Şimdi Ara

BİYOLOJİYİ SEVMEK İÇİN BİR SEBEP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar diğer dersleri çalışırken gerçekten büyük bir keyif alıyorum.Genelde de ispat öğrenerek çalıştığımdan bu sayede formül ezberlememe çok gerek kalmıyo.Ancak Biyolojide diğer derslerde olduğu gibi matematiksel ispatlar olmadığı için hiçbir zevk/çalışma şevki gelmiyor çalışırken.Tek yapabildiğim protein sentezi gibi mantık çerçevesindeki konular.Diğerlerini Anlamıyorum bile.Özdebir AYTye girdim mesela Diğer derslerden toplam 57 netim falan varken biyoloji 5 gelmiş.Sistemleri geçen sene son 1 ay yürütmüştüm o da uçmuş... Ne yapmalıyım biyolojiyi sevmek için gerçekten ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyrugod -- 3 Mart 2021; 22:29:3 >

• Hedefin ne ona gore bi taktık verebilirim
  • 10k hocam

• Heyrugod kullanıcısına yanıt
    Tıp, mühendislik, eczacilik vs??
  • Mühendislik hocam

Benim söyle bi düşüncem var mesela kimya çalışıyorum eczacilik öğrencisi moduna girmeye çalışıyorum, sizinki mühendislik olunca bulamadim bi biyoloji taktiği. Bilemedim telefonunuza ses kaydedip gece yatmadan dinleyip çalışabilirsin hocam
  • sistemin saçmalığı da bu işte. sözde sayısal sözel eşit ağırlık diye ayrılıyoruz fakat bu bile yetmiyor. ben tıp istiyorum. kimya biyolojinin hastasıyım ama fizikten nefret ediyorum. her zaman da derim ben bu sınavı kazanamazsam sebebi fizik olacak diye. ideallerimize ulaşmak için bu dersleri iyi kötü öğrenmemiz lazım bunun dışında bilemiyorum nasıl kendimizi bu derslere çalışmaya ikna ederiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Bu sistem türkiyeye özgü bir şey değil ki hiçbir yerde lise döneminde bu kadar keskin ayrımlar yapılmaz dersler arası ben bir doktorun lise fiziğini bilmesini doğru buluyorum tamamen mesleğe yönelik dersler alınırsa bakış açısı çok sığ insanlar olur bence herhangi bi doktorun neden newton fiziği ile ilgili bilgisi olmasın bence esas olmamasını sorgulamak gerekiyor. Sınava girerken çok yönlü şekilde ölçülüyoruz ve bence sistem mükemmel olmasa da sistemin eleştirilecek tarafı doktor olmak isteyen birinin fizik vs görmesi olmamalı 👐🏻
  • Bir yakınımın karaciğerinde problem vardı. Mahallesindeki aile hekimine gösterdi. Hekim yanlış teşhis koydu. Bende açtım biyoloji kitabını hücre ve enzimlere tekrar baktım. Hastaya problemin nerede olduğunu söyledim. Devlet hastahanesine gittiğimizde ağrı yapan yerler tamda benim söylediğim yerlerde çıktı. Şimdi benim başıma böyle bir yaşanan hikaye geldiği için kolay kolay bu 2 bölümden soru kaçırmam. Biyoloji ezber bir ders olarak gözüksede biyolojiyi biraz zevk alarak çalışmak lazım.

• cappy34 C kullanıcısına yanıt
    Geleceğin doktoru burdan belli
  • laplasyen kullanıcısına yanıt

Hocam size derdimi çok anlatamadım galiba, ders zor demiş miyim bak bakayım konuya diyorum ki Çalışma isteğim gram yok bu derse

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugrulgm456

Geleceğin doktoru burdan belli

Üzgünüm ama, tıp istemiyorum.

reis metu ceng istiyordun sen

• o biraz zor gibi bakalım hayırlısı

• Seve seve ogrenmeniz yarariniza olur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cappy34 C kullanıcısına yanıt
    Sizde büyük potansiyel var o zamam cengci olup yapay zekayı bul ve insanlari iyileştir aynı işi yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrulgm456 -- 4 Mart 2021; 0:10:40 >
  • Ben bulamadım hocam. Konu seçerek gideceğim ben tyt adına. Genel kültür gibi gelen konulara bakacağım mesela. Ekoloji,kalıtım vs
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.