< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S24 ultra, pil performansı testinde tüm iPhone modellerini geride bıraktı (2. sayfa)
-
-
kullanım senaryosuna göre değişken bir durum bu .Bu eleman videodan gördüğün seneryoda test etmiş farklı seneryolarda farklı sonuçlar verebilir.bir cihaz duruma göre parlaklığını kısabiliyor diğer cihaz daha yuksek parlaklik sunuyor.Eleman demişki ben parlaklıklarını max yapmadım eşit şiddete ayarladım max nit degeri yuksek diye o degerde kıyaslama yapmak istemedim demiş video acacagim kamera açacağım günlük kullanımda yapılanları test edeceğim demiş ben videoda taraflılık yada bir hile görmiyorum sen sonuna kadar izledin mi bir sorun var mı videoda ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
genshinin hangi isletim sistemiyle daha optimize çalıştığını biliyorsun yönlendirme yapmana gerek yok tabiki genshin acarsan iphone öne gececek.sen 8 saat telefonda görüşme yaptın mı? timelaps videosu bu süre tüm cihazlar için aynı sonuçta tabiki daha detayli test görmek isteriz.Son kullanıcı için bu yeterli.Ha farkli senaryolarda kendi kullanım tarzına göre bir kıyas istiyorsan o tarz videolar ve incelemeler gelir lütfen bunu bi markanın askeriymiş gibi benimsemeyin çok komik gözüküyor.Bu eleman sponsorlu videoda bile sponsorunu gömen bir eleman ve çok eski bir editör yeni yetme değil.Mesut çevik flan mı sandın her sponsoru öve öve bitiremeyecek .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 23 Eylül 2024; 12:55:34 >
Telefon görüşmesi sürelerini üreticiler kendi de veriyor zaten amaç o kadar süre görüşme yapmak değil dediklerini teyitlemek. Video streaming-tarayıcı senaryoları yapan pek yok, phonearena'nınkine denk gelmiştim. Karışık testler yeterli demişsin ama bana hiç hitap etmiyor, aynen marka askeriyim bu yüzden :D Araya 30 dakikalık saniyede %1 harcayan uygulamayı pek ala sokabilir. Sponsorunu gömebiliyor olması da bana hiç bir şey geçirmiyor, videosunu da görmek zorunda değilim. Mesutunkini reklam olarak zaten burada görmüyorum beni niye ilgilendirsin. Tech Chap'ın videosunu izle ve bunla sürelerin ne kadar fark ettiğine bak. Ha ona da yeterli bir test hepsi farklı çıkabilir diyebilirsin. Zaten tek sorun da bu.
marka askerisin ama sebebi o degil.
s24 ultra yeryüzündeki en kötü tasarıma sahip telefon, rivayete göre 2025 Ocakta çıkacak yeni modelde köşeleri yuvarlatacaklarmış. Silah gibi telefon birinin kafasına vursam direkt beynine kadar inerim o ne sivri köşeler öyle kim seviyor bu tasarımı hayret ediyorum.
Bu s serisi ultra modelleri tasarlayan çok ağır Sony Xperia fanıdır. Vazgeçin artık şu tasarımdan da alalım bi ultra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 24 Eylül 2024; 0:16:5 > -
boş yapma s23 ultra al o zaman !
-
O yüzden iPhone ile beraber dünyanın en çok satan cihazi oluyor dimi ?
mrwhosettheboss en kaliteli içerikleri üreten ve en çok aboneye sahip bir youtube kanalıdır. Anlaşılan adamın paylaştığı video yorumlardaki bazı vasıfsızların ve özellikle kapitalizmin kölesi olan Sheepple fanlarının hoşuna gitmemiş.
-
Bu testlerin eşit olması için her cihazın kutudan sıfır çıkmış ve pillerinin %100 de hiç kullanılmamış olması gerekiyor.
S24U nın birinci çıktığı testte adam bütün cihazları sıfır olarak teste soktu.
1 yıllık ve pil ömrü %90 lara düşmüş cihazla sıfır cihazları karşılaştıranları ciddiye almayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X