24+ da öyle bir sorun görülmedi Sadece zayıf mobil bağlantı olduğu yerlerde çekim sıkıntısı var Son güncellemeyle iyi olan şarj daha iyi oldu |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (908. sayfa)
-
-
S24 ile S24 Plus ekranları farklı bu nedenle bende bir sorun yok. -
S24 de ekran sorunu mu var ben hiç fark etmedim -
şebeke sorunu devam ediyor mu hocam? Siz ne zaman almıştınız cihazı?
-
Türkiye rom AXK5 ama Update.zip için AXK4 gerekli değil mi? Türkiye cihazlarda yükleme deneyen oldu mu? -
Ekim de aldım ama genel de çekim gücü iyi yerlerdeyim o yüzden benim için sorun yok geçen bi bankamatik de qr kod la para çekim esnasında çekmedi 5dk sonra İnternet geldiydi
İlerde bir güncellemeye çözerler herhalde
-
hocam şimdi gördüm mesajınızı teşekkür ederim. tek aklımı karıştıran kısım macbook ile android bir arada kullanılır mı acaba -
Merhaba, önceki telefonlarımda NFC'yi (Vakıfbank Mobil) sorunsuz kullanırken, S24'te bazı POS'larda NFC okumuyor. Sizde durum nedir? Bunun bir çözümü var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nimotech
hocam şimdi gördüm mesajınızı teşekkür ederim. tek aklımı karıştıran kısım macbook ile android bir arada kullanılır mı acabaKullanılmaz. Net.
-
Önce avrupaya gelen Kasım sürümünü yüklemeniz lazım Türkiye Kasım sürümü üstüne beta yuklenmez. Avrupa romunu indirip odinden home csc ile yükleyin sonra üstüne betayi yükleyin sorunsuz yüklenir. Ben de s24 ultrami bu şekilde güncelledim betaya. Benimki de normalde Türkiye romu idi
-
Bankaya bağlı büyük ihtimal bonus ile hiçbir sıkıntı yaşamadım -
Sorularıma cevap veren herkese teşekkür ederim. İlgili videoları da izledim. Henüz karar vermedim. Beta 2 veya Beta 3 muhtemelen çok çok daha iyi olacaktır. Ya da o kadar bekledikten sonra ülkemize gelecek olan resmi sürüm çoğu kişi gibi ota upgrade ile geçebilirim. OneUI 7 videolarını da izliyorum. Gördüğüm en iyi ve ayrıntılı inceleme bu oldu; gayet güzel görünüyor. Samsung OneUI yazılım tarihinin en büyük güncellemelerinden birisi olacak sanırım. Hayırlı olsunJimmy is PromoyoutubeSamsung One UI 7.0 Beta With Android 15 - Everything Newhttps://www.youtube.com/watch?si=jRdNnCvZB7qeZAwK&v=klx6dpnJOvI&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamiryov -- 6 Aralık 2024; 22:32:0 >
-
Bende bu şekilde düşündüm ama emin olmak istedim. Yükleme uzun sürse de sonuç güzel oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkubilayk -- 6 Aralık 2024; 22:40:14 > -
Şarj aleti tavsiye edecek varmı? -
Şu anda hepsiburada.com'da Spigen şarj aksesuarları için %30 indirim var. PPS 2.0 desteği olan aşağıdaki adaptöre bakabilirsiniz.
www.hepsiburada.comSpigen 45W USB-C 2 Port Mini Hızlı Şarj Aleti Samsung PPS Fiyatıhttps://app.hb.biz/A4Ul4qmiMS8FType-c şarj kablosu da düşünüyorsanız aşağıdaki kabloyu önerebilirim. Ürünün 89 TL'lik fiyatına ek olarak 39,90 TL'lik bir kargo ücreti çıkmakta.
idefixBaseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C 100W Kablo 1.2m. Beyaz - idefixhttps://www.idefix.com/baseus-pudding-hizli-sarj-ozellikli-type-c-to-type-c-100w-kablo-12m-beyaz-p-4388963
-
-
Adaptörden yana bir sorun yok ancak içerisinden çıkan kablonun uçları telefonun şarj soketine takıp çıkartırken bana sert geldiği için bu kabloyu kullanmıyorum. Önceki sayfalarda bir arkadaşımız daha bu kabloyla ilgili benzer konudan şikayetçiydi. -
Bunun da farkı yok diğerinden. Farkı tek çıkışlı ama kablolu olması. İki çıkışa ihtiyaç yoksa bu daha makul olabilir. -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X