Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (996. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
20.186
Cevap
462
Favori
1.148.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 994995996997998
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun dönemli kullanacaksan s24 plus alırsan kafan daha rahat olur. Hem ram kapasitesi, hemde batarya yönünden seni uzun seneler götürecektir. İnternetten şuanda 43 bine kadar bulunabiliyor. Diğer alacaklarınla beraber 45 bine bu işi bitirebilirsin... Düz s24'i kafandan sil.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

Hocam geçmiş olsun bende aynı sıkıntıları yaşadım ama bende wifi giriyordu mobilveri de sıkıntılar vardı samsung WhatsApp dan halledilildi şuan hiçbir sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • killforyou1981 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, Samsung desteğin yaptıracağı işlemleri ben yaptım zaten. Konu ile ilgili kayıt açtılar, geri dönüş yapacaklar telefon ile.

Benden En sonunda telefonun seri numarasını almışlardı ertesi gün problem çözüldü

Sorun 4.5g nin çekmediği yerde tekrar bağlantının gelmesi 4-5 dk sürüyordu

Seri numarasını alıp nasıl bir yol ile çözdüler anlam veremedim hocam. Benim bugün wifi bağlantısı konusunda başım ağrıdı, ilk gün mobil veride sorun yaşadım. Honor 200 kullanırken 4 5 kez bulunduğum ve sorun yaşamadığım bir noktada S24+ 4.5G çekmiyordu. 3G geçişini çok geç yaptı, ortamdan ayrıldıktan sonra tekrar 4.5G geçişini takip etmedim.

Umarım Samsung ile sorunu çözeriz, çözülmezse de ortak bir noktada buluşup cihazı değişime kabul etsinler ben de üstüne farkını verip yeni modele geçeyim. Önceliğim sorunun çözülmesi çünkü cihazdan memnun kalmışım, işlemci verimliliği yüksek olmuş. Bataryası beklentimin üstüne çıkmış. Boşu boşuna 20K fark vermeye gerek yok gerçekten.

• Uygulamalarda vs gezerken aşağı indiğimizde sayfanın en üstüne çıkmanın kısa bir yolu var mı acaba iphonede saate dokununca çıkıyordu samsungda nasıl acaba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 29 Ocak 2025; 0:13:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İlk önce klasik yöntemleri önerdi

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

Sim kartı çıkart tak vs.

Düzeldiği günden beri %100 memnuniyetle devam eyorum bir sonraki değişimin telefondan önce başıma bir iş gelmezse s30 SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

• Android 15 te artık LTE/3G/2G otomatik seçimi olmayacak yalnızca birini seçebileceksiniz..

Umarım benim sorunumuda çözerler, çözülürse şayet ben de uzun süre kullanmaktan yanayım. Kutudan çıkar çıkmaz 3K aksesuar taktırdım. Uzun süreli kullanmayacak olsam masraf yapmazdım. Bilgilendirme için teşekkür ediyorum, dönüş yapmalarını bekliyorum.

Bence çözerler çok araştırdım kimsenin uzun süre devam etmemiş

inşaallah seninde problemi çözüme kavuşur

çok sinir bozucı bir durum tonla para ver en basit asıl yapması gereken işi yapama

• Merhaba kendim kullanmak için samsung s25 ultra alacağım fazladan Lansman ön kayıt kodu olan bana gönderirse çok mutlu olurum

• SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

Aslında mevcut lansman fiyatları ile değişimden vaz geçmiştim. Ancak %15 indirime kurban gittik. Hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 29 Ocak 2025; 2:34:42 >
  • Herkese selamlar beyler.
    Meslek falan ayrımı olmadan şu an en uygun nasıl alabilirim, elimde s24 plus var?

• Break0ut kullanıcısına yanıt
    Belli kamu personeli ve indirim maili gelenler lansman fiyatından %15 indirimli alabiliyor. Lansman kodu varsa yanında ikili kablosuz şarj ve smarttag2 ücretsiz veriliyor hocam.

Böyle bir durum varken, lansman fiyatına hediyesiz almak akıl karı değil.

• Lansman kodu olan var mi acaba? Mesaj atabilir mi kullanmayacaksa?

• onti kullanıcısına yanıt

Kılıflar elime ulaştı. Çok teşekkür ederim hocam.

• nuri229 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın 😊

• Ücreti mukabilinde kamu indirimi konusunda yardımcı olurum ilgilenenler özel mesaj gönderebilir

• Selamlar, dün yaşadığım wifi problemi sebebi ile konuda vermiş olduğum rahatsızlıktan ve sorunu direk cihazda aramamdan dolayı konu sakinlerinden özür diliyorum.

Dün modemi sıfırlamış olmam, modem uygulaması üzerinden cihaza öncelik vermiş olmam, cihaz ağ ayarlarını sıfırlamış olmam yani kısaca yapılacak her şeyi yapmış olmam ve evdeki cihazlar arasında sorunu sadece S24 Plus'ın yaşaması sebebi ile direk cihazı sorumlu tuttum. İlk günde mobil tarafta sorun yaşayınca sinir harbi ile fevri davrandım.

Sorun dün akşam saatlerinden itibaren yaşanmamaya başladı. Şu an sorunu neden yaşadım, neden sadece bu cihazda yaşandı hiç bir fikrim yok. Ev internetinde sorun olsaydı diğer cihazlarda da bir sorun olurdu, gerçekten anlam verebilmiş değilim.

Kısaca cihazda bir problem yokmuş ve durumu açıklığa kavuşturmak için yaşadıklarımı ve neden direk cihazı sorumlu tuttuğumu anlamanızı istedim. Görüldüğü üzere cihazda bir problem olmadığını anladığımda da gereken özrü diledim ve konuyu açıklığa kavuşturmak istedim.

Dünkü mesajlarımıda silmiş bulunmaktayım, gereksiz ve yanlış bilgilendirme/yönlendirme olmaması açısından.

İyi forumlar.

Geçmiş olsun kardeşim. Gözün aydın çok sevindim. 🙏🙏🧿🧿

• 
Sayfa: önceki 994995996997998
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.