< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (907. sayfa)
-
-
Telefonu tabi ki tavsiye ederiz ama Kasım ayında 35 bin liralara satıldı bu telefon. Keşke bir 10 gün önce karar verseydiniz almak için 🙄🙄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hangi ülke romu hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
rom değil hocam update dosyayı paylaşıldı. denemek yapmak isteyen olursa S24 Ultra konusunda paylaşıldı.
-
-Galaxy S24 Ultra (SM-S928B)
EUX/EUY Kasım son güncellemesindeyseniz sadece beta1 update i ni indirmeniz kafidir.
Beta 1: AXK4 -> ZXKZ
-Galaxy S24+ (SM-S926B)
-Galaxy S24 (SM-S921B)
-
3 sorum var.
1-Update dosyalarını nasıl yüklüyoruz?
2-Beta 2 çıktığında OTA güncellemesi alabilecek miyiz? Yoksa manuel yükleme mi yapacağız?
3- Kararlı sürüm yayınlandığında nasıl geçeceğiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1- Konuda açıklamalar yapılmış.
2- Alamayacağız. Manuel yeni yükleme yapacağız.
3- Odinle olması lazım.
Ben uğraşamam 🙂
- adb komutlarıyla
- ota yerine yine update.zip ile yüklenecek
- odinden kararlı sürümü atmanız yeterli.
-
Pil simgesi ve yüzdesi yeni IOS gibi olmamış mı sizce de? Bir çok eski Android tabanlı arayüz de buna benzerdi fakat Samsung bildim bileli yıllardır hep aynı şekilde pili ve yüzdeyi ayrı tutardı. Bu sefer değiştirmiş.
Ben daha çok xiaomi arayüzüne benzettim
S24+ da winlator kullanan oldumu. Varsa yardımcı olabilirmi acaba.
-
Valla pil simgesi hiç hoşuma gitmedi.
Aynen peynir tulumu gibi olmuş
Ama yüzdelik sayıların içinde olması güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 6 Aralık 2024; 12:33:58 >
Yok öyle çok kötü de olmamış, hatta yer kazanımı bile sağlamış. Beğenilecek diye düşünüyorum.
-
Kesinlikle.Beta 1 böyleyse final sürümü mükemmel olacak demekki
Bence de genel olarak güzel iyileştirmeler yapılmış gibi görünüyor. Performans, stabilite anlamında da iyileşme varsa yeter.
Bugünden itibaren Samsung internet tarayıcısını kullanmaya karar verdim. Google Chrome'dan artık sıkılmıştım. Şu an için Samsung internet tarayıcısı daha kullanışlı gibi geliyor bana reklamı engelleyici eklentisi de kurdum Çok güzel çalışıyor Ayrıca YouTube'da bir şey izlerken arka planda çalmaya devam etme özelliği de var Eğer Samsung internet tarayıcısına kısa sürede alışırsam Google chromu artık hiç kullanmayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulkose -- 6 Aralık 2024; 13:37:0 >
Geç bile kalmışsın. Çok daha iyi bir tarayıcı. Reklam engelleme efsane. Tertemiz. 15 gb'lık firmware dosyası indirdim tarayıcıdan. İnternet geldi gitti, cihaz otomatik zamanlayıcıdan dolayı kapandı açıldı falan. Buna rağmen indirme kaldığı yerden devam etti ve sorunsuzca indi. Dosyalar kesinlikle bozulmamış ve eksik değildi. Bu sadece internet download menager programında vardı. Bir mobil tarayıcıda bunu görmek bile hakkaten sevindirici.
- S24 Ultra Ana Konusu ilk sayfamızda mevcut diğer S24 modelleri için de de update dosyaların indirme linkleri vardır mavi olarak firmware isimleri nereden nereye olarak belirtilerekten. Mavi renklilere tıkla direk indirmeye başlar.
- Beta2 Beta3 vs bunları alabilmek için IMEI sine göre ve fiziksel olarak ta ilgili ülkelerde olmak ve onların SIM kartlarını da kullanmak gerektiği ifade ediliyor. Neticede oralardan değilsen OTA güncellemesi gelmez. Ama OTA/FOTA güncellemesi aynı şekilde bizler kendimiz yaparak pekala geçebiliyoruz. Bu yıllardır böyle. Ufak bir programcık ile capture yapılıyor resmi betaya girenlerce onlar da bizlere indirme linklerini paylaşıyor. Bizler de kendimiz yapacağız.
- Kararlı sürüm için de OTA/FOTA yayınlanarak Beta programı sonlanacaktır ve ilgili forumdaki tespit ve talepler de kapatılmış olacaktır. Aradan birkaç gün veya birkaç hafta sonrası da Beta ya katılmayan normal geri kalanındakilere resmi olarak OTA/FOTA hem de full factory image firmware leri de eş zamanlı yayınlanacaktır.
Süreç öyle başladı böyle bitecek.
Katkı ve tespitler için de Beta forumuna pekala yardımlarınız olabilir. Katkı kısmında mesela istediğiniz bir şey bile olabilir ... Elbette her istenen olmayacaktır ama şansını demek isteyenler olacaktır. Ama arıza / bug filan bunlar önceliklidir. İlk Beta lar yeni şeyler ekleme son betalar da artık ütüleme sn rötuşlamalar olacaktır. Fikri şeyler için şimdi ne kadar erken o kadar yüksek ihtimalle kabul edilme getirecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 6 Aralık 2024; 15:6:29 >
-
Beyler MediaMarkt tan 1 gün once 36450 TL'ye s24+ aldım Siyah renk. Cihaz daha gelmedi yolda. Sormak istediğim bir soru var.
Ekrandaki kumlanma sorunu devam ediyor mu s24 serilerinde. Cihazı iade edil etmemek arasında kararsız kaldım acıkcası. Yeni seri/üretim cihaz alıp test eden var mı aranızda?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X