Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1011. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hyusko , draqpit42 , draqpit42 , yllmzz Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü4 Mobil
5 sn
20.317
Cevap
453
Favori
1.158.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 10091010101110121013
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes S25'in S23'ten 24'ten pek farkı yok diyor ama bence S25 samsungun tüm satış rekorlarını kıracaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enver49 E kullanıcısına yanıt
    Şu saçma kamu muhabbetini yapmasa daha çok satardı bizim ülkede.
    Örnek ben s24 plus ile s25 plus geçişi yapmak istedim yapamadım.

Satış rekoru kırabilir tabiki ama bu S23'ten farksız olduğu gerçeğinide değiştirmiyor.

Ben de S25+ almak isterdim ama saçma sapan lansman kampanyaları ve cihazların mağazalara 2 hafta sonra gelmesi yüzünden ( S25+ almak için elimdeki 2 cihazıda satışa koydum nasip kısmet işte aynı gün alıcı çıktı mağazalarada S25 serisi gelmeyince) mecbur S24+ almak zorunda kaldım.

Yukarıda hocamın dediği gibi kamu kampanyası ile bile 18K fark var. Geçen sene 46.500 liradan çıktı S24 Plus. Bu sene S25Plus 64K. Avrupa'da fiyatlar aynı kaldı ama ülkemizde %40 zamlandı. Ne dolar kuru arttı bu kadar ne maliyetler. Yakın zamanda 50 bine satarlar plus modelini o zaman geçerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinizede katılıyorum.
    Kesinlikle satış politikası çok çok saçma.
    Eskiden eğitim indirimi bir ay sürüyordu bu sefer sanırım ya iki yada üç gün sürdü.
    Zaten kamu hesabı olan ve kamu indiriminden faydalananlara birde yüzde 15 indirim maili attılar.
    (Örneğin bana attılar)
    Oysa zaten kamu hesabım vardı o yüzde 15 indirim mailini bana atacağına kamu hesabı olmayanlara atsaydı.
    ssavtak arkadaşımızın dediği gibi, söz konusu samsung olunca zerre güven olmaz.
    11 gün oldu daha benim bir siparişimi iptal edemediler.
    Yarın kamu indiriminin son günü.
    Yeniden alacam iptal etmedikleri için alamıyorum.
    Şöyle samsungun kapısına gidip oturup avazım çıktığı kadar ağlayasım var😡

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 8 Şubat 2025; 11:28:29 >
    Hocam bu sene geçen seneye göre kur farkı var o yüzden dediğiniz zor birde xiaominin ne yapacağı önemli. X7 serisi ile baya satış yapmayı başardı.t serisi ve poco serisi elite işlemci ile gelip fiyatları güzel olursa Samsung zorlanır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Sizin durum da üzücüymüş hocam.
    S21 zamanında bana da az çektirmediler.
    Siparişi verdim, 11 gün oldu cihazı göndermediler.
    İptal etmek istedim olmadı.
    Telefon üstüne telefon, mail üstüne mail derken sonunda iptal ettirdim ve aradan 2 gün geçti iptal ettiğim cihaz kapıma geldi
    Bankaya baktım parası da hesabıma geri yatmış.
    Kısacası bunların ayarı hiç doğru olmadı.
    İnşallah sizin sorun olumlu şekilde çözülür kısa sürede.

Hocam çok acele ediyorsunuz daha önce de söyledim Samsung bir telefon lansmanda alınmaz, alınmamalıdır demek istediğimi 2-3 ay sonra millet kampanyalarla, kuponlarla bedavaya alırken daha iyi anlayacaksınız. 2 ay daha eski telefonunuzla gezin nolcak yani nolabilir, haksız mıyım? Hemen almak zorunda değilsiniz içindeki heyecanı dizginleyin biraz.

• DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Hayatımda ilk defa bir lansmanda telefon aldım oda nasip olmayacak gibi.
    Siparişi iptal ettik ama 11 gün oldu sipariş bilgilerinde hala "Kargo bekleniyor" diye yazıyor.
    Arıyorum sözde müşteri temsilcilerini biri iptal edilmiş diyor biri edilmemiş diyor.
    Siparişin akıbeti belirsiz.
    Fiyat konusunda benim şahsi fikrim bu fiyatlar yukarı çıkar ama aşağı inmez.
    Herkes fiyatların düşmesini bekliyor ama bence tam tersi olacak fiyatlar daha yukarı çıkacak.
    Ha, samsung.com haricindeki yerlerde fiyatlar daha ucuz olabilir ama onlarda samsungun eski cihaza verdiği parayı vermezler.
    Bir not daha:
    Samsung.com.
    Teknosa.
    Vatan.
    Mediamarkt.
    Bunların haricindeki diğer satıcılar bana bu telefonu 15 bin liraya bile verseler almam.
    Çünkü güvenmem.
    Hiç almadım almamda.

• MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    Valla herkesin kullandığına fikrine saygım var ama benim gözümde android olarak samsung haricindeki oppymuş şaomiymiş redmiymiş vestelmiş reedermiş hepsi birer maket hükmündedir.
    Ben onlara para vereceğime intihar ederim daha iyi
    Binde bir ihtimal olurya birgün samsungu bırakırsam gider iphone alırım oda sadece ve sadece tasarımını çok beğendiğim için.
    Yazılımı ise çöptür benim gözümde.

Bu kadar ön yargılı olma bence bu saydığın markaların telefonları hiç de hafife alınacak cihazlar değil özellikle son yıllarda çok geliştiler. Telefon dünyası Samsung ve Apple'dan ibaret değil

• Arkadaşlar herkes iyi günler dilerim. Samsung güncellemelerini en hızlı alan ve Türkiye uyumlu hangi CSC acaba. Teknik olarak çok bilgiye sahip degilim. Avantaj ya da dezavantajı var mıdır ? Misal sonuçta telefon Kore malı oldugu için ilk güncelleme Kore'ye verilecektir muhtemelen ama Kore CSC' sini Türkiye'de kullanabilir miyiz?

• SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

İhtiyacı olan kaçırmasın. Fiyat çok iyi. Spigen şarj aksesuarlarında %30 indirim var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Krm2003 K kullanıcısına yanıt
    Selamlar bilmediğim için soruyorum 25 W cihazı 30 W şarj aleti ile şarj etmek bataryaya sorun yaratır mı acaba?

• gltsry06 kullanıcısına yanıt
    Hayir bir sorun olmaz.
    Yeter ki kaliteli bir alet ile şarj edin.
    Telefonun zaten max çekeceği watt bellidir. Fazlasını çekemez.

• Teşekkürler sipariş verdim hemen 😇

• eabeloved kullanıcısına yanıt

yok artıkSAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

• gltsry06 kullanıcısına yanıt
    45w spigen ile şarj ediyorum sorun yaşamadım. Telefon ayarlıyor voltajı.

• Krm2003 K kullanıcısına yanıt

Güzel ürün, güzel fiyat. S24 Plus'ı şarj ederken bu adaptörü kullanıyorum ve memnunum.

• Ayarlarda herhangi bir yerin kısa yolunu ana ekrana alabiliyor muyuz? Yani mesela ayarların içindeki bildirim geçmişini ana ekrandan kısayol olarak çağırabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10091010101110121013
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.