Trafik Kazası
19.09.2024 Tarihinde yaralamalı bir trafik kazasına karıştım. 2 şeritli yolda sabit bir hızda seyir ederken, sollama yasağı olan şeritte önünde 3 araç ve sollamasına imkan olmayan malum stationwagon araç 10 ila 20 metre önüme aniden kırdı. Kaçmama imkan vermemesine rağmen bir şekilde aracımı sağda bulunan yeşillik alana atabildim ama bu arada malum araç aracıma sol ön tekerden çarptı. Emniyet kemerimin olması ve yan perde, direksiyon airbag sayesinde ufak sıyrıklarla kazayı atlattım. Araçta tek seyir ediyordum ve karşıdaki araçta Allahtan sadece sürücü vardı. Kaza sonrası bilinci açıktı. Ama kıpırdayacak hali yoktu itfaiye ambulans vs. ile adam ve ben hastaneye sevk edildik. Şu an her iki tarafında durumu iyi ve asıl olay sonrasında cereyan ediyor.
Araçla kazaya karışanın hırsız olduğu ve arabayı kaçırdığı ortaya çıkıyor. Aracın gerçek sahibi kazadan 2 saat sonra karakola gidip aracının çalındığına dair ifade tutanağı veriyor. Biz tabi ki normal olarak şikayetçi oluyoruz. Mağduriyetimizin giderilmesi için karşı sigortanın masraflarımızı karşılamasını istiyoruz Eksper geliyor inceleniyor vs. aracım pert durumunda olduğuna sigorta firması karar veriyor. Daha sonrasında telefon ile arandığımızda Karayollarının trafik kanunun "H" maddesince "ÇALINAN GASP EDİLEN ARAÇLARIN SEBEP OLDUKLARI KAZALARIN SİGORTA TARAFINDAN KARŞILANMAYACAĞI" bilgisi veriyor. Malum sigorta firması RED veriyor.
Ekte aracın ve gönderilen tebligatın vs. fotoğraflarını paylaşacağım. Karşı tarafın %100 kusurlu olmasına rağmen yaşadığım kaza sonrası bir kaç sağlık problemlerimin bana sorun yarattığı, fakat mağduriyetimin hiç bir şekilde giderilmeyeceğini anladığımdan, olayı hukuki sürece taşıdım. 2 aydır bu hukuki süreç ile uğraşmaktayım. Uzlaştırmacı ile sigorta firması hiç bir şekilde anlaşamıyor ve sigorta firmasının verdiği teklifler ile hiç bir şekilde mağduriyetim giderilmediğini anladım. Olay şu anda bir üst mahkemede sürmektedir.
Aracımda kasko yok. Aracımın güncel bedeli 700.000 TL civarında.

Lise başvuruları
|
Destek lazım
|
Bi yol gösterin
|
Zor sevda zor ayrılık
|
windows 10 donma
|
Hediye önemli
|
Astsubaylık sorun
|
Yardım superonline şık hızı tarifesi
|
sapphire hd7850 - asus vs228d monitör - cooler master rck-380 kasa - seagate black 1 tb hdd - zalman işlemci soğutucu - msı 970a g46 amd anakart - amd fx6300 3.5 ghz işlemci Nokia C5-03 S60v5 Symbian Os Edition Doping adsl 1 mbps |

Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 330
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 5.632 (Bu ay: 113)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware