< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (990. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Düz güvenlik güncellemesi pile etkisi yok. İl gün biraz ısınma oluyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne güzel yazmışsınız hocam. Yıllardır bir türlü anlam veremediğim bir konu bu.
Avuç kadar telefonda vurmalı kaçmalı aksiyonlu bol grafikli oyun oynamaktan ne zevk alır insanlar??? O tür oyunların tadı dev ekranlarda kaliteli ses sistemi ile game pad ile oynayarak çıkarılır.
Cep telefonu ile ancak basit grafikli boş ve beklemeyle geçecek bir zaman diliminde zaman geçirmeye yarayacak, daha durağan az grafikli, zeka ve beyin cimnastiği yapılabilecek ve eğlenceli yapıda oyunlar oynanırsa mantıklı olur bence. Ve bu tip oyunlar için de işlemcinizin uçup kaçmasına hiç gerek yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Kılıflar keşke S24+ olsaydı :( Çok güzellermiş, hayırlı satışlar dilerim. Almayı düşünen varsa bence kaçırmasın fiyatları çok uygun.
-
Keşke olsa yardımcı olurdum. Ben her sene böyle satarım geçen senede S23 leri satmıştım hepsini almışlardı. Bencede kaçırmasınlar fiyatlar orjinal S24 için bedava 😊
Bende bendeki 2 adet S24 plus kılıfı ve yanında da 1 adet sıfır parmak izi okuyan Temu dan alınma kırılmaz ekran koruyucuyu toplu olarak satışa çıkardım. Aklınızda bulunsun. 1 tanesi Ringke Navy kılıf 2 aydan az kullanıldı çizik bile yok yeniden farksız. Diğeri Coverzone arkası sararmayan sert şeffaf yanları yumuşak gri silikon kılıf. Bu da oldukça temiz ama sıfır gibi değil. Çok hafif birkaç kılcal çizik var. Üçüne 300 TL istiyorum.
İzmir den almak isteyenlere elden teslim. Dışarısı için havale sonrasında alıcı ödemeli kargo yapabilirim. İlgilenen varsa bana özelden mesaj ile ulaşabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 26 Ocak 2025; 17:45:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Koyu eflatun ve spigen black kılıf @akinkeskin55 arkadaşımız satın aldı güle güle kullansın.
Orjinal kordonlu gri kılıfı @Immortall arkadaşımız aldı.
Diğer kılıflar için bana ulaşabilirsiniz. Bugün, yarın alırsanız benim içinde iyi olur aynı anda hepsini kargoya veririm 😊 1 adet koyu eflatun daha mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onti -- 25 Ocak 2025; 18:59:40 >
Bu kılıfın s24 plus olanını satan var mı ?
-
Arkadaşlar smart tag bir arkadaşın özel ricası ile tek olarak satıldı. O yüzden geri kalan Ringke Onyx kılıf, Coverzone kılıf ve 1 adet kırılmaz cam ekran koruyucu hepsini bir 300 TL den alabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160548597
quote:
Orijinalden alıntı: ssavtak
Arkadaşlar smart tag bir arkadaşın özel ricası ile tek olarak satıldı. O yüzden geri kalan Ringke Onyx kılıf, Coverzone kılıf ve 1 adet kırılmaz cam ekran koruyucu hepsini bir 300 TL den alabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160548597Elinde S24+ için Spigen ekran koruyucu ve kamera lens koruyucusuna uygun kılıfları olan ve temiz kullanılmışsa toplu olarak hepsine talibim.
Edit: Abi senin mesaja cevap vererek yazmışım niye böyle oldu anlamadım :) sana da hayırlı satışlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 25 Ocak 2025; 19:57:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendeki kılıflar çok temiz. Özellikle ringke 0 gibi. Ekran koruyucu da başarılı 1 tanesini ben kullanmıştım ikili gelmişti. Tavsiye ederim sen yabancı değilsin bi kolaylık yaparım🥰🙋♂️
Yazıldımı göremedim ama S24 verip S25 alırsak ne kadar fark ödüyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: ssavtak
Bendeki kılıflar çok temiz. Özellikle ringke 0 gibi. Ekran koruyucu da başarılı 1 tanesini ben kullanmıştım ikili gelmişti. Tavsiye ederim sen yabancı değilsin bi kolaylık yaparım🥰🙋♂️Bana uymaz cihazda lens koruyucu var kamera bölgesi açık kılıf lazım. Güzelliğe ihtiyacı olan birine gider inşallah.
Hocam plus modelini de düşündüm ama çok büyük geliyor bana telefon, temel modeli tam kararında bana göre pil konusuna gelirsek oyun oynamıyorum sadece günlük Twitter Instagram ve Chrome da geziniyorum. 1 günü kotarır gibi ne dersiniz?
1 günü çıkarır diye düşünüyorum
S24 temel nasıl bir telefon hocam artıları eksileri nelerdir tavsiye eder misiniz?
Açıkçası S23 serisinden itibaren değişen pek bir şey yok. Hangisini alırsan al seni yarı yolda bırakmaz tabi ne kadar güncel cihaz o kadar iyi olur. S24 kullananlardan genel olarak şikayetçi olan yoktu forumda.
Forumda s24 plus satan var mı acaba ? ikinci el almayı düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X