< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (984. sayfa)
-
-
Bende sizin gibi yaptım, S24 128 i S25 256 değiştim, hem kapasite. Hem Ram arttı., işlemci değişti.. . İnşallah iyi olur bakalım..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Malesef kurumsal e maili kabul etmiyor
Kurumsal indirimle bile S24 256GB'tan S25 256GB'a 12.770TL fark çıkıyor. Ben 12.770TL'ye değer bir yükseltme olduğunu düşünmüyorum. İlerde fiyatlar düşer bu değerler düşerse düşünebilirim.
-
-
Bende Plus tan Plus a geçeyim dedimde önce bi incelemeler gelsin yorumları görelim sonra bakarız..
Hocam 47.174 - 34.404 = 12.770 TL
-
S25 128 olanda 43774 yazıyor hocam. Hangi kampanyaya göre baktınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yazdım mesajda gece mavisi mercan pembe ve gümüş 47
Lacivert Mint Yeşili ve Buz mavisi 43
Hocam tek fiyat görünüyor bende. Renge göre farklı fiyatlar çıkmıyor. 128GB olabilir sizin gördüğünüz. 128GB tercih etmem
-
-
Aa evet pardon altta diğer renkleri seçersek dediğiniz gibi 43.774'e düşüyor..
-
Tamam şimdi oldu.
Şuan sizce kamu indirimi ile mi geçiş yapılmalı yoksa 3 4 ay sonrasında farklı kampanyalar dahilinde mi ?
Hocam bak şimdi şeytan dürtmeye başladı :D :D Biraz daha bekleyeyim diyorum. Şubat sonu, mart gibi bir daha düşüneyim. Ama kafam karıştı ne yalan söyleyeyim
-
Dışarıda bu fiyatlardan daha aşağıya düşmez 2 - 3 ay sonra. Ancak Samsung shop ta satılan fiyatın düşmesi ve kamu ya da ilerde başlayabilecek bir eğitim indiriminin de bu düşen fiyattan yapılması durumunda bir kayıp oluşabilir.
Bende aynı durumdaydım ama böyle olunca şeytan aldırdı bana😆
Hocam bu hangi kampanya ben öğrenci indirim mağazasından bakıyorum ek takas desteği gözükmüyor 9 bin Tl fark varsa alınabilir aslında
-
Aslında S24 plustan memnunum boyutundan işlemcisinden batarya süresinden ama bazen ekran boyutu rahatsız edebiliyor büyüklük anlamında. S24 plustan önceki telefonum iPhone 12 miniydi zaten kompakt cihazlar daha çok hoşuma gidiyor. Exynos 2400 den ne kadar memnunda olsam da Snapdragon her zaman için uzun vadede daha iyi gibi geliyor bana. Ama yinede tam karar verebilmiş degilim S24 plusı verip s25 modeline geçmek mantıklımı tavsiyesi olan aradaşların görüş ve önerilerine açıgım. Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X