Şimdi Ara

Bi yol gösterin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anadolu teknik lisesi bölümünde okuyorum meslek lisesi anlıyacağız bu sene ygs ye hazırlanıyodum dershane ile pek yürütemedim 10 saat ders olunca günlük aslında hedefim karadeniz inş müh mtokidi bu hayalimde koşuyorum hala mtok bölümü oldugu icin lysde baraj puanından alıyo en iyisi 260 felan mf4 benim için yeterli bipuan dershane denemeleri iyi geçiyodu umdugum puanları alıyodum ygs1 220 230 hedef puanda tabi sizin gözünüzde su an gerizekaliyim hem çıtam düşük hemde şu anda ygsden umdugum puanı alamadım büyük ihtimal ygs 1 165 ygs 3 210 gibi sınavda telaş yaptım istesem 20matematik çözebilirdim sınavdan sonra hepsine baktım gelin görün ki sınav stresi süre sıkıntısı insani bitiyor.soruları yetistiremedim anlicaginiz istedigim puanlr ygs 1 210 220 lys mf4 230civarı acaba sizce tekrar hazırlanmalımıyım 1 sene sıkarak ömür boyu rahat yaşamak var yoksa 165 den lys kasarak 10 ar net yetiyo sayisaldan pek güvenim yok kendime ama yada en kötü 2yıllıklarıma gidiyim donduruyim tekrar hazirlaniyim tabi diploma notum yari yariya kırılıyo abilerim ablalarım bi yol gösterin lütfeb dershane ile temelim olustu sosyal yapabiliyorum hatta bu sınavda 15 ye yakın dogrum var 9 dan beri sayisal olarak goruyoruz derslerim tam ama anadolu lisesi düzeyi beklemeyin saolun simdiden yorumlariniz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.