Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (999. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Helsinki , Esperens88 , Esperens88 , Deranzo Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
19.981
Cevap
459
Favori
1.132.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 995996997998999
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bütün heryerdeki wireless bağlantılarınızda da bu sorunu sürekli yaşıyor musunuz? Yoksa ev ya da işyeri gibi spesifik hep aynı wifi bağlantısı sırasında mı böyle oluyor? Denediniz mi bir çok farklı wifi noktasında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Ağ ayarlarını sıfırlayarak hemen peşine telefonu yeniden başlatmayı deneyin isterseniz, belki düzelir.

• S24 plus 7.0 da güç tasarrufu açıkken 120 Hz akıcı ekran kullanılıyor mu? Kuranlar bilgi verebilir mi.

Mesela CPU %70 ile sınırlı ama ekran 120 Hz oluyor mu.? Sanki biri beta sürecinde olduğunu yazmıştı burada.. merak ettim.

• ssavtak kullanıcısına yanıt

İki farklı wifi noktasında aynı sorunu yaşıyorum hocam. Belli bir yere mahsus değil. Ü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALTE A kullanıcısına yanıt

Müsait bir zamanda deneyeyim hocam teşekkür ederim

• recepix kullanıcısına yanıt
    Ben bu kaydı nasıl yapabilirim?

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Ben yazmıştım güç tasarrufu açık iken 120 hz Adaptif olarak kullanılıyor bir sıkıntı yok..

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    Bu harika o zaman. Genel olarak günlük kullanımda zaten güçlü olan işlemciyi güç tasarrufunda kullanırken bile yerli performansı veriyor fakat ekran 60 Hz de kaldığı için iyi olmuyordu. Bunu değişimleri iyi olmuş. Pile azda olsa olumsuz etkisi olacaktır ama yapacak birşey yok.

Genel olarak pil ne durumda peki? Aratıyor mu A 6.1 sürümü?

2 gün önce şarj süresi ile ilgili ekran görüntüsü almıştım bence harika..
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

Çok iyi ya. Eskisi gibi devam ediyor demek ki.

Teşekkürler.

Yalnız unuttum bu değer güç tasarrufu açık 60hz ile kullanım güç tasarrufu açık 120 hz ile kullanım da beklemede 1 gün 6 saat ekran süreside 8 saat civarı oluyor tabiki ..

Normal çünkü 120 Hz yenileme ciddi oranda pil tüketimi yapıyor ne yazık ki. Oyun harici en fazla pili tüketen etkendir. O yüzden güç tasarrufu açıkken 60 hz de cihaz 10-11 saat kullanım süresi veriyor.

Evet aynen öyle o kadar fark normal bence de yeni arayüz de gayet iyi oldu bu arada..

Çok merak ediyorum. Bekliyoruz bakalım.

Serkan bey Plus model miydi sizin?

• Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Evet Plus..

• sensaura kullanıcısına yanıt

Birde telefonu Nokia 3310 modunda kullanıp günlük 10 saat ekran açık süresi alanlar var.

Ben en çok onu anlamıyorum. Tuşlu telefonlar aslında 1 hafta gidiyor tek bataryayla. Ne gerek var 50-60 Bin lira para vermeye.

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Bundan önceki kullandığım cihaz a34 idi , ayni sorun bende de vardi( wifi bagliyken "internet olmadan "bağlı uyarisi aliyordum) hem evde hemde is yerinde ayni sorun vardi.format attim olmadi hard reset attim olmadi bi gün müşteri hizmetlerini arayip durumu bu sekil izah ettikten sonra garantiye yollayin demislerdi bnde gondermedim. Daha sonra s24+ aldiktan sonra bi baktimki sorun bu cihazda da var.Ya samsug telefonlarin genel sorunu kimse farkinda degil .yada hem is yerinde hemde evdeki net hızının stabil olmamasindan kaynaklandigi icin ara ara boyle kopmalar var.mobil internetim sınırsız oldugu için bunu sorun etmiyorum(mobil nette sorun yok. Vodafone) son olarak sunuda belirteyim gecmis kullandigim a34 , şu anki kullandigim cihaza gore daha iyi diyebilirim arada cok fark olmadigini düşünüyorum (oyun asla oynamam) hele ses kalitesi a34 cok ama cok iyi idi

• togi02 T kullanıcısına yanıt

Güncel olan bir cihazda böyle sorunlar can sıkıcı oluyor hocam. Özellikle de kimisinde var kimisinde yok durumu olunca iyice can sıkıyor. Şansımıza denk geldi işte. SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

• Bu kılıfa bir göz atabilirsiniz hocam.

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]amazon
    JETech Manyetik Kılıf için Samsung Galaxy S24+ / S24 Plus 5G, ile Uyumlu MagSafe, Yarı Saydam Mat Arka Darbeye Dayanıklı Telefon Kapağı (Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPXWM45T
  • 
Sayfa: önceki 995996997998999
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.