Eğitim indirimi mağazasında zaten s25 serisi için indirim yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (989. sayfa)
-
-
-
Hocam niye acele ediyorsunuz ki ya ? Geçen sene de yüksek fiyatlarda çıktı sonra düştü yine düşer. Hatta mediamarket teknosa gibi mağazalar ek takas desteğini daha üst fiyattan verir ve taksit bile yapar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamam, enflasyon vs mevcut ama ben 256 GB S24 Plus'ı ayıptır söylemesi 7-8 ay kadar önce - geçen senenin Mayıs ayında - 40.000 küsür liraya almıştım. Şimdi S25'in Plus değil, düz 256 GB versiyonunun 55.500 lira olması gerçekten çılgınca.
-
Kesinlikle hocam çok abartılı rakamlar. Tamam elite işlemci güzel ama exynos 2400 de gayet yeterli bir işlemci sonuçta uzaya çıkmayacağız. Normal bir kullanıcı şuan ikisi arasında işlemci farkını anlayamaz bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissMacHoOo -- 25 Ocak 2025; 11:27:51 >
Kesinlikle öyle.
Ancak telefon bazında gamer manasında oyuncuysan belki anlamlı. Yoksa günlük deneyimde hissedilir bir fark yaratmaz. Çoğu kullanıcı da gamer değil. Yani telefonda ağır oyunlar oynamıyor (ki laf olsun diye denemiştim, Exynos 2400 ağır oyunları çok rahat kaldırıyordu).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar s25 plus ı beklerim ama 24 plus a göre hayal kırıklığı yarattı. Okadar fiyat farkı vermeye gerek yok 24 plus almaya karar verdim. Tek düşündüren pil konusu bir günü rahat bir şekilde çıkarıyorumu ekran suresi ortalama ne kadar oluyor. Kullananlar yorum yaparsa sevinirim...
Ekran süresi kullanımınıza göre 7-10 saat arasında değişiyor. Şarjı gün içinde gayet iyi gidiyor. Rahat gün çıkarır, evet. Kullanıcı olarak yorum yapıyorum. Üstüne 45 watt hızlı şarj kablosu ve adaptörüyle kullandığım için şarj performansı bana daha da iyi geliyor. Sanki hiç şarj problemi çekmiyor, her zaman her işi yapmaya yeterli şarjı var gibi hissediyorum.
Oyun hariç telefonu yoğun olarak kullanırım. Tamamen mobil weri ile +7 saat, karışık olarak +8 saat, WiFi ile +10 saat ekran süresi alıyorum. Ortalama 1,5 gün ile 2 gün bekleme süresi. Pil gayet iyi. S24 Plus. Düz model de daha düşük olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTE -- 25 Ocak 2025; 11:43:55 >
3 ay sonra kampanyalarla bedavaya gelecektir, önceki yılları hatırlayanlar bilir, telefonu çıkar çıkmaz bekleyemeyip alanlar büyük zarara uğramışlardı bu yıl da farklı olacağını düşünmüyorum. Nisan-Mayıs gibi kampanyalar yağmaya başlayacaktır.
-
Ben de bu test sonuçlarını merak ediyorum S25 Ultra büyük kasa ile bu dereceye çıktı ise küçük kasa ile S25 ne olur Allah bilir,Elite işlemcili ilk telefonlar çıktığında ısınma durumlarından bahsedildi dediler Samsung bu durumu halleder ben hiçte öyle olacağını sanmıyorum Samsung daha OneUI 7 güncellemesini halledemedi umarım sonuçlar kötü olmaz ..
Yok yok. Performanslı fakat ısınıyor yani. Şuan Exynos dan hiç bir şekilde geçmek için sebep göremiyorum.
snapdragon işlemciler hep aynı ilk çıkan serilerinde illa termal sorun oluyor,modeli yanlıs hatırlamıyorsam 835 te bu problem vardı 845 te giderdiler sonra 8 gen 1 de termal problem vardı 8 gen 2 de giderdiler şimdide elite işlemeciler de termal sorun var gibi duruyor bu bir gelenek oldu qualcom da.
-
Nedense tum bilgilerim dogru olmasina ragmen boyle bir hata aliyorum.
Açıkcası bunu bende merak ediyorum. Hatta S25+'ınkiler S24+'a olur mu kafamda deli sorular Çünkü hepsiburada'da baktığımda S24+ ve S25+'ın spigen ekran koruyucusunu tek çeşit olarak satıyorlar.
-
Hocam s24 veya s24 plus alıp ta gamer olan biri zor olur bence. Gamer olanlar bu cihazları tercih etmez çünkü daha çok günlük kullanıma uygun cihazlar. Günlük kullanım içinde 5 6 sene hatta 7 sene güncelleme garantisini verdiği süre içerisinde rahatlıkla kullanılabilir diye düşünüyorum.
Bende öyle düşünüyorum hocam.
Bu yeni güncellemeyi yapan varmı ya ? Pile fln olumlu olumsuz bir etkisi var mı ?
Hocam doğrudur geçmeye değecek bi tek işlemci var oda ısınıyorsa beklemek lazım test sonuçları gelmeye başlasın göreceğiz..
S25 konusuna işlemci ısınıyor yazmışsınız bende geçen gün yazdım kimse dikkate almıyor herkes kupon veya indirim derdinde yangından mal kaçırır gibi telefonlar teslime başlansın o zaman başlarlar şikayetlere..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X