< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (993. sayfa)
-
-
Tam uyumlu olmaz ölçülerde az da olsa farklar var. Artı her sene yan tuşların konumunu değiştiriyorlar. Bu da sıkıntı yapıyor.
İzmir Göztepe Hıfzısıhha yakınlarındayım hocam 🙋♂️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cok teşekkür ederim hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kılıflar için dünden beri içim cız ediyordu ama S25 plusa olmayabilir diye alamadım.
Çünkü nasip olursa bende S25 plusa geçecem.
Neyseki satılmış.
İkiniz içinde hayırlı olsun.
Alan kişi bedavaya kaptı valla.
İzmir karşıyaka ve bayraklıda akrabalar var olsaydı belki onlara aldırırdım ondan sordum.
Ben şimdilik renk seçme aşamasındayım gece mavisi mi yoksa gümüş mü alayım diye bir türlü karar veremedim.
Siyah yada gri istiyordum ama bu modelde her iki rengide çıkarmamışlar inekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 26 Ocak 2025; 22:41:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özelden yazdım yeşil thin fit için.
Cevapladım 😊
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160548191
Arkadaşlar kılıfların hepsi satıldı. 1 tane bile kalmadı alanlara güle güle kullanmak dileğiyle 😊
İnşallah başka bir sefere kısmet olur belki.
Ben lacivert aldım bence çok havalı ve değişik bir renk. Hiç kararsızlık yaşamadım. Tavsiye ederim.
telefonların kalınlıkları farklı olmazdı zaten almadığınız iyi olmuş
-
S25 için lansman kodu kullanmayan varsa özele yollayabilirmisiniz
-
Her yıl avantajlı şekilde cihaz değiştirsek totalde ödediğimiz tutar 50-60 bin civarında olur. Oysa degisim yapmasak ve 5 yil sonra yine amiral gemisi bir modele geçsek ödeyeceğimiz tutar 100 binin üstünde olacak gibi. Kısaca her yil değiştirmek çok daha avantajlı.
Misal benim ilk samsung cihazım s23 24500 TL ye aldım, 1 yil sonra 1500 Tlye s24 geçtim şimdi ise 12 bin TL ye s25 e geçsem ödeyeceğim tutar
Totalde 13500 TL . S23 e geçmemiş olsaydım ödeyeceğim tutar 22-23 civarında olacaktı. Fiyat avantajlı fark fazla değilse her türlü kar
128 olanı 43küsürdü
Çok yanlış bir yaklaşım ve hesap hatası yapıyorsunuz. Kusura bakmayın ama,
5 seneden fazla kullandığım s10+ ile geçen sene Şubat ayı sonu s24+ geçişi yaptım. Piyasada 5-6 bin edecek cihazı Değişim 8 bin + 6 bin ek takas desteği ile 14 bin, ayrıca öğrenci indirimi ile birlikte toplamda 25.500 verip geçtim. S24+ fiyatı 46 bindi. Neredeyse %45 dan fazla indirimli almış oldum.
Zamanında da S10+ için 6.750 civarı birşey ödemiştim sanırım. tam aklımda değil.
Bu geçiş geçen sene S24 serisi için cihaz değişimlerinde oldukça uygun rakamlar sunulduğu içindi. Öğrenci indirimi çok avantaj sağladı.
Siz zamanında S23 için 24.500 vermiş, s24 geçişinde 1500 vermiş, şimdide 12.000 s25 için veriyorsunuz.
Cebinizden çıkan toplam tutar son 3 senede 38.000 TL
Ben ise S10+ için 6.750 civarı ödemiştim. S24+ içinde 25.500, 6 sene sonunda toplamda 32 bin ödemişim.
Siz eğer S25 almamış olasaydınız aramızda 7 bin civarı fark olacaktı fakat ben Plus kullanıyorum, siz Düz kullanıyorsunuz.
Şuan bende S24+ dan düz S25 geçişi yapacak olsam bu güne kadar ödediğim 32 bin üzerine 9 bin daha vermiş olacağım. Yani en fazla 3 bin fark çıkıyor.
Buda sizin mantıklı yada "karlı oluyor" dediğiniz mantığı çürütüyor.
Bu işin mantığı da, karı da firmanın fiyat politikası ile geri alım kanpanyasındaki esnekliği ile alakalı. 3 yıl 5 yıl hesabı tutmaz anlayacağınız.
Ben %35 civarı öğrenci indirimi ile almışım, siz %15 kamu indirimi ile alıyorsunuz. 1-2 aya aynı durum yaşanır ise ben alacak olsam daha karlı oluyorum.
Her yıl geçişte avantaj diye birşey yok. Helede bizim ülkemizde çok sıkıntı. Ama diğer ülkelerde çok çok daha fazla avantajlı oluyor..
-
256 olan 43 küsura düşüyordu arkadaşlar o fiyattan aldılar ama şu an 47 gözüküyor
Bu mesaja yanıtla yapmak istedim demin, s25 256 43binlerde fiyat çıkıyordu
-
Zaten ben geçmedim sadece bu tür indirimlerle her yıl cihaz yenilemek mantıklı olduğunu söylüyorum hocam gecen sene 8000 kupon olmasaydı yine mantıksız bulurdum ama bu senede 9500 tl yine iyi fiyat gunumuz koşullarına göre degerlendirirsek
Arti benim fazla ödemenin bir sebebine s23 alırken takasa cihaz vermemiş olmam eğer bende takasa bir cihaz vermiş olsaydım 5000 takas desteği ve telefon bedeli kadar indirim alacaktım mesela bende de s10+ olsaydı 13 bin indirim alacaktım ve s24 bana 11 bin civarında gelecekti ve toplamda 13500 tl ye s10 plus serisinden s24 serisine gececektim.
Kısaca geçmişten s serisi kullandiysanız güncelleme çok mantıklı cebede katkısı var arti hep garantisi olan cihaz kullanmakta çabası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhannexus -- 27 Ocak 2025; 14:13:42 >
Takas desteğiyle birlikte cihaz 4'te biri 5'te biri fiyatlara yenileyebiliyorsanız mantıklı. Çünkü 1. neden TL bazında alışveriş yaptığımız için her sene yapmak ile 3-4 sene sonunda alışveriş yapmak olarak TL bazında bile fark var. Ayrıca pili zaten 2 seneye ölüyor. Samsung ekrana pile sarf malzemesi diye bakıyor. 1.5 sene sonra git servise bunun pili öldü de direkt değişiyorlar. Bu yüzden yenilemek her açıdan mantıklı. He S24 serisinde ekstra uygun değişim fiyatları oldu eski cihazı olanlar bile karlı geçti. Ama bu her zaman böyle olmuyor. Güncel telefonu kullanmak bence de her açıdan daha karlı.
-
Kodu buldunuzmu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X