Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (994. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TVFKRCN , Mitra Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.303
Cevap
454
Favori
1.158.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 992993994995996
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anlatmak istediğim de tam olarak bu.. Her sene geçiş mantıklı diye bir durum yok. Tamamen firmanın O sene belirlediği fiyatlar ile cihaz takasında size sunduğu avantaj ile alakalı.

Sıfır cihaz alırken Ödenecek cihaz bedeli, takas sitemi ve ek indirimler ile size kolaylık olması açısından sunulan destekten fazlası değil. Unutmayın ki, Ülkemizde hiç bir firma sizin menfaatinizi düşünmez. Size bir ürünü her ne şart olursa olsun çok uyguna vermez..

Geçen sene SD işlemcili S23 den ek indirimler, kuponlar vs olmasa dediğiniz gibi yine kimse S24 serisine bu kadar uyguna geçemezdi. Dolayısı ile geçen sene sunulan avantaj, bu senede şartları uygunmuş gibi gösteriyor..

Ben 5-6 sene sonra geçiş yaptım mesela. aradaki sürede cebimden 1 kuruş çıkmadı.

Yurt dışında ise tam tersi. İnsanlar neredeyse bir önceki sene aldıkları rakam üzerinden aynı fiyata küçük bir takas desteği ile geçiş yapıyor. Bizde ise ekstra bir indirim yada destek olmasa aradaki farklar çok açılıyor çünkü her sene yeni cihazın bedeli ciddi oranda yükseliyor.

Şuan ben kamu çalışanı değilim ve diyelim ki kamu indirimi alamıyorum. 24+ dan 25+ geçişi 29 bin.!! Bu çok fazla. Yeni cihaz bedeli yüksek. Eğer kamu indirimi ile almak istesem, bu sefer de 19 bin fark ödemem gerekiyor.

Ben 5 senelik cihazı verip 25 bin fark ile S24+ almışken, bu sene çıkan cihaza bir önceki senenin cihazını verip bütün indirimler sonrası 19 bin vermem, veremem.! Sadece işlemci yüzünden bu geçişi yapmam. Bu ne mantıklı, nede karlı bir işlem olmuyor benim için.

Sizin için öyle ise tercih sizin. SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    19 bin bende vermem ancak 9500 ideal bir fiyat ama yarın yine 8000 kupon tanımlanır 1500 gelir bunlarda biraz şans meselesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asmrsvm A kullanıcısına yanıt
    Tüh be , öyleyse kaçırdık demek

• Jamiryov kullanıcısına yanıt

Kaybolmaz Bence senin mağaza da sorun var En üstte kamu mağazası demiyor

Şu linkten bakar mısın hocam

https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_kamu_avantajlari//

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lansman kodu olan var mı

• onti kullanıcısına yanıt
    Ürünlerim geldi, teşekkürler. :) SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuri229 -- 28 Ocak 2025; 10:18:48 >
  • pukiman kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]aliexpress.
    Samsung Galaxy S24 S24 için ayakta kavrama durumda + S24 artı orijinal koruyucu kapak silikon kavrama kılıf darbeye kılıfları (EF-GS921) - AliExpress 509
    https://tr.aliexpress.com/item/1005006691216809.html?gatewayAdapt=glo2tur
  • lansman kodu verebilecek var mı ?

• Arkadaşlar babama s24 128gb almayı düşünüyorum. fiyat 33bin TL. Daha önce kullandığı telefon Xiaomi redmi note 8. Kimileri de S24 alma S23 al diyor işlemci sebebi ile ama bakıyorum s23 te şu an piyasada aynı fiyat. Birde s24 daha uzun güncelleme alacak deniyor. Ben kendim ios tarafındayım yıllardır androide hakim değilim. Bu sebeple sizden fikir almak istedim. Babam telefonu standart telefon olarak kullanacak öncelikle, oyun vb yok, resim çekme telefonla görüşme nadiren sosyal medya bu kadar. Aldığı telefonu çok uzun süre kullanır bozulmadan bırakmaz, bu sebeple samsungda istediği için amiral gemisi almak istedim bu sefer, s25 51 bin bence babama çok fazla gelir. Bu sebeple S24 mü alalım S23 mü ne dersiniz?

• Millette exynos alerjisi var ismi görünce alma diyor. Ben gayet memnunum tavsiye ederim. Forumlara genelde cihazdan memnun olan insanlardan çok cihazdan şikayet eden insanlar yazdığı için her konuda olumsuz yorum görüyoruz. Mesela s23 konusuna bakarsanız muhtemelen oradakiler de cihazı kötülüyorlardır. Bence aynı fiyata alt modeli almanın bir manası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClaymoreW -- 28 Ocak 2025; 14:8:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel ve doğru bir yorum. Tamamen katılıyorum.

1 yıldan fazla süredir S24 Plus kullanan ve S23 ten geçen biri olarak size S24 almanızı tavsiye ederim.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Ben bir yıl boyunca bir kere bile yaşamadım kardeşim bunu. Şanssızlık olmuş olabilir. Kronik genel bir sorun olarak geçmedi hiç bu. Arada bazen yazan oldu tek tük sadece.

:)))))))))))))

• recepix kullanıcısına yanıt

Senin gazına aldım cihazı gülme abi :)

Geçmiş olsun. Çok kötü. Bende olsa 1 yıl değil 1 gün katlanmazdım. Ama cillop gibi maşallah benimkisi. 0 sorun.

• alpercck kullanıcısına yanıt

Babanız için alacağınızdan s23 de s24 de üzmez. Uzun güncelleme alacağı için s24 mantıklı olabilir. Stabillik açısından da s23 daha iyi olabilir ama babanızın fark edeceği düzeyde olmayabilir.

Bunun haricinde kendim s24 kullanıyorum bir fırsat yakaladığımdan çok cüzi miktara s25'e geçiyorum bir daha exynos işlemci almayı düşünmüyorum çünkü beklentilerim farklı. Uygulama optimizasyonları snapdragon işlemcide daha iyi, exynosda instagram reelsde takılmalar yaşıyorum(bazı arkadaşlar hiç takılmadığını söylüyordu üretim kalite problemi ise bu da sıkıntı) . Hiç beklemediğim yerde bir işlem sırasında bir kekemelik görüyorum. Herkesin fark edeceği düzeyde değil tabiki de ama ben kendi adıma S serisinde bunların olmasını beklemem. İlk defa bir telefonumun fotoğraf çekerken telefonun reset attığını görüyorum. Bir kere oldu bir daha olmadı ama gelecek yıllarda ne kadar götürür bu işlemci soru işareti. Telefonumda navigasyon yaya modunda pusula sorunu var sürekli gideceğim yön için sağ sol yapıyorum telefonu. Eski telefonum snapdragondu ve bunları yaşamıyordum, umarım S25'te de yaşamam.

• alpercck kullanıcısına yanıt
    Kasımda aldım sıfır problem s24 128 gb. S22den geçtim s22de de snapdragon vardı çok kötüydü. Bence işlemci markasına değil deneyimine bakın bu işlemci 1 yıldır kullanılıyor ve sorunu yok. Benim de kullanalı yaklaşık 4 ay oluyor s22den sonra ilaç gibi geldi. Aynı fiyata daha günceli almak yani s24ü almak daha mantıklı şimdiden hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 992993994995996
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.