Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (984. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tirabzonli , Aufregen , all_rock , mirzahi , PrinceGoku Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.095
Cevap
461
Favori
1.139.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 982983984985986
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tarayıcı üzerinden samsung shop hesabınızla giriş yapın kampanyalar kısmında kamu çalışanlarına özel sekmesine girin ve oradaki bağlantıya tıkladığınızda kurumsal mail adresinizi gireceğiniz bir ekran gelecek oraya mailinizi girip kurumsal maile gönderilen link üzerinden shopa gireceksiniz bu kadar
    Sen yaptın mı derseniz benim kurumsal mailimi geçersiz diyerek kabul etmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jakess kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi yaptım, S24 128 i S25 256 değiştim, hem kapasite. Hem Ram arttı., işlemci değişti.. . İnşallah iyi olur bakalım..

• mami5357 kullanıcısına yanıt
    Malesef kurumsal e maili kabul etmiyor

• mami5357 kullanıcısına yanıt

Kurumsal indirimle bile S24 256GB'tan S25 256GB'a 12.770TL fark çıkıyor. Ben 12.770TL'ye değer bir yükseltme olduğunu düşünmüyorum. İlerde fiyatlar düşer bu değerler düşerse düşünebilirim.

• Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Hocam bir yanlışınız olmasın.

9340 TL fark çıkıyor S24 256 ile S25 256 arasında.

Lacivert Buz mavisi ve Mint yeşili renkleri 43774 TL Özel 3 renk ve Gümüş sadece 47174 TL.

Tamam telefon neredeyse birbirinin aynısı ama bir model yükseltme için verilebilir bir fark 9K.

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 24 Ocak 2025; 9:10:41 >

Bende Plus tan Plus a geçeyim dedimde önce bi incelemeler gelsin yorumları görelim sonra bakarız..

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Hocam 47.174 - 34.404 = 12.770 TL

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

S25 128 olanda 43774 yazıyor hocam. Hangi kampanyaya göre baktınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam yazdım mesajda gece mavisi mercan pembe ve gümüş 47

Lacivert Mint Yeşili ve Buz mavisi 43

Hocam tek fiyat görünüyor bende. Renge göre farklı fiyatlar çıkmıyor. 128GB olabilir sizin gördüğünüz. 128GB tercih etmem

Hayır hocam 256 GB

• Aa evet pardon altta diğer renkleri seçersek dediğiniz gibi 43.774'e düşüyor..

Tamam şimdi oldu.

• Şuan sizce kamu indirimi ile mi geçiş yapılmalı yoksa 3 4 ay sonrasında farklı kampanyalar dahilinde mi ?

Hocam bak şimdi şeytan dürtmeye başladı :D :D Biraz daha bekleyeyim diyorum. Şubat sonu, mart gibi bir daha düşüneyim. Ama kafam karıştı ne yalan söyleyeyim

• CAGRİ36 C kullanıcısına yanıt
    Dışarıda bu fiyatlardan daha aşağıya düşmez 2 - 3 ay sonra. Ancak Samsung shop ta satılan fiyatın düşmesi ve kamu ya da ilerde başlayabilecek bir eğitim indiriminin de bu düşen fiyattan yapılması durumunda bir kayıp oluşabilir.

Bende aynı durumdaydım ama böyle olunca şeytan aldırdı bana😆

Hocam bu hangi kampanya ben öğrenci indirim mağazasından bakıyorum ek takas desteği gözükmüyor 9 bin Tl fark varsa alınabilir aslında

• alicanbo A kullanıcısına yanıt
    Aslında S24 plustan memnunum boyutundan işlemcisinden batarya süresinden ama bazen ekran boyutu rahatsız edebiliyor büyüklük anlamında. S24 plustan önceki telefonum iPhone 12 miniydi zaten kompakt cihazlar daha çok hoşuma gidiyor. Exynos 2400 den ne kadar memnunda olsam da Snapdragon her zaman için uzun vadede daha iyi gibi geliyor bana. Ama yinede tam karar verebilmiş degilim S24 plusı verip s25 modeline geçmek mantıklımı tavsiyesi olan aradaşların görüş ve önerilerine açıgım. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 982983984985986
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.