Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (968. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.999
Cevap
459
Favori
1.134.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 966967968969970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle ayarlayın hocam

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erditepe kullanıcısına yanıt

Merhaba. Arkadaşın isteği şu olabilir. iPhone'da ekran kapalıyken bildirim geldiğinde tüm ekran uyanır ve bildirimler (önceki gelenler dahil ekranda ne varsa) görünür. Samsung'ta böyle bir şey yok. Ben de iPhone'dan S24 'e geçtiğimde ilk şaşırdığım şey bu olmuştu. Sonradan alıştım.

Sizin belirttiğiniz ayar buna en yakını ama mesaj 2 saniyede kayboluyor. Yapacak bir şey yok.

• Erhan.M E kullanıcısına yanıt

Bunun için şimdilik alternatif şu özelliği kullanabilirsiniz;

Ayarlar > Bildirimler > Bildirim Açılır Pencere Stili > Edge Aydınlatma Tarzı > İstediğiniz efekt v.b. seçin.

• Erhan.M E kullanıcısına yanıt

Evet. Tam olarak dediğim bu. Bir de kilit ekranında en fazla 3 adet bildirim görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba samsung galaxy s24+ kullanıcısıyım wifi6 kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim

• akinkeskin55 A kullanıcısına yanıt

Ayarlar > Bildirimler > Gelişmiş Ayarlar > Bildirim Simgelerini Göster > Tüm Bildirimler Seçeneğini seçerek bir deneyin, kilit ekranına da etki edebilir.

• CrrystaL kullanıcısına yanıt
    Onu kapatmanın bir yolu yok. Bu bir donanımsal özellik. Bunu kapatamazsınız ama isterseniz kullanmayabilirsiniz.

Bu modem ve sizin WiFi bağlantı türünüz ile alakalı değişiklik gösterir. 5 Ghz destekli bağlantı yerine 2.4 Ghz olana bağlanırsanız WiFi 6 bağlantısı yapmamış olursunuz. Her iki bağlantı türünün de modem den açık olması gerekmekte.

Ortak yada sadece 5 Ghz bandı açık ise cihaz direk WiFi 6 ile bağlantı kurar.

Kısaca neden istemediğimizi yazabilir misiniz.?

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Şundan istemiyorum superonline kullanıyorum wifi6 ana modeme bağlı olunca bazen videolar donuyor bazı sayfalar geç açılıyor yani bir tutarsızlık var modemin dibinde olmama rağmen mutfakta çoğaltıcı wifi var ona bağlanınca daha akıcı oluyor videolar sayfalar telegram ama ana modemde wifi6 olunca sıkıntı çekiyorum.

Modeminizin ayarlarından sonu ax ile biteni değil ac ile biteni seçerseniz wifi6 kapanır.

Bunu ben de merak ediyorum

• Terms kullanıcısına yanıt
    Tamamdır eve gidince yapıcam teşekkürler

Çok ilginç. Neden öyle oluyor anlamadım ama şuan en yüksek bant genişliği ile veri transferi 5 Ghz bandından yapılır. Mesafe kısadır ama yüksek veri akışı sunar.

2.4 Ghz eski nesildir fakat oldukça uzaklara kadar sinyal yayılır. WiFi 6 ile bu mesafe ve veri transferi yükseldi. Sizde şuan tam tersi.

Cihazdan yapma şansınız yok ama modem arayüzüne girip WiFi sinyal seçeneğini 2.4 Ghz yada 5 Ghz için ac olanı seçerseniz WiFi 6 bağlantısını kapatmış olursunuz.

• Merhaba dün Tab S9 aldım. Cihaz güzel beğendim. Ama asıl alma amacım galaxy s24 plusta kalem olmadığı için ve ekran büyük olursa daha rahat olur dedim.

Bir konuda danışmak istiyorum. Tab s9 ile s24+ arasında ekosistem olarak bağlantılı neler kullanmamı önerirsiniz? Notlar olsun aramalar mesajlar gibi temel şeyleri yaptım. Bilmediğim birşeyler varsa kullanan yardımcı olursa sevinirim

• Mrb arkadaşlar
    Resimdeki gibi ayni anda açtığım videoya , ses secimini kendim ayarlacagim bu ozellik( ne oldugunu bilmiyorum) eski kullandigim oppo da vardi.yani youtubeden video izlerken ekrani ikiye bölerek diger yandanda mac izleyebiliyordum.bizim bu telefonrda bu ozellik varmi acaba ?

• togi02 T kullanıcısına yanıt

• vcihan kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş ikisinden de aynı anda ses almak istemiyor. Onu yazmış. İkiside oynasın ama o istediğinin sesini dinlesin öbürü sessiz olsun istiyor. Sizin gönderdiğiniz videoda ben hem maçın hem türkünün sesini aynı anda duyuyorum.

• ssavtak kullanıcısına yanıt

videonun ses ayarlarından kısabiliyorsun videoda özellikle gösterdim

• @akinkeskin55 @Erhan.M

Play Store'daki 'Glimpse Notifications' uygulamasıyla aynen iPhone'daki gibi yapılabiliyor, gayet güzel çalışıyor ve uygulama güvenli de görünüyor.

Yine de tabi gönül isterdi böyle 3. parti uygulamalara ihtiyaç olmasın, bana kalırsa sistemdeki en önemli bir kaç eksikten biri bu uyanma olayı...

• 
Sayfa: önceki 966967968969970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.