Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (911. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cisem.karatas , cisem.karatas , yllmzz , ggdes , yllmzz Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
18.397
Cevap
451
Favori
1.027.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 909910911912913
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla kaç kere sıfırladım saati hala aynı

• Merhaba, 2 yıldır problemsiz bir şekilde kullandığım temassız ödeme özelliği 1 haftadır hata veriyor, bunu sadece yapıkredi bankasında yaşıyorum, garanti ve işbankasında bir problem yok, bu problemi yaşayan varmı? Cihaz s24 daha öncesinde s10 kıllandım
  • ergn82 E kullanıcısına yanıt

Bankadan yetkileri bir daha açmayı deneyin.

• ergn82 E kullanıcısına yanıt
    Telefonun NFC ayarlarında temazsız ödemeler kısmında "şuanda açık olan uygulama ile öde" seçeneği seçili mi?
  • Arkadaslar s24+ ile s24 ultra arasinda sanirim islemci farkı var. Aradaki fiyat farkina deger mi sizce?
  • H.M. kullanıcısına yanıt
    Hayır seçili değil, uygulama ya girmeden ödeme yapıyordum her zaman, diğer bankalardan da uygulamaya girmeden ödeme yapıyorum halihazırda.
  • Arkadaşlar elimde bir tane fazladan spigen hayalet ekran koruyucu var. Kutudan iki tane çıkmıştı birini kullanıyorum diğerini uygun fiyata isteyen arkadaşa verebilirim. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir
  • sarppy kullanıcısına yanıt

25watt şarj aletinden ne kadar daha hızlı şarj ediyor.

• Larkin34 kullanıcısına yanıt

İşlemci farkı yok. 2 telefonu karşılaştırma linkini ekliyorum.

• Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt

Arkadaş S24 Plus ve S24 Ultra'yı sormuş, sizin paylaştığınız linkte ise S24 Plus ve düz S24 karşılaştırması mevcut.

Ülkemizde satılan S24 Plus'ta Exynos 2400 varken S24 Ultra'da Snapdragon 8 Gen 3 bulunmakta.

Doğru karşılaştırma aşağıdaki şekildedir.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12772&idPhone2=12771

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 9 Aralık 2024; 14:0:39 >
  • osamanos kullanıcısına yanıt

Hocam elimde 25W'lık şarj aleti mevcut değil maalesef, bu nedenle deneme şansım olmadı. Cihazın kendi kutusunda gelen type-c kabloyu da hiç çıkartmadım.

• Hava durumuna göre şekillenen dinamik kilit ekranı kullanan var mı? Özellikle yağmur ve kar yağışı var ise güzel görünüyor

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
  • merhaba arkadaşlar, Rahatsız etme modunda, istisna bırakılacak kişileri tek tek ekliyorum, her kapayıp açmamda sıfırlyıor, böyle sorun yasayan varmı, s20feden geçtim aynısı onda da mevcuttu. bunu nasıl düzelteiliriz, her daim ayarlamakdan yoruldum ?

• Arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum. S24+ adaptifde ekranı cok fazla kısıyor, s20fe den geçtim onun ekranı cok daha canlı geliyordu üzerinde hayalet ekran taktım ondan da oalbilri belki

• Değişim kampanyasında s24 plus için verdiği değer çok fena. Bu sene s25 lere geçiş biraz maliyetli olacak gibi görünüyor
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Daha birkaç hafta önce sıfırını 36 bine sattıkları düşünülür ise 25 bin den fazla vermezler diye düşünüyorum S25 çıkınca. Onun plus olanı da 59 bin filan olur 30 bin civarı fark isterler 🙄
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

hocam ben geçen hafta 36500 aldım mediamarktdan, s25 için o kadar verip cıkmam, bana neticede kırılmazsa 4 yıl gider diye düşüünotum ki 7 yıl güncelleme destedği oalcak

• aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam yine çok küçük özellik farkları koyup sadece seri numarasını 25 yaparak karşımıza çıkıp üstüne de 30 bin TL civarında fark isterlerse bende bu defa yenilemeyi düşünmem. Sırf Snapdragon oldu diye de verilmez o kadar fark para. Zaten bu işlemciden memnunuz, bir kusuru olmadı yıl olacak neredeyse kullanalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 9 Aralık 2024; 16:25:20 >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    23 serisinden 24 serisine geçiş güzel olmuştu hocam biliyorsunuz...
    Anlaşılan 25 serisini pas geçeceğiz gibi görünüyor.
    Doğrusu ben çok memnunum cihazdan ama hani 25 de güzel olursa değerlendirirdik belki
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Beni sadece çıkabilir dedikleri S25 Slim heyecanlandırıyor. Yoksa Snapdragon elite işlemci ile çıkması beni hiç motive etmez satın almak için. Ama ince ve hafif bir telefon kullanmayı çok isterim.
  • 
Sayfa: önceki 909910911912913
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.