin 30 Kasım'da MediaMarkt ve Teknosa satıcılarında fiyatlar aşağıdaki gibiydi.
-
37-38 e düşüyor rahat gece kampanyaları 🆚
Yani demek istedigim o fiyatlara deger mi? O fiyata s24+ alacagina bunu alsan daha iyi olur filan diyen var mi?
Bir de işlemcisi eyxnos o biraz aklimi karistiriyor
Zahmet olmuş, çok teşekkür ederim.
Farklı bir video da Samsung kendin mesaj uygulamasının olduğunu gördüm.
Aydınlatma ayarlarının da basılı tutarak açılan ayar menüsünde olduğunu anladım çektiğiniz video da. Yine tek seferde ayar panelinde olmadığını anladım.
Kullananlar olarak S24 Plus'tan yana bir sorunumuz yok, sadece pil süresi daha iyi olabilirdi. Şu an alıyor olsam yine aynı telefonu alırdım. Alternatif olarak fiyatı daha uygun olduğu için S24 FE'ye bakabilirsiniz ancak her anlamda S24 Plus'ın S24 FE'den daha üstün olduğunu da unutmayın.
-
?
-
İşinizi görür mü bilmiyorum ancak şu anda telefonumda bu yazılım kurulu durumda.
-
sağolasın. 3defa sordum biri de şunu atmadı
-
Ben Xiaomi 14T Pro bunun arasında kalmıştım. S24 Plus aldım. Pil harici bir şikayetim yok ama hangisi daha iyi ikisini de kullanmadan bilemem tabii.
-
Tahminimce 50k gibi bir fiyatla gelir S25 128gb.
Sabırsızlıkla bekliyorum, ek takas desteği ile 2 adet alacağım. Minimum 7k ek takas desteği olmalı bu fiyatla gelirse.
Ben de ek takas desteğinden umutluyum. Bir de Avrupa'ya hangi işlemci ile gelecek hala belli olmadı, en azından elite mi 2500 mü bilsek ona göre bir fiyat tahmini yapabilirdik.
Her yerde farklı şey söyleniyor işlemci ile ilgili.
Elite dediğiniz snapdragon sanırım. Umarım öyle gelir. Iphone 14 prodan geçiş yapacağım. Telefonuma 44k veriyor şuan 7-8k ek destekle ya s25 ya da s25 ultra düşünüyorum.
Evet snapdragon. Bende de şuan s24 plus var, eğer exynos 2500 ile gelirse geçmeye değmeyebilir ama İphone 14pro'dan geçince farkı hissettirir sonuçta işlemci ve ekran ve de yapay zeka kolaylıkları gayet kullanışlı.
Evet hocam SD 8 Gen 4 yerine Elite dediler hepsi o. Yeni nesil SD işlemci. Şuan için 1-2 ay bekleyip ona göre hareket etmek daha mantıklı bence
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X