Kardesim bu kablo orjinalmidir burada cok ucuz cünkü baska yerlerde 180 tl gibi bir fiyati var |
Bildirim
Kardesim bu kablo orjinalmidir burada cok ucuz cünkü baska yerlerde 180 tl gibi bir fiyati var |
Evet, orijinal. 3 hafta önce S24+ ile kullanmak için satın aldım ve telefonu süper hızlı şarj 2.0 hızında şarj edebilmekte. Satıcı kardeşler elektronik gibi kim olduğu belirsiz bir yer değil, doğrudan idefix'in kendisi. Her ikisi de aynı yer olmasına rağmen idefix'e güvenemiyorum D&R'a daha çok güveniyorum derseniz oradan da alabilirsiniz, her iki yerde de hem kablo hem de kargo ücreti aynı. d&r Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C 100W Kablo 1.2m. Beyaz https://www.dr.com.tr/bilgisayar-tablet/baseus-pudding-type-c-to-type-c-100w-kablo-12m-siyah/cevre-birimleri/kablo-ve-baglantilar/urunno=0002129533002< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 7 Aralık 2024; 12:1:56 > |
Cok tesekkür ederim kardesim eksik olma |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RİDEN7 -- 7 Aralık 2024; 12:13:7 > |
|
|
|
Adguard |
|
|
arkadaşlar benim s24plusta axj8 ile biten kasım avrupa sürümü yüklü. Ülkemize dağıtılan son sürüm numarası nedir? Türkiye sürümünü nereden indirebilirim? |
bir çok özellik 6 ile zaten gelmişti yüklemek için uğraşmaya değmez |
Çok net daha iyi. Dönmem ben 6 ya hayatta. |
|