Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cnkcoskunn , vinorosso , fbozkurt1976 , -Radiohead- Daha Az
4 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü9 Mobil2 iOS
5 sn
18.391
Cevap
451
Favori
1.026.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

6.1.75

• sarppy kullanıcısına yanıt

S24 ultra yeni aldim. Henüz elime ulaşmadı. Evde 3 tane orjinal 25 watlik samsung sarj aleti var. Youtubda testleri izledim. 45watt ile 25 watt arasında 8 dakika fark ediyor sarj doldurma süresi.

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

Demek ki sıkıntı bankayla alakalı . şu en son güncelleme öncesinde hiç sorun yaşamıyordum hatta s10plusta bile sıfır sorunlu gidiyordu. Sırf şu olay için bankayı değiştirmeyi düşünüyorum çünkü gerçekten çok pratik bir özellik

• Bilgi icin tesekkurler.

@vinorosso @can6prmk

• jakess kullanıcısına yanıt
    Banka uygulamasından açıp kapatın ve yeniden tanımlama olsun. Öyle deneyin birde.
  • 24 Plus'ı alalı bir ay oldu. Kılıf, jelatin, şarj aleti her şeyi tamamladım kenarda bekliyor. Şu anda iPhone kullanıyorum, yedekleme yapayım sonra yeni cihaza geçeyim dedim. İşler güçler derken onu da tam yapamadım. Bir yandan da forumu takip ediyorum; ısınma durumu, pil tüketimi, ikinci el durumu gibi konular kafamı karıştırdı acaba almasa mıydım dedim. Kapalı kutuda duruyor öyle. :)

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Bebek gibi telefon hocam, açın kullanın derim

söylediğin konulardan burada 2 veya 3 kişi şikayetçi ben kullanıyorum ne ısınma ne de asırı şarj tüketimi var açıp kullanmanı tavsiye ederim.

• BlacKartal78 kullanıcısına yanıt

Bende 1 seneye yakın kullanıyorum herhangi bir şikayetim olmadı.

İlk aldığımda aşırı ısınma ve şarjın hızlı tükenme sorunu vardı. Son güncelleme ve ayarlardan sonra ısınma tamamen geçti. Bende apple dan geçtim. Promax ve plus ayarında batarya performans var

• Son güncelleme ile batarya kısmında bir problem mevcut.
    Şarj %100 olunca hemen şarjı kesiyor. Şarjdan çıkarır çıkarmaz 98 civarına iniyor. Ayrıca pil kullanım grafiğinde ekran açık kalma süresini doğru hesaplamıyor belli aralıklarla mı güncelliyor bilmiyorum ama Avrupa romunda bu sorun yoktu.

• selamlar.

ben de düz 24’e, iphone 13 mini’den geçmek istiyorum. Aslında memnunum ama değişiklik de iyidir.

Takas düşünen olursa yazabilir.

teşekkürler.

• NOANN N kullanıcısına yanıt

Senin cihazda problem olabilir , istersen servise göster. Çünkü cihaz buz yani buz.

• korsallar kullanıcısına yanıt

NFC ile ödemeyi yapacağınız esnada ilgili bankanın uygulamasını sadece açın , uygulamayı çalıştırın kâfi. (örn.:worldmobil, yapıkredi mobil veya bankkartmobil, ziraat mobil v.s. ) ödeme de herhangi bir problem yaşamazsınız. Uygulamaların arkaplanda çalışan servislerinde bir problem oluyor son zamanlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 10 Aralık 2024; 18:28:8 >
  • NOANN N kullanıcısına yanıt

bende alali 1 ay oldu.bende yogun olarak sosyal medya kullanirim en ufak bir isinma olmadi.mesela realme gt2 pro vardi o mesela rahatsiz ediyodu.

• kaganbey61 K kullanıcısına yanıt
    Takilma sorunum yok ancak biraz fazla isiniyor
  • S24e yeni geçtim.

Yapmamı veya uygulamamı önerdiğiniz herhangi bir şey var mı? Ozellikle bataryayı %80e kadar sarj etmeye ne diyorsunuz? İse yarar mı?
  • Breeking B kullanıcısına yanıt

Öncelikle hayırlı olsun. Premium bir cihaz aldınız, keyfini çıkarın. Bana sorarsanız optimum kullanım için pili sömüren ayarları işinize yaramıyorsa kapatın;

*Ayarlar>Bağlantılar >Diğer Bağlantı Ayarları>Yakındaki cihazları taraması ve yazdırma kapalı olsun.

*Mobil Ağlar menüsünden 4,5G olan seçili olsun.

*Konum menüsünde Konum servisleri wifi ve bluetooth taraması kapalı olsun.

Uygulama önerim yok. Genelde üzerinde kurulu gelen uygulamalar benim işimi rahatlıkla görüyor. Doktora öğrencisi olduğum için; Mühendis Asistanı, Dergipark, Microsoft Teams gibi ekstra kullandığım uygulamalar var. Uygulama konusu sizin tercihlerinize bağlı.

Ben pil konusunda biraz rahatsızdım ama Kasım ayı güncellemesi biraz daha iyi geldi sanki. Hızlı şarj kapalı bende sürekli acil şarj ihtiyacım olursa o zaman açıyorum. Pil için kullandığım kendi rutinlerim var; Gece yavaş şarj et. Sabah 06:00'ya kadar maksimum koruma, 06:00'dan sonra Adaptif. 07:00 gibi uyanıyorum genelde %85-87 civarı şarjım oluyor. %80 civarı şarj konusu ile ilgili olarak şu makaleyi öneririm; https://batteryuniversity.com/article/bu-415-how-to-charge-and-when-to-charge

https://batteryuniversity.com/article/bu-409-charging-lithium-ion#:~:text=In%20fact%2C%20it%20is%20better,but%20this%20reduces%20the%20runtime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamiryov -- 10 Aralık 2024; 21:9:38 >

• Türktelekom da sorunsuz çekimle kullanan var mı
    bende az çeken yerde hiç çekmemeye başladı
    Vodafone nu denemeyi düşünüyorum 190tl 20gb fiyatta güzel
  • 
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.