< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Hocam Skoda superb aracım var 2020 model. Android auto da sorun yaşayan var mı.kablolu veya kablosuz kullanımda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
s24+ Güç tasarrufu kapalı. Bir kaç saat gps ve hücresel açık. Çift hat takılı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.ak -- 13 Ocak 2025; 21:39:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android auto sürümünüz nedir? 13.2 üstü genelde tavsiye ediliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sağol. S24 genel olarak düşündüm, modlar gerekli yere taşır bu seferlik sorry. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ben cihazı ona göre alacağım. O yüzden sordum. Vag grubunda sorun yaşayanlar olmuş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2016 Golf7 Highline Ogündür bugündür kullanırım kablolu A.auto yu Galaxy S8 7 yıl, 8 aydır da S24+ ile sorun yok. |
S24 FE'ye Ocak güncellemesi gelmiş galiba https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160465502 |
S23'e de gelmiş 🥲 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sorsan amiral gemisi serisinden |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 14 Ocak 2025; 13:28:28 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |