windows 10 dayım 3 aydır bilgisayardayken film yada bi oyun oynadığımda bilgisayar bir anda donuyo hddnin ışığı duruyor hiç yanmıyo farkettiğim o birde ne yaparsanız yapın hayatta resetsiz düzelmiyo herşey kitleniyor bazen 2 saatte bir bazen 1 bazen yarım bazen kurtulduğunda amd ekran kartı son anda kurtarıldı felan yazıyo pek anlamam ekran kartındamı sorun bilmiyorum telefonu rootlucam pcden takılırsa telefon brick olur sıkıntı nolur yardımınıza ihtiyacım var
dostum sorun ekran karty sürücüsünden kaynaklanyyor.
windows 10 kendi sürücülerini yüklüyor o sürücüler de sorun veriyor. nilgisayaryn internet ba?lantysyny kes
sistemdeki tüm ekran karty yazylymlaryny kaldyr driver vs her?eyi amd ekran karty ile ilgili olanlary.
sonra denetim masasyna gir aygytlar yazycylar a gel orada bilgisayaryn ady yazan donanyma sa? tykla ve sürücü yükleme ayarlaryna gel. oradan windows updateden sürücü yüklemesine izin verme tikini seç yani sistem driveri updateden çekmesin.
sonra sisteme interneti ver ve sapphrenin kendi sitesinden uygun driveri sisteme kur bu ?ekilde tekrar dene.
abi iyisin saolda windows 10 a göre anlatmamışın bana aygıt ve yazıcılardan sonra o dediğin tik gelmiyo güncelleme