senin bu problemi yaşaman bütün modellerde aynı problem olduğu anlamına gelmiyor ben yaklasık 1 yıldır s24+ kullanıyorum canavar gibi çekiyor muhtemelen senin cihazda sorun vardı yanlış yönlendirme yapma insanları. |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (995. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yaşadığınız sorunun videosunu buraya da ekleyebilir misiniz? S24 Plus'ı evdeyken Wi-Fi üzerinden, dışarıdayken de mobil veri üzerinden internete bağlanacak şekilde yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Bahsettiğiniz gibi bir çekmeme sorunu yaşamadım, bu nedenle sizdeki durumu merak ediyorum. Anladığım kadarıyla telefonu hiçbir şekilde internete bağlayamıyorsunuz.
-
Cihazınız yurtdışı cihazı mı veya farklı bir ülke için olan Rom yüklediniz mi?? Türkiye için TUR rom yüklü cihazlarda Türkiye'de hizmet veren operatörler için bazı özel ayarlar olduğunu sanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullanmış olduğunuz wifi ağından tutun sim karta kadar hepsi etken olabilir. Çekim olayi o kadar değişken bir husus.
Bu cihazlarla s24 un kullandığı modem ve islemci farklı hocam cihazların uyumsuzluğu operatör uyumsuzluğu hatta sim kartınızın eski oluşu bunda etken olabilir bunu demek istiyorum veya cihazınız komple bozuk da olabilir farklı sim kart ve modemde test yapın.
Bir de bazı arkadaşlar samsung WhatsApp destek hattına bağlanıp güncelleme tarzında bir işlem yaptirmis ve sonrasında sorunun geçtiğinden bahsetmislerdi
Samsung destek olayını deneyeyim, bilgilendirme için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar , 2. Nesil iphone se kullanıyorum. 2020 yılında aldım. Batarya ve ekran çok sorun yapmaya başladı. Samsung s24 almayı düşünüyorum. Limitim 45.000 Türk lirası kılıf, ekran koruyucu , şarj aleti içinde toplam limit. Daha öncede konular açıldı biliyorum , ancak bazıları Exynos 2400 işlemcilerin kötü olduğunu söylüyor. Biraz araştırma yaptım Snapdragon işlemcilerine göre biraz düşük kalıyor ancak o kadarda kötü değil gibi. İyi bilen arkadaşlara soruyorum , ben telefonu 4 ila 6 sene arasında kullanıyorum. Oyun çok fazla oynamıyorum. Oynadığım oyunlar game of sultans , mobil legends , 101 ve okey tarzı oyunlar. Genede sosyal medya kullanıyorum. Kamera benim için önemli. S24 ün kamerası bazıları güzel , bazıları kötü diyor kullanlar. Sizce s24 256 gb alsam uzun kullanımda üzer mi ? Şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O senin cihaza ait bir sıkıntı olabilir. Aylardır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Genelleme yapman yanlış bence.
-
Sayın abim bu sorun ya senin cihaza özel yada başka bir sorun vardır.
Valla ben 10 aydır kullanıyorum hayatımda bu kadar wifi çekimi güçlü olan bir telefon görmedim.
Şebeke çekimi dersen oda öyle.
Mükemmel çekiyor.
Hatta bugün S25 plus siparişi verdim S24 plusla takas yaptım bazen acaba S25 plus S24 plus kadar iyi çeker mi diye düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birde Mobil ağ ayarlarını sıfırlayın..
S24 Plus alınca S23 Plus ı hanıma vermiştim o zaman 2 telefonda da TürkTelekom hat takılı idi evde baya bi test ettim yan yana 2 telefonda aynı çekiyordu çekim sıkıntısı görmemiştim şu an hatlar değişik ne durumdadır ama genel anlamda bende sıkıntı yaşamadım..
Bi tek telefonu sıfırlamamışsınız isterseniz bide telefonu sıfırlayın diyecem ama uzun iş şimdi oda neyse Samsung WhatsApp hattından bi destek alın bakalım..
S25+ göz kırpıyor gibi algıladım. 😊 Şaka bir yana çok geçmiş olsun üstat. İnşallah en kısa zamanda çözüm bulursunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam kampanya olacak mutlaka bekleyin bende beklemedeyim insanlar alsın biraz kullansın ona göre bende S25+ a geçebilirim..
Şu an bulunduğum yerde telefon full çekiyor evde 2 diş oluyor genelde hat Turkcell bazen metro da falan 3G gürüyorum ama kısa süreli..
Mecbur bekleyeceğim hocam. Cihazı alırken tek korkum batarya konusuydu ama işlemci o kadar verimli olmuş ki çekim problemlerine rağmen batarya çok iyi dayanıyor ama çekim sorunu her şeyi mahvetti. S25+ bile düşünmezdim bu çekim sorunu olmasa. Şimdi iade almadıkları için zaten ikinci elde 3 günlük bile olsa zarara satmaya çalışmakla, insanların tuhaf tuhaf teklifleri ile uğraşmaktansa mecbur kampanya beklicem.
@Achilles1973 teşekkür ederim hocam. Mecbur kaldım yapacak bir şey yok. Şu sorunu yaşamasam S25+ düşünmezdim cihazdan memnundum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X