Şimdi Ara

Zor sevda zor ayrılık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmiyorum bunu okuyan kişilere simdiden söylüyorum gerçek ama uzun okumak size kalmış vicdanen 18 yaşına bastım basalı 2 3 hani cıktığım onlar sevda bile değildi ama son 2 yılda acayip birine vuruldum ama mahallemde oturan kızdı bas baya seviyoz birbirimizi o dönem üniversiteye hazırlanıyorum bana saygı gösterdi aslında ona sevgili baya baya sevgili olacak adımı ygs lysden sonra haziranda yapıcaktım 1 yaş küçük benden ben 12.sınıfım o 11 saygı gösterdi watsapda geceleri sabaha kadar konusuyoduk arada geziyoduk dışarıda dogum günü hediyeleri aldık hatta watsapda dogum günü gecesinde sabaha karsi atmis oldugu mesaj bana ilk adimiydi baya baya hayatimda böyle mesaj görmedim öyle bi sınava konsantre oldumki kız adımıkendi atdı bıktı aslında sona dogru bende ona jestler yaptim baya geziyoduk dolasiyoduk simdi ygsye girdik iyi gibi sonuc ama nedeni olmadan kızdan sogudum bilmiyorum berki istedigimyer ol.ayacak bideona adimi bile atmadim kariyerim olmadan onu kitlemek istemiyorumkendime oda sonucta hazirlancak benden sonra tabi bende mezuna kalinca büyük ihtimal simdi haftaya ona karsi butün hislerimi kaybettigimi söylicem arkadas olarak tada sonsuza kadarkonusmamamızı söylicem. Birde bir kackez bilmiyorumda beni isletiyo gibigeldi benden baskasiyla konusmalari kulagima geldi gibi onu cok sevdim ama her düşe ortak olamiyorum sizce ben salakmıyım cok yanlismi yapiyorum lütfen öneri birde mahallemde oturuyo o zorluklarda var babasinin kulagina gitme laf cikma berki bu kadar okuma geregi duymazsınız ama destansı bi sevda saolun derdime ortak oldugunuz icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eseslim29 -- 14 Mart 2016; 22:12:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Basinizi agrittım ama lütfen yardim

• Aranızda güven sorunu yoksa, birbirinizi seviyor ve birlikte güzel vakit geçiyorsanız hiç kusura bakma moruk ama sen, evet sen salaksın
  • Aslında kısıtlamak istemiyorum onu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    offf evlenmek çok zor
    12 yıl önce açıldı
    Yalnızlık ne zormuş arkadaş
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.