Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (921. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eyuunal , alicanbo , TVFKRCN , waterman , fbozkurtt Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 12 Misafir (4 Mobil) - 11 Masaüstü6 Mobil
5 sn
18.425
Cevap
452
Favori
1.028.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 918919920921922
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertugrulkose

Hocam gönderdiğiniz linkteki Ürün yurtdışından geliyormuş. Orijinal midir?

Orijinallik durumunu bilmiyorum ama değilse de iade de sorun yaşamazsınız. Yurtiçi bu fiyata bulmanız zor zaten.

• can6prmk kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kılıf yumuşak silikon yapıda mı yoksa sert bi silikon mu acaba? Yumuşaklar hemen renk alıyor çünkü renk almıyorsa sert yapıda değil mi
  • LacWer kullanıcısına yanıt

Genel olarak sert yapıda sadece tuş kısımlar ve şarj soketinin orası yumuşak. Onun dışında kenar ve köşeler sert

• S24 ün Şarj performansı geneli tatmin etmemiş gibi görünüyor. S24 plus düşünülürse ekran da büyüdüğü için Şarj aynı mı gidiyor yoksa plus ta Şarj daha fazla mı gidiyor. (Ne kadar fark olur)
  • Oneui beta 2 çıktı:

http://fota-secure-dn.ospserver.net/firmware/INS/SM-S926B/nspx/a1ab5893da1a450a871ae1853d3622f6.bin?px-time=6794af38&px-hash=6410bdea0b781517c4f1bbad5281ce2a&px-wid=8609404-WSA241216093029&px-wctime=2024-12-16%2009:30:29&px-cc=INS&px-mn=SM-S926B&px-nb=UGtezEZ854jbmFcvWGxLEA==&px-rmtime=2024-12-16%2009:30:51

• Verdiğiniz bağlantı xda deki 6.1 den geçişler için mi? Beta 1 den Beta 2 ye geçiş mi? XDA deki 6.1 den diye gördüm. 24 ultra için beta 1 den beta 2 ye geçiş var ama 24 plus 6.1 den Beta 2 ye sanıyorum
  • agimnat A kullanıcısına yanıt

sebebi şu ki verdiğim link ki xda ile aynı, hindistan için ve hindistan direkt 6.1den beta 2 ye geçti. ister beta 1de olun ister hindistan 6.1 ikisinden de direkt beta 2 ye geçilir.

• beta 2 yazılımı tüm ülkeler için aynı yani beta 1 deyim ama hindistan değil yazılımım diye kimse düşünmesin avrupa cscsinde olanlar da geçebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

İphone’dan Samsung’a geçiş yaparken whatsapp yedeğini şu kısımdan direkt atabiliyor muyuz arkadaşlar? Lightning to C kablo yeterli oluyor değil mi?
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

Bir türlü tüm sohbetleri yeni Samsunga aktaramadım. Gruplar aktarılıyor sadece. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Sim kartı bi o cihaza bi bu cihaza takıyorum her şeyi deniyorum olmadı

• kozgel K kullanıcısına yanıt
    Şuan Beta 1 yüklü olanların Beta 2 geçişi ZXKL -> BXL5 şeklinde olacak. Bir yanlışlık olmasın.

Siz Beta 1 den bu linkteki dosya ile beta 2 ye mi geçtiniz

• Beta 1 de iken EUX csc değişimi beta 2 ye otomatik güncelleme almıyor. Yine bölgeniz değişmiş uyarısı veriyor. Fakat yeni bir şey keşfettim. EUX' da artık arama kaydetme var. Fakat manuel ve karşı tarafa bu arama kaydediliyor bilgisi veriyor.
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt

andoridten ios a kablo ile aktarılıyor bence tam terside vardır.

• Sanırım biz Beta'ya geçince bu detayı görmedik. Beta 1 deyim ve csc TUR yaptığımda manuel arama kaydı aktif. Yani sadece EUX'da değil Tur'da da manuel arama kaydı var.
  • agimnat A kullanıcısına yanıt
    Sanırım Arama traskrip özelliği yeni açıldı.
  • kuşburnu kullanıcısına yanıt
    Paylaşılan ekran görüntülerine gore s24 ile s24+ arasında neredeyse yüzde 30- 50 arasi fark var

Benzer senaryolarda s24 6 saat ekran suresi veriyorsa s24+ 9saate yakın verebilir

s24 5 saat veriyorsa s24+ 7 saati rahat geçer
  • invisible kullanıcısına yanıt

Hocam tam olarak nasıl yapıyoruz bilginiz var mı, Samsung cihazıma sadece grup sohbetleri aktarılıyor gerisi yok maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 16 Aralık 2024; 15:0:39 >
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
  • hkubilayk H kullanıcısına yanıt

yanlışlık yok ayrıca beta 1 zxkz şeklinde idi, beta 2 ise zxkl. siz ana bant sürümüne bakıyorsunuz ondan değişik geliyor size. yapım numarasına bakacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozgel -- 16 Aralık 2024; 15:9:16 >
    ZXKZ olacak doğrusu yazım hatası olmuş haklısınız.
    Ama daha önce S22 Beta süreçlerinde de benzer şekilde Ana sürüm -> Beta 1 -> Beta 2 -> Beta 3 şeklinde ilerleme olmuştu. XDA Formda S24 Ultra için güncel dosyalarda bu şekilde.
  • 
Sayfa: önceki 918919920921922
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.