s24 plus ile deli gibi Ganshin İmpatch ve Lol oynuyorum , bence yeterli oyunlar.. Sornsuz sıkıntıtız. |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (991. sayfa)
-
-
genshin impact te hepsi 42 derece. tüm telefonlar.
-
Görüşleriniz için teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eksisi yok gibi bir şey, istediğin her şeyi gayet iyi yapabilen bir telefon. Pil olarak boyutuna göre gayet iyi, soğutması yeterli çipset neredeyse mükemmel nisandan beri kullanırım problemsiz.
Ekran aynı hocam. Boy ve ende 0.1mm daralma olduğu için de ekran kasa oranı %0.2 artmış ama ekran aynı kalmış. Ölçüler birebir tutuyor. Kaldı ki Spigen öyle satıyorsa öyledir zaten. Adamlara aylar öncesinden geliyor kasa ölçüleri/dummy telefonlar, ona göre lansmana kılıf hazırlıyorlar.
-
6 aydır şu kılıfı kullanıyorum, yurt dışından aldım. Şuan kullandığım tecrübe olarak diyebilirim ki bi 6 ay sonra eskirse yenisine hemen 1000TL veririm. Özellikle telefonu bir yerlere dayayıp bir şeyler izliyorsanız dik/ve yatay kullanabiliyorsunuz. Arkadaki mekanizma müthiş.
-
Teşekkür ederim. Aynı şeyi bende bir telefonda böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Uzun yıllarca gidecek ama donanımlı olacak üzmeyen bir cihaz.
Ben satacam S24 plus telefonumu.
S25 plusa geçecem.
Telefonumdan sonsuz memnunum.
Zaten bu konudaki mesajlarımı okursanız telefonumdan ne kadar memnun olduğum ortada.
Ama yinede S25 modeline geçecem.
Samsung değişim kampanyasında 30 liraya sayıyor artı 5 lirada destek veriyor 35 liraya geliyor.
Değişimle uğraşmaktansa elden 35 liraya alan olursa satarım.
Yer manisa akhisar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 25 Ocak 2025; 22:5:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
hocam bu ekran süresini alırken ayarlarınız neydi? ben 2 haftalık telefonda bu süreleri alamıyorum da
Hocam Samsung tarafında One UI ayarları çok çeşitli olduğundan ve herkesin kullanım senaryosu farklı olduğundan ekran süreleri değişkenlik gösterecektir. Yine de konunun ilk sayfasında veya S23 konusunun ilk sayfasında batarya için uzun bir ayar listesi mevcut diye hatırlıyorum. Oradan işinize yarayacak ayarları uygulamanızı öneririm, test edilmiş işe yarayan ayarlar.
hocam uyguladım orada yazan ayarları, cihazım s24 plus basit bir kullanıcıyım instaya girerim youtube girerim harici bir kullanımın yok ama alabildiğim maks 6 saat açık ekran süresi. siz ekstra neler yaptınız rica etsem özet geçme imkanınız var mı teşekkürler
Anladım hocam ama malesef İstanbul'dayım. Teşekkürler yine de.
-
Elden kimse kolay kolay o fiyata almaz. Kasım ayında zaten 38lere aldı insanlar...
-
Aynen öyle.
Hele hele kendini telefoncu sanan kazıkçılar zaten 1e alıp bine veriyorlar.
Birine bedava veririm yinede onlara satmam.
Ben zaten 10 ay önce doğum günü kodu ve öğrenci indirimi birleşimiyle 35.570 liraya almıştım.
10 ay kullandım samsung yine 35 bin veriyor.
Daha ne olsun🤷♂️
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10 ay önceki 35 bin ile şu anki 35 bin aynı değil ama.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ekstra olarak bir şey yapmadım ben de. AOD kullanmıyorum ve parlaklığı manuel ayarlıyorum. Konum gerekmedikçe açmam. Cihaz yeni olduğundan ayarlarla ilgilenemedim zaten.
Sizin yerinizde olsam değişimle uğraşırım insanlarla uğraşmam :)
Hiç bir yerde bulamıyorum , internette de yok , bulsam alıcam da.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X