SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (970. sayfa)
-
-
şarj düşük ve güç modu açııken mi yapıldı? ben 6.1 kullanırken 7000-7200 alabiliyordu çokluda
-
Göz rahatlığı kalkanı daha çok mavi ışığı filtrelemeye yarıyor
Etkisi direkt hissedilmese de kişinin uyku döngüsünü bozmama anlamında faydalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
6.4 mm kalınlık çok iyi, keşke kavisli tasarımlar da devam etseydi şimdiki telefonlar gereksiz kalın hissettiriyor.Hala s7 edge in tasarımı bana daha güzel geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam. Ben o yüzden Mayıs ayını beklerim. Haftaya yapılacak lansman bana bir şey ifade etmiyor.
Yıllardan sonra ilk defa bir S serisi lansmanında telefon almayacağım. Benim için tuhaf bir durum olacak bu.
-
evet hocam belkide yanlış hatırlıyorum ekran görüntüsü yok bende. 4-5 ay oluyor yapalı geneli 6600 civarı almış bir tane 7000 gördüm listede. beta olmasından sebep düşüklük yapabilir
-
Aynısını yaşadım 1 aya oturdu
Teşekkür ederim hocam
Çünkü Apple telefonu kalınlaştırdı ve Zamzung da hemen takip etti, eskiden Note 9 sahibiydim, eski olmasına rağmen oldukça ince ve zarifti. Ve kutu... Gerçekten amiral gemisi aldığınız hissi veren bir kutuya sahip birde s24 plus kutusuna bak...
Hangi telefon ile çekildi hocam?
Öyle ne yazık ki...Apple'ın getirdiği saçmalıklar samsungun da işine geldi.
S24 plus hocam.
Kamera olarak s24'ten farkı var mı hocam s24 plus'in?
Kameralar aynı diye biliyorum hocam yine de tam bilgisi olan arkadaşlar doğru yanıtlayabilir.
Aynı
Bu fiyatlara yine bulunuyor hocam bugün bim uygulamasında gözüme çarptı 42.000 TL idi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X