Güç tasarruf modunda 120 hz özelliğini açamazsınız. |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1000. sayfa)
-
-
1.000' ci sayfayı benim mesajla açtık
-
-
Serkan bey konudan bağımsız, Türkçe karakterleri desteklemeyen fontlar beni inanılmaz rahatsız ediyor. Sizin ekran görüntünüzdeki ğ harfini görünce kaşındım resmen :D Çok çok severek kullandığım Helvetica neue fontu uzun süredir Türkçe karakter desteklemiyordu, nihayet geçen sene Neue helvetica ismiyle bir sürüm yayınlayarak bunu hallettiler. Hatta bu takıntım yüzünden geliştiriciye e-posta bile göndermiştim hahaha.
Düzenleme; bahsettiğim fontu denemek isteyenler için link: https://galaxystore.samsung.com/detail/com.monotype.android.font.helveticaneueltw1groman?session_id=W_5fc4e47498eb96b7b6494b7bb239d11f
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamiryov -- 31 Ocak 2025; 11:48:4 >
-
Evet bazen benimde gözüme batıyor ğ,ş gibi karakterler o yüzden habire font deniyorum bende telefonda 40 tane font yüklüdür herhalde..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben satın aldım. Çok güzel bir font kullanmaya başladım. Teşekkürler hocam🙏
Birbirine bu kadar yakın fontlar arasındaki farkı anlamak kolay değil. Ben de yan yana koydum. Bir yıldır varsayılan fontu kullanıyordum. @ssavtak ve @SERKAN BEY ve @Jamiryov yazışmalarından merak edip satın aldım. Bazı harflerdeki farklılıklar dışında çok fark yokmuş. Ama güzel font.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan.M -- 31 Ocak 2025; 14:19:12 >
-
ChatGPT'nin yorumu.
-
bende satın aldım teşekkürler hocam
Güle güle kullanın hocam. Üzerine belgesel film yapılmış bir yazı tipidir Helvetica. Modern, sanatsal, estetik.. Bir çok sanat eseri, Amerika'da bir çok kurumsal şirket ve devlet kurumları vs kullanıır bu fontu.
Belgesel filmi : Helvetica (film) - Wikiwand
-
Erhan hocam, güzel yakalamışsınız. Roboto, OneUI Sans (Şu an varsayılan Samsung fontu), Apple fontu San Fransisco gibi fontların çıkış noktası Helvetica'dır zaten. Helvetica büyük ekranlarda, tabelalarda vs çok daha şık görünmekte.
The Story Of The World's Most Famous Font: Helvetica - Design & Paper
-
Google mesajlar telefondaki fontları niye desteklemiyor? Fontun ne yaparsanız yapın, kendi fontunda kalıyor.
-
Walla ben çok beğendim. Eski kullandığım fonttan çok farklı olduğu için bende çok fark yarattı.
Evet, dikkat ederseniz şu an varsayılan fontu kullandığımızda da WhatsApp, Instagram gibi uygulamalarda da roboto fontunu görüyoruz. Google'ın kendi yazı tipi var; Google Sans ve Google Sans Text. Bu fontları kendi uygulamalarında gömülü olarak sunuyor. Google Mesajların varsayılan fontu; Google Sans Text. Biz onu görüyoruz. Gmail, Haritalar, Youtube'da roboto ve google sans gibi.. O sebeple font değiştirdiğimizde bu uygulamalar sistemsel yazı tipi değişikliğine uymuyor maalesef. Benim de hoşuma giden bir durum değil bu
-
Bende yeni satın aldım, yazı fontunu. Güzel gözüküyor. Birazda bunu kullanayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X