< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (972. sayfa)
-
-
Baz model 256 gb 21 e sayıyordular en son. Takas desteğinin o kadar olacağını bile sanmıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
35 bin nerde hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İkinci el hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba s24 cihazın kablosuz şarj özellikleri nedir acaba konuda bulamadım ayrıca şarj standı olarak öneriniz var mı uzaktan şarj etmek telefon için sağlıklı mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kablosuz şarj 15w destekliyor mıknatıslı kılıfınız varsa magsafe uyumlu ürünlere bakabilirsiniz.
-
S24 yapay zeka devrimini yakaladı mı yoksa s25 ile daha büyük bir sıçrama gerçekleşir mi merak ediyorum. 22 ocakta nasıl bir sunum olacak acaba?
Edit: Sızan s25 uktra videosunda gece kamerası ve yapay zekanın güne başlangıç özeti sunması dışında pek bir fark yok. Ram ve işlemci merak konusu.
Edit 2: Ram temel ve plus modelde 12 gb ve dizayn olarak neredeyse kasalar bire bir aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 18 Ocak 2025; 17:5:21 >
Yapay zeka dedikleri olay tam fiyasko oldu. Emekleme aşaması bile değil bu özellikler. Basit özelliklere yapay zeka diyorlar alakası yok.
One ui 7'ye geçince beğenmezsek geri stabil sürüm 6.1'e düşürebiliyor muyuz acaba 🤔
Ziraat nfc ödeme düzeldi mi?
Rezil olmamak adına denemiyorum :)
-
Bende problem yok hocam.
Bende hala düzelmedi. Ziraat NFC çalışmıyor
muhtemelen hayır, bootloader sürümü yükselince geri döünş olmaz
-
Katılıyorum. İşim gereği bazı Yöneylem Araştırması ve Karar Modelleri Matematiksel modellerini ChatGPT, Gemini ve CoPilot'a soruyorum. Çoğu kez yanlış cevaplar veriyorlar. ChatGPT yanılıyorken Gemini doğru cevap veriyor. Gemini ben bunu çözemiyorum (veri seti eksik ayağı yapıyor) derken. ChatGPT yapıyor. Denediğim tüm yapay zeka programları mühendislik sorularına yanlış cevap verdiklerinde bile kendilerinden emin yanıtlar döndürüyorlar.
Samsung'un yapay zekasında da bizler birer deney aracıyız (machine learning) sadece. Şu an sadece birer oyuncak hepsi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamiryov -- 18 Ocak 2025; 22:14:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Sizin beklentiniz nedir yada bir akıllı mobil telefonda ai özelliği olarak ne olmalıdır ki biz ai bu'dur diyebiliriz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendisi de bilmiyor işte eleştirdi desinler diye yazmış :)
Aliexpressten kablosuz şarj cihazı aldım 437,76 tl ye geldi.
hızlı şarjda sadece telefon ısınıyor sizin s24 de durumlar nasıl orjinal samsung kablosuz şarj kullanan var mı ?
aliexpress.NNBILI kablosuz şarj 30W hızlı şarj Samsung S24 S23 S22 S21 S20 iPhone 15 14 13 12 11 XR XS 8 Airpods Pro hızlı şarj - AliExpress 509https://tr.aliexpress.com/item/1005007153400003.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.10.10703d12icFNZP&gatewayAdapt=glo2tur
-
Onca ballandıra ballandıra reklamları yapılan samsung un AI sinin s24+ serisinde hangi özelliğini kullanıyorsunuz diye soran olursa (kimse sormazda 😆)
🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Ben kullanıyorum orijinal. Şu zamana kadar ısınmaya rastlamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X